פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים בלי הרבה מילים אני רגש לתמונות. היה לי גם סירטון של המצלמה בפעולה, אך, לצערי, הוא נחמק (אני טיפש טיפש טיפש).
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הייתם צריכים לראות אותו עם הפלאפון הזה אתמול....הוא התרוצץ איתו כמו משוגע..באמת פלאפון תותח...הייתם מתים לאחד כזה.ולמי שתוהה...אני זה ההוא שהוא מחבק בשרותים-יותר מזה לא קרה (!) ואתם מקנאים בי וזהו.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים איך הנחת את ידיך המיוזעות על הבייבי הזה? ;Dנ.ב האיכות של התמונות מעולה באופן יחסי למימדים הזעירים של הפלאפון.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר Let's just say that i have got friends in the high places סתם סתם יש לי ידיד שהמכשיר היה אצלו כמה זמן. אני לקחתי אותו לסיבוב קצר ושתפתי אותכם. שמו של החבר הוא *אוהד* (הבחור בתמונה של הדיסקים על הקיר) שהוא האדיב בעל המכשיר שהייתם עושים הרבה בשבילו. לידע הכללי שלכם: הוא במהדורה ניסיונית בארץ כבר
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הייתם צריכים לראות אותו עם הפלאפון הזה אתמול....הוא התרוצץ איתו כמו משוגע..באמת פלאפון תותח...הייתם מתים לאחד כזה.ולמי שתוהה...אני זה ההוא שהוא מחבק בשרותים-יותר מזה לא קרה (!) ואתם מקנאים בי וזהו.בטוח שלא יותר מזה? ;D, למה כל החיבוקים האלה ? ואני לא רואה את היד שלך במותן השנייה שלו, היא החליקה למקום אחר במקרה? ;D ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר נכון, יורי! הגיע הזמן לגלות לעולם מה קרה שם בדיוק ולמה הבחור מאחורינו כל-כך מופתע.ד"א: ברור לכל שהוא עובד בGSM באורנג'. מתי הוא יצא לארץ ממש ממש קשה להגיד. אני לא משער שבקרוב. לדעתי, הוא יעלה לפחות 4000ש"ח, אם לא הרבה יותר (אפילו 5000ש"ח או יותר)
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר For Israel is my homelad (atlist untill i get my green card)Just kiddin'אני גר בראשל"צ, לא מבין למה זה משנה.יש למכשיר עוד מלא דברים נחמדים כמו GPRS, BLUE TOUTH
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אני חושב שהמכשיר הזה ייצא עוד לפני שאתם חושבים ובטוח יהיה גם ברשת סלקום. עוד כמה חודשים פלאפון מקבלים את ה SK החדש שתהיה לו גם מצלמה. אני חושב שתוך חצי שנה-שנה יתחילו למכור אותם...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר וואו חצי שנה - שנה...אני גם חושב שזה הזמן, פחות או יותר. עדכנית לעכשיו אין את המכשיר בארץ... וגם אם היה, ספקני שהרבה יותר יכולים להרשות אותו לעצמם.חוץ מיזה למה רק מצלמה? יש בו עוד הרבה איכותיות אחריות ששווה לדבר עליהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.