עבור לתוכן

7800 GS ב 1600 שקל..שווה?

Featured Replies

פורסם

ok אז ככה

משהו מכיר את הכרטיס 7800GS ויש לו אותו?

אני רוצה לדעת איך הוא...מבחינת ביצועים

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856

פה יש אותו ב 1600 שקל ובכל חברה הוא עולה בין 1900 ל 2300 אז ראיתי את המפרט של הכרטיס והוא בדיוק אותו הדבר כמו

כל החברות ההבדל הייחידי שראיתי הוא שיש לו רק שנה אחריות במקום 3 שנות אחריות!

ואני יודע ש pny זאת חברה טובה אז אם משהו יודע את ההבדל שיסביר לי

תודה לעוזרים!! :xyxthumbs:

פורסם

ההבדל הוא מקרי לחלוטין - החנויות החליטו כך.

אני מקווה שאתה מבין שזה כרטיס AGP, הכי החזק.

פורסם

כנירא השנה אחריות משנה את המחיר או שפשוט החנות החליטה כך למכור מבחיר כזה

פורסם
  • מחבר

חח..ברור שאני יודע שהוא החזק מבין ה -AGP לכן אני מעוניין לקנות אותו.

וזה שהחנות החליטה למכור את הכרטיס ב 1600 זה נראה קצת חשוד..לא?

פורסם

לא.

זה אמור להיות המחיר הרגיל ולא עוד 45% (או יותר) מהמחיר בחו"ל.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130274

280*4.5=1260

17% מ1260 זה 214 שקל.

1260+214=1474

המחיר בחנות בארץ הכי נמוך הוא כמה..? 1600 אמרת

1600-1474=126 רווח על כל כרטיס

על הכרטיסים היותר יקרים בלי שום סיבה מיוחדת בארץ הרווח הוא הרבה יותר גדול משהו כמו 400 מינימום חוץ מהכרטיס הנל שמחירו הגיוני יחסית.

וזה עוד מחיר ליחידה מה שבהתחלה..המחיר יורד ואפילו משמעותית כשקונים כמה מאות.

פורסם

המפף... זה, ומינוס שתי שנות אחריות. יתכן שהוא גם מיוצר מחומרים פחות טובים(Class B) כדוגמת ה-7800 שלי.

על הביצועים זה לא משפיע - אצלי בכל מקרה, אבל אם הכרטיס נדפק אחרי שנה, האחריות עליך.

פורסם

לפי דעתי עיסקה טובה

פורסם

שלך לא סוג ב' ובטח שלא הכרטיס שבחנות ההיא.

החברה של הכרטיס ההוא היא חברה טובה ומוכרת מאוד..לפי מה שאני מבין חברה שמייצרת כרטיסים מקצועיים בכמה אלפים ומחירים שמגיעים גם ליותר מ10000 לא יכולה להיות סוג ב'. :lol:

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם

לא.

זה אמור להיות המחיר הרגיל ולא עוד 45% (או יותר) מהמחיר בחו"ל.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130274

280*4.5=1260

17% מ1260 זה 214 שקל.

1260+214=1474

המחיר בחנות בארץ הכי נמוך הוא כמה..? 1600 אמרת

1600-1474=126 רווח על כל כרטיס

על הכרטיסים היותר יקרים בלי שום סיבה מיוחדת בארץ הרווח הוא הרבה יותר גדול משהו כמו 400 מינימום חוץ מהכרטיס הנל שמחירו הגיוני יחסית.

וזה עוד מחיר ליחידה מה שבהתחלה..המחיר יורד ואפילו משמעותית כשקונים כמה מאות.

כל מה שציינת נכון חוץ מדבר אחד חשוב, אתה בטח לא מתאר לעצמך שהחנויות בארת קונות את הכרטיס שלהם מחנויות בחו"ל כדוג' newegg או אחרות, הן בדיוק כמו החנויות האלה קונות את הכרטיסים מהמפעלים שלהם רק שבמחיר יותר גבוה במקצת בגלל שחניות כדוג' newegg ואחרות קונות את הכרטיסים האלה בכמויות, כאשר פה מדובר בבודדים. בכל אופן קח בחשבון שגם newegg מוכרת את הכרטיס יותר מימה שהיא קונה אותו מהמפעל ככה שהרווח של החנויות פה בארץ גם במידה והם מוכרות את הכרטיס ב-1600 ש"ח הוא הרבה יותר מ-126 ש"ח.

פורסם

כל מה שציינת נכון חוץ מדבר אחד חשוב, אתה בטח לא מתאר לעצמך שהחנויות בארת קונות את הכרטיס שלהם מחנויות בחו"ל כדוג' newegg או אחרות, הן בדיוק כמו החנויות האלה קונות את הכרטיסים מהמפעלים שלהם רק שבמחיר יותר גבוה במקצת בגלל שחניות כדוג' newegg ואחרות קונות את הכרטיסים האלה בכמויות, כאשר פה מדובר בבודדים. בכל אופן קח בחשבון שגם newegg מוכרת את הכרטיס יותר מימה שהיא קונה אותו מהמפעל ככה שהרווח של החנויות פה בארץ גם במידה והם מוכרות את הכרטיס ב-1600 ש"ח הוא הרבה יותר מ-126 ש"ח.

אתה רק מחזק את זה שבארץ גנבים... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים