פורסם 2006 במאי 2519 שנים עדכנתי בעזרת התוכנה @BIOS לF11 .המחשב נדלק ומציג שהביוס הוא F11 ואכן נוספו מלא אפשריות חדשות בעיקר לאובר.שהחלונות עולים אני מדליק CPUZ ושאר ירקות והוא מזהה אותו בתור F2 למה?אייך לעשות שיזהה נכון?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים התוכנה BIOS@ לא מעדכנת את הDMI BLOCKתבדוק אם יש אופציה בתוכנה לסמן שתעדכן גם אותובמידה ולא, או שתשתמש בתוכנה אחרת כמן WINFLASH או שתבצע עדכון דרך דוס
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אני לא הייתי נוגע בזה,אם הכול עובד והאתחול מראה שהביוס זה F11 אז תשאיר את זה ככה וזהו
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אני תומך בשתי התגובות מעלי.ה BIOS שלך מעודכן ותקין (כי זה מה שמראה מסך הפתיחה) ואין שום משמעות למידע ב DMI.אם תחליט פעם לעדכן שוב BIOS תזכור שיש ב @BIOS אופציה לסמן V בתיבה קטנה ליד האפשרות לעדכן DMI.אחרת פשוט תתעלם מזה, לא כדאי לצרוב שוב BIOS רק בשביל זה.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים שמע, במידה והכל תקין, אין טעם להוסיף... כל המוסיף גורע במקרה הזה תומך בנאמר למעלה
פורסם 2006 במאי 2519 שנים WINFLASHמאיפה אני משיג ואייך להשתמש?לצריבה הבאה כבר.אתה לא צריך את WINFLASHאם תחליט פעם לעדכן שוב BIOS תזכור שיש ב @BIOS אופציה לסמן V בתיבה קטנה ליד האפשרות לעדכן DMI.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר אוקי תודה רבה.אני ממליץ לכל בעלי הלוח לצרוב את הביוס האחרון הוא נותן אופציות אובר טובות יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.