פורסם 2006 במאי 2519 שנים שמע אם הוא יקנה כרטיס ב2-2.5K אז הוא יריץ לו משחקים בסבבה עוד שנתיים בערךהאקסבוקס המשחקים שלו עולים מלא כסף עד שלא יצא צ'יפ לא שווה לקנות אותולמחשב המשחקים בחינםבכל מקרה אתה צודק שעדיף אקסבוקס למשחקים במידה ויש לו צ'יפאבל אל תשכח משחקי רשת והרבה דברים במשחקי מחשב אין לXBOX
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אם אתה רוצה משחקים ויש לך 9100 שקל...הייתי קונה איקס בוקס 360 + מסך LCD שביחד זה איזה 6000 שקל.(מדבר על מסך lcd של מחשב)עוד חצי שנה המחשב שלך ב-9000 לא יריץ משחקים בצורה ממש טובה כמו היוםואילו ה-360 יריץ גם עוד שנתיים באותה רמה משחקים ובאותה מהירות.9000 - 4000 שזה בערך מחיר הקונסולה ייתן לו 5K למסך , בתקציב כזה לא תמצא טלויזית LCD מעל ל21 אינץ'מה שכבר יהיה עדיף לקנות טלוויזיה איכותית עם מסך שטוח 29 אינץ'...
פורסם 2006 במאי 2519 שנים למה לקנות כרטיס מסך ב 2500 ש"ח כל הפלייסטיישן 2 עולה ככה והתמונה החדות הגראפיקה יותר יפה פי 1000 תפסיקו להיות ילדים !!!! חוץ מזה יש משחק PC ששווה את ההשקעה ??? תפתיעו אותי יצא לי להסתכל על יותר ממשחק אחד ל PC וסליחה פשוט ביזיון אין רמה איכות לילדים בני 10
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אני מסכים איתך חלוטין, חוץ מהנושא של 955 או 975 (זה הבדל של 150 שקל, לא מאוד משמעותי). אבל הוא ביקש מחנות במרכז - קיבל. אני גם כן בניתי בהתחלה מנועה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2527 יש גם במרכז
פורסם 2006 במאי 2519 שנים צודק אבל חוץ מזה, כלום לא רלוונטי לצערי ויש אנשים שלא אוהבים XBIX/PS2 (אני אחד מהם), וזה פשוט לא נוח להם.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים לא נוח ???? זאת הבדיחה הכי גדולה ששמעתי באיזה פורום חומרהאתה קונה מחשב ב 9000 שמוגבל למשחקים כי לא נוח לך להחזיק את הגוייסטיק ???
פורסם 2006 במאי 2519 שנים גיימרים אמיתיים משחקים בפלייסטיישן אתה כנראה יותר אוהב את הפוזה של החומרה מאשר לשחק בהיעבור לך תאמין לי אחרי הרכבה של 100 מחשבים אתה תרגיש שינויאיך אומרים ? פראיירים לא מתים רק מתחלפים ! קונים כרטיסי מסך באלפי שקלים פשוט מצחיק !אני מכיר הרבה מנהלי מעבדות ויבואנים שפשוט צוחקים עליכם ! אבל נו טוב ..
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אז זהו, שלא.קודם כל, מי אתה שתגדיר גיימר אמיתי?שנית, לך תשחק בקונסולות, אבל אתה לא תורם כלום.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים למה לקנות כרטיס מסך ב 2500 ש"ח כל הפלייסטיישן 2 עולה ככה והתמונה החדות הגראפיקה יותר יפה פי 1000 תפסיקו להיות ילדים !!!! חוץ מזה יש משחק PC ששווה את ההשקעה ??? תפתיעו אותי יצא לי להסתכל על יותר ממשחק אחד ל PC וסליחה פשוט ביזיון אין רמה איכות לילדים בני 10 זה מה שאפשר להגיד על ההודעות שלך. הוא ביקש מחשב. הוא יקבל מחשב. בבקשה לא לסטות מנושא הדיון. אז זהו, שלא. קודם כל, מי אתה שתגדיר גיימר אמיתי? שנית, לך תשחק בקונסולות, אבל אתה לא תורם כלום. מחזק.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים גיימרים אמיתיים משחקים בפלייסטיישן אתה כנראה יותר אוהב את הפוזה של החומרה מאשר לשחק בהיעבור לך תאמין לי אחרי הרכבה של 100 מחשבים אתה תרגיש שינויאיך אומרים ? פראיירים לא מתים רק מתחלפים ! קונים כרטיסי מסך באלפי שקלים פשוט מצחיק !אני מכיר הרבה מנהלי מעבדות ויבואנים שפשוט צוחקים עליכם ! אבל נו טוב ..עלקאתה סתם פאנבוי של סוני"גיימרים משחקים בפלייסטיישן"גם הראשונה וגם השנייהחרא של קונסולותאיפה הימים של ה16 ביט איפהההההההה
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מבחינת גראפיקה סאונד והנאת משחק אין כמו הפלייסטיישן תמשיכו לקנות כרטיסי מסך ב K2 בשביל FIFA ו CALL OF DUTY משחקים של שקל וחצי תהיו בריאים
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אם תעשה סקר של מכירות משחקים לקונסולה של פלייסטיישן תראו שהפלייסטיישן נמכרים פי 4 או 5 מהקונסולה של PCכל מה שיוצא ב SP נכנס ל PC ברמה פחותה בהרבה תתקשרו לחנויות מחשבים ותישאלו ...
פורסם 2006 במאי 2519 שנים הסוני היא אחלה קונסולה אבל עכשיו לא שווה לקנות אותו כשיש XBOX360 ועוד מעט יוצא הPS3 מה הקטע לקנות PS2 עכשיו אם כבר לקנות XBOX360 או לחכות לסוני ונראה מה הוא יכול לעשות בכל מקרה עד שלא יצא צ'יפ לXBOX הוא לא שווה קניה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.