עבור לתוכן

טוב אז כך פעם שעברה ביקשתי מימכם עזרה בקשר איפה להשים את המאוררים אז עכשיו+תמונה

Featured Replies

פורסם

אז הינה ככה זה מה שאני מיתכוון להשים כי יש לי שם חיבורים כבר למאוררים אז תגידו לי אם זה טוב

10xw4.jpg

או ככה או ההפף רק תגידו לי אם זה טוב

פורסם

ניראה לי שהפוך יותר טוב

פורסם

עד כמה שידוע לי אוויר חם עולה למעלה ואוויר קר כבד יותר ולכן יורד למטה אז ככה עדיף

למרות שהייתי שם את שניהם מוציאים ומקדימה שניים מכניסים

פורסם

שחר עזרה צודק , יש עוד דרך - אחד מקדימה מכניס , אחד מהצד התחתון מכניס

אחד בגג המארז מוציא ואחד מתחת לספק מוציא.

פורסם
  • מחבר

אין לי איפה להשים בגג צריך לעשות לזה חור

ואת האמת אין לי כוח לאוצי את הכל הבארז החוצה כאילו את החלק העליון

פורסם

לדעתי זה די מאבד מהיעילות ששני מאוררים צמודים מבצעים פעולה הפוכה.

לדעתי כדאי ששניהם יכניסו אוויר קר למארז. בפרט באיזור הזה של המעבד, גשר צפוני, זכרונות וכרטיס המסך.

ותשים אחד בחזית שיוציא אוויר.

פורסם

התמונה לא הכי מובנת אבל אם זה החלק האחורי של המארז..אז תשים את שני המאווררים שיוציאו אוויר (זה שכול מאוורר פועל לכיוון אחר לא אפקטיבי בכלל)..

פורסם
  • מחבר

אז תירא ככה הכטיס מסך שלי מוצאי לתוך המארז אויר המעבד מכניס לתוך התא קירור אויר הספק מוצאי החוצה אז מה אתה אומר שהיה יתר טוב לעשות את שתיים מכניס אויר כך שגם המעבד יקבל קור לימשוך ווגם ככה המחשב היה יותר קר!!?

פורסם

אם אין לך עוד מאווררים במארז...

אז תשים אחד בקידמת המארז (בחלק התחתון ) שיכניס אוויר...

ואת השני תשים מחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר..

פורסם
  • מחבר

גבר תירא התמונה שיש לי שם זה שתי המקומות היחדאים שאני יכול לעשים שם מעבררים רק שם יש לי מקום אתה מבאין גבר אאבל לדעתי ששתיהם יכניסו אביר יותר טוב לא גבר ביגלל שככה המערז והכל היה קר יותר ואז החום יעלם בחול מיקרה וגם אני לא יכול לעשים למטה כלום כי למטה יש ריצפה גם אם ני עושה חור אז לא היה לו מאיפה לישאוב אויר

פורסם

מה הקטע של שגיאות כתיב?

תעשה מה שtao אמר - ששניהם יוציאו

אם תעשה שניהם מכניסים, האויר החם ישאר בפנים.

פורסם

וחייב להיות לך מקום בקידמת המארז (גם אם הוא הכי ג'נרים בעולם)...יש כאלה שאין אבל ממש נדיר..

בקיצור תחפור קצת יותר בקידמת המארז...

פורסם
  • מחבר

אז כה חפרתי חפרתי וחפרתי ומצאתי שתי מקומת גם צמודים אז סבבה הבעיה היחידה היא!!! שלמאוררים אין לאן לאוצי אויר או להכניס אויר הינה 2 תמונות אחד של המקום שאפשר להשים בו את המאורר השני רואים בתמונה טוב יותר את שהמארז מקדימה חוסם הכל הינה התמונות!

תמונה 1 18gz1.jpg

תמונה 2 29vg.jpg

פורסם

המאוורר בקידמת המארז צריך להכניס אוויר..

ותבדוק מתחת לחלק הקידמי בדרך כלל יש פתח כזה לכניסת אוויר..

ולדעתי הגריל הזה (לפי התמונה) סתם מוריד מהיעילות של המאוורר אם אתה יכול לחותוך אותו או משהו זה יהיה מצוין..

פורסם

תתכונן ל Heavy Modding למה פתח אויר לא תמצא , הגרילים בטח שם ליופי ובכל מקרה

זה יהיה כל כך לא יעיל , רק מודינג של מקדח כוס יעשה פה סדר...

ועשה טובה שאתה מביא תמונות , אל תצלם עם מצלמת רשת זה סתם מציק לעין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים