פורסם 2006 במאי 2419 שנים אוקיי אז ככה.. לפני כמה זמן פשוט המשחק עבד סבבה והכל.. יענו שלב ראשון עברתי בסבבה.. שני גם.. ושלישי גם.. אחרי זה כיביתי תמחשב וזה.. ואחרי יום ומשהו היה בא לי לחזור לשחק.. בקיצור המשחק נכבה לי אחרי כמה דקות (בשלב שלישי בעיקר.. שלב שלישי - השלב שבהתחלה השומר מביא לכם חליפה) הנה ה ERROR (אחרי כמה דקות של משחק זה נתקע הקול לא פועל יותר ויש את ה ERROR הזה): ד"א ניסיתי לשחק במשחק מהתחלה יענו ליצור PROFILE חדש.. וזה עבד לי בסדר בהתחלה אבל אחרי 10 דקות ככה היתה תבעיה והמשחק נכבה.. מוזר מאודדד... ואני עידכנתי דרייברים להכי חדש (יש לי Radeon 9800 XT 256mb של ATI) תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים צ'מע אני ממש לא יודע מה זה מצטער שאני לא יכול לעזור לך יש לי שאלה מאיפה הורדתה את המשחק? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2519 שנים תקלה שכרגע ידועה בגרסת ה-RELOADED ששוחררה.לא יודע אם יש פיתרון או לא, בכל מקרה אי אפשר לכתוב אותו כאן גם אם היה כי זה נגד החוקים בכלל לדבר על גרסאות פרוצות.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר תקלה שכרגע ידועה בגרסת ה-RELOADED ששוחררה.לא יודע אם יש פיתרון או לא, בכל מקרה אי אפשר לכתוב אותו כאן גם אם היה כי זה נגד החוקים בכלל לדבר על גרסאות פרוצות.אין לי את הגרסא של RELOADEDיש לי את גרסאת ה EMUDVD של UNLEASHEDוכל מה שאני רוצה זה עזרה.. זה בעיה שיש כנראה גם במשחק המקורי אז בבקשה תענו לי..
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אתה כבר אמרת שיש לך גרסא לא חוקית זה יהיה בעיה לעזור לך.. לא מאמין שמישהו יעזור לך בבעיה כזאת.. ובמקורי אין שום בעיות חחחחח
פורסם 2006 במאי 2519 שנים לא תמיד אין בעיות במשחק מקורי, אבל במקרה שלך ציינו שזו בעיה שכנראה נובעת מעותק לא חוקי, ולכן לא תוכל לקבל עזרהננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.