עבור לתוכן

אז ככה צריך מימכם עזרה בקשר למנורות של המחשב

Featured Replies

פורסם

אז ככה נכון שבכל מחשב יש שתי מנורות אחת אדומה ואחד ירוקה שהאדומה מעבבת מתי שהמחשה חושב והירוקה מתי שמפעילים ועושים ריסט נכון עכשיו אצלי הם לא עבדו מאז שקניתי את המחשב ועכשו ניכנסתי קצט לתחום של המחשבים יותר אז אני יותר שם לב לזה ביגלל שאני תמיד פותח את הקונן ואני רואה את הכבלים שמובילים לזה וזה לא עובד אני מסה לשחק אם הפינים איך זה לא ניקרא ומתחיל להחליף לשחורים האלה שניכנסים שלם מקמות וזה עדין לא עובד עכשיו עוזזתי א הכבל שמדליקים מימנו ואז ניסתי להדליק וזה לא נידלק היחלפתי לו מקם וזה עדין לא עובד היחזרתי אותו למקם שבו הוא היה וזה עבד אז זה אומר לי שכל אחד צריך להיותת במקום שלו עכשיו או שזה לא במקום שלהם מהתחלה או שהמנורות סרופות מהתחלה עכשיו אני רוצה עזרה והסבר לשתי המנורות ול4 אחותים שלהם והמקומת שהם ניכנסים

תודה מראש אוהב אותכם!!

פורסם

עמית,

גם אנחנו אוהבים אותך, אבל קצת קשה להבין אותך (עברית בן-אדם)

בכל מקרה כדאי להסתמך על החוברת של לוח האם ולא לנסות - כי יש אפשרויות שאולי לא חשבת עליהם.

ברור שהחוטים של הלדים (נורות) לא מחוברים. אז או שתסתכל בחוברת ותנסה לחבר בדיוק כמו שכתוב - או שתתן את הדגם המדויק של לוח האם וישתדלו לעזור לך.

פורסם

תנסה לקחת את המדריך של הלוח ולקראו שם בקשר לזה...

במיקרה וזה לא עובד אתה צריך לקנות 2 לדים עם אני לא טועה היה מישהו בפורום שמוכר לדים בזול או TZ של האתר

בקשר לחוטים אתה יכול לשתמש בחוטים שיש על הלדים שיש לך עכשיו

פורסם
  • מחבר

יש לי חוברת כוזאת שקוראים לה P4S533-VN User's Manual ASUS זאות החוברת????

פורסם

כן זאת צריכה להיות החוברת - תחפש מה אומרים שם לגבי הנורות.

צריך להיות שרטוט של לוח האם ועליו תראה את החיבורים שאתה צריך לחבר.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי תודה על העזרה אוהב אותכם הלכתי לפי הספר וחיברתי עכשיו שתי הלדים עובדים גם הירוק וגם האדום חח תודה באמת תודה

אבל תגידו רגע זה לא אמור להבהב???

פורסם

יופי,

על זה נאמר RTFM.

ובקשר להבהוב. הנורה הירוקה דולקת כל עוד המחשב פועל.

הנורה האדומה/צהובה מהבהבת כאשר יש גישה לדיסק.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה הירוקה דולקת האדומה דולקת גם היא לא צריכה להיותר דלוקה אםלא היכנסתי כלום לR-disk

וגם לכוננים עצמם יש לי מנורות ירוקת שמהבהבות רק שיש דיסק והוא בפעולה!!

פורסם

אוקי אז ככה הירוקה דולקת האדומה דולקת גם היא לא צריכה להיותר דלוקה אםלא היכנסתי כלום לR-disk

וגם לכוננים עצמם יש לי מנורות ירוקת שמהבהבות רק שיש דיסק והוא בפעולה!!

בלי להעליב...... תלמד קצת... :kopfpatsch:

קודם כל לא מכניסים משהו להארד דיסק... כי....

זה הארד דיסק!

דבר שני... זה לא אר דיסק אלא הארד דיסק (דיסק קשיח).....

פורסם
  • מחבר

אוי איזה שטיות אז כתבתי ככה וזה לא משנה היכנסתי CD ל כונן וזה עדין לא מהבהב זה דולק קבוע!!!!

פורסם

תבדוק שוב שחיברת נכון את הכבלים... ואמרת ששיחקת שם עם הכבלים.. תבדוק שלא הרסת משו שעכשיו מקצר.. :jump:

האדום צריך להבהב כשהמחשב חושב..

פורסם

סתם לידע כללי: led זו לא נורה, זו דיודה(ולכן חשוב גם באיזה כיוון מחברים אותה).

פורסם
  • מחבר

o.K תודה חברה אבל זה כבר עובד תודה רבה

פורסם

נו אז תספר איך פתרת את הבעיה? מה היה לא בסדר?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז ככה אני מגיב אחרי הרבה זמן כי לא הי לי מחשב אז ככה הבעיה האיתה שלא חיברתי אותם נכון מהתחלה כאילו אז פתחתי את הספר עד שמצאתי לאן כל אחד עכשיו ברוך השם הכל עובד חוץ מיזה שהאדום דולק קבוע ואת זה אני לא מבהין למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים