פורסם 2006 במאי 2419 שנים אז הינה ככה זה מה שאני מיתכוון להשים כי יש לי שם חיבורים כבר למאוררים אז תגידו לי אם זה טוב או ככה או ההפף רק תגידו לי אם זה טוב
פורסם 2006 במאי 2419 שנים עד כמה שידוע לי אוויר חם עולה למעלה ואוויר קר כבד יותר ולכן יורד למטה אז ככה עדיף למרות שהייתי שם את שניהם מוציאים ומקדימה שניים מכניסים
פורסם 2006 במאי 2419 שנים שחר עזרה צודק , יש עוד דרך - אחד מקדימה מכניס , אחד מהצד התחתון מכניס אחד בגג המארז מוציא ואחד מתחת לספק מוציא.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אין לי איפה להשים בגג צריך לעשות לזה חורואת האמת אין לי כוח לאוצי את הכל הבארז החוצה כאילו את החלק העליון
פורסם 2006 במאי 2419 שנים לדעתי זה די מאבד מהיעילות ששני מאוררים צמודים מבצעים פעולה הפוכה.לדעתי כדאי ששניהם יכניסו אוויר קר למארז. בפרט באיזור הזה של המעבד, גשר צפוני, זכרונות וכרטיס המסך.ותשים אחד בחזית שיוציא אוויר.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים התמונה לא הכי מובנת אבל אם זה החלק האחורי של המארז..אז תשים את שני המאווררים שיוציאו אוויר (זה שכול מאוורר פועל לכיוון אחר לא אפקטיבי בכלל)..
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אז תירא ככה הכטיס מסך שלי מוצאי לתוך המארז אויר המעבד מכניס לתוך התא קירור אויר הספק מוצאי החוצה אז מה אתה אומר שהיה יתר טוב לעשות את שתיים מכניס אויר כך שגם המעבד יקבל קור לימשוך ווגם ככה המחשב היה יותר קר!!?
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אם אין לך עוד מאווררים במארז...אז תשים אחד בקידמת המארז (בחלק התחתון ) שיכניס אוויר...ואת השני תשים מחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר..
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר גבר תירא התמונה שיש לי שם זה שתי המקומות היחדאים שאני יכול לעשים שם מעבררים רק שם יש לי מקום אתה מבאין גבר אאבל לדעתי ששתיהם יכניסו אביר יותר טוב לא גבר ביגלל שככה המערז והכל היה קר יותר ואז החום יעלם בחול מיקרה וגם אני לא יכול לעשים למטה כלום כי למטה יש ריצפה גם אם ני עושה חור אז לא היה לו מאיפה לישאוב אויר
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מה הקטע של שגיאות כתיב?תעשה מה שtao אמר - ששניהם יוציאואם תעשה שניהם מכניסים, האויר החם ישאר בפנים.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים וחייב להיות לך מקום בקידמת המארז (גם אם הוא הכי ג'נרים בעולם)...יש כאלה שאין אבל ממש נדיר..בקיצור תחפור קצת יותר בקידמת המארז...
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אז כה חפרתי חפרתי וחפרתי ומצאתי שתי מקומת גם צמודים אז סבבה הבעיה היחידה היא!!! שלמאוררים אין לאן לאוצי אויר או להכניס אויר הינה 2 תמונות אחד של המקום שאפשר להשים בו את המאורר השני רואים בתמונה טוב יותר את שהמארז מקדימה חוסם הכל הינה התמונות! תמונה 1 תמונה 2
פורסם 2006 במאי 2519 שנים המאוורר בקידמת המארז צריך להכניס אוויר..ותבדוק מתחת לחלק הקידמי בדרך כלל יש פתח כזה לכניסת אוויר..ולדעתי הגריל הזה (לפי התמונה) סתם מוריד מהיעילות של המאוורר אם אתה יכול לחותוך אותו או משהו זה יהיה מצוין..
פורסם 2006 במאי 2519 שנים תתכונן ל Heavy Modding למה פתח אויר לא תמצא , הגרילים בטח שם ליופי ובכל מקרהזה יהיה כל כך לא יעיל , רק מודינג של מקדח כוס יעשה פה סדר...ועשה טובה שאתה מביא תמונות , אל תצלם עם מצלמת רשת זה סתם מציק לעין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.