עבור לתוכן

שאלה על פריים 95, ועל שינוי מתחים... לפחות רמז שמישו יתן??????????

Featured Replies

פורסם

אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0

:please:

...

החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט.

אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי.:kopfpatsch:

אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום :angryfire:

אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper:

סלרון 800->המכפלה נעולה. :kopfpatsch:

FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש ב SOFTFSB?! או שאני טועה?

ובינתיים שאני מוריד את התוכנה ומתארגן נפשית :beerchug: מישו יודע במיקרה עד כמה גדול פוטנציאל ה OC של ליבות קופרמיין? :nixweiss:

נקווה שהפעם אזכה להתייחסות... :jump: :jump: :jump:

פורסם

מה הקטע ?

סלרון זה מעבד גרוע זה א'.

ב' מחשב ישן..מהירות מעבד של 800 אני אומר לא תעבור את ה1000 וגם להגיע לשם יהיה מזל.

אתה יכול בכלל לשנות את הFSB כאילו בדקת שזה באמת עובד ?

פורסם
  • מחבר

תתווכח עם זה?!?!

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=12

ועם זה?

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=312

הורדתי SOFTFSB ואין שם את הלוח שלי ברשימה... :s07:

שמעתי... שיש תוכנת OC ספציפית ללוחות גיגבייט... ואני חיפשתי בגוגל... אבל לא מצאתי...

מישו אולי יכול לתת לינק, או לפחות את השם שלה... :s05:

תודה

פורסם

כן אני מדווכח עם זה וזה.

אין לך את הלוחות שיש להם ולא את הקישורים שיש לראשון בטוח.

נגיד ותוכיח לי שאני טועה וכן תגיע ל1200 מגה הרץ..אתה באמת חושב שזה ישפר הרבה ? (אם כן אתה טועה בגדול)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בקשר לקישורים... אבל אני יכול לנסות... לא!? שיפור מסויים זה יביא...אני לא מצפה שהמחשב יהפוך לP4 או משו... :nono:

אז מיש ויודע על התוכנה הזאת לעושה OC שבמיוחד ללוחות גיגבייט? או כל תוכנה מומלצת אחרת? :nixweiss:

מה יכולות הOC של ליבת קופרמיין? :nixweiss:

עם איזו תוכנה עשו האנשים בקישורים שנתתי קודם את הOC שלהם? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בקשר לקישורים... אבל אני יכול לנסות... לא!? שיפור מסויים זה יביא...אני לא מצפה שהמחשב יהפוך לP4 או משו... :nono:

אז מיש ויודע על התוכנה הזאת לעושה OC שבמיוחד ללוחות גיגבייט? או כל תוכנה מומלצת אחרת? :nixweiss:

מה יכולות הOC של ליבת קופרמיין? :nixweiss:

עם איזו תוכנה עשו האנשים בקישורים שנתתי קודם את הOC שלהם? :nixweiss:

התוכנה היא EASY TUNE.. מצאתי אותה... התקנתי, מעודכנת, אבל משום מה התווית של OVERCLOCKING בתוכנה אינה זמינה!??! למה?

ושיניתי את הבאס בביוס ל133 ממצב "AUTO", שהיה 100MHZ אני מניח (8*100=800). שיניתי ל 133, אבל בוינדוס אין שינוי!!! CPUZ וכל שאר התוכנות מראות עדיין 800MHZ! למה!?

אתה יכול בכלל לשנות את הFSB כאילו בדקת שזה באמת עובד ?

צדקת, מה לעשות כדי שזה יעבוד?

:please: תעזרו?

פורסם

תראה אח שלי , אני לא רוצה להיות עוכר שמחות אבל -בחייך מה יש לעשות אוברקלוק למעבד הכושל הזה?

ואם כבר אתה עושה אז אתה יודע איך לעשות מעלים Fsb לאט לאט עד שנתקעים ואז מעלים מתח\משתמשים ביחס

ש99.9 אחוז אין לך בכלל אפשרות כזו בלוח אם ואם יש אז....

סלאמת.

פורסם
  • מחבר

"מעבד כושל"... "מעבד כושל".... "מעבד כושל".... :bash:

שמעתי את זה מלא פעמים!!!!!!! תבינו זה לא הGAMING CONSULE שלי!!!!!!!!!!! זה משו שאני רוצה ללמוד עליו... לקרוע אותו... אני רוצה לדעת להיות מנוסה בזה אז אני לומד על המערכת הזאת!!! :bash:

ונחזור לOC....

ושיניתי את הבאס בביוס ל133 ממצב "AUTO", שהיה 100MHZ אני מניח (8*100=800). שיניתי ל 133, אבל בוינדוס אין שינוי!!! CPUZ וכל שאר התוכנות מראות עדיין 800MHZ! למה!?צדקת, מה לעשות כדי שזה יעבוד?

:please: תעזרו?

תודות לעצמי הבנתי שצריך לג'מפר את הלוח! עכשיו הורדתי את ה MENUAL ונראה... המשך יבוא... :yelclap:

עריכה: מצאתי את ההסברים...

באמצעות הג'מפרים אני יכול לשנות את הFSB איך שאני רוצה... 66,75,83,100,112,124,133,140,150

כמו כן גם את המכפלה אני יכול לשנות עם הג'מפרים שבלוח... בין 3 ל16.

אז אני מבולבל, חשבתי שבאמצעות הג'מפרים אני יאפשר OC או משו כזה, ובEASY TUNE אוכל לעשות אותו איך שבא לי, או בביוס הFSB יתחיל להיות אמיתי וישפיע על הוינדוס... =\

אבל מה אני עושה בביוס אם הכל אני יכול לעשות עם ג'מפרים!?

פורסם
  • מחבר

אאאאאאאאאאאאא...................... אני משתגע!!!!!!!!!!!! :lamer:

בדקתי והכל התאים, המצב הנוכחי שלי, והמצב של הג'מפרים... אז שיניתי לפי ההוראות בMANUAL את הג'מפרים ככה ש מ 100 אני אמור לעלות ל 133......................... אין שינוי מבחינה פרקטית, כאילו בCPUZ הוא מראה עדיין 8*100=800....

אבל הג'מפר מכוון ל 133, וגם הביוס מכוון ל 133... אז מה קורה פה!??!?!

טוב, שמתי לב ששום שינוי בג'מפרים שמשנים את ה FSB לא הביא שינוי למערכת... בכלל....

אז החלטתי לתת הימור אז היחזרתי את הג'מפרים של הFSB לרגיל, AUTO, מה שהיה בהתחלה, רגיל...ושיניתי את הג'מפרים של המכפלה... הג'מפרים היו על מצב של מכפלה 8, שיניתי אותה ל 9... סתם ככה.. לנסות.. לראות...

ואז אני נכנס לוינדוס... וווו..... CPUZ מראה לי 133*8=1000.... WTF!??!?!?!? הרי לפי היגיון זה אמור להראות 100*9... אני מבולבל.. =\

פורסם

חחחחח הרגת אותי למה אתה מתעצבן , שתבין אחי זה פםשוט לא יעיל אוברקלוק עם ג'אמפרים , היום עושים הכל

דרך הביוס , אבל נאני מבין שהגעת ל1000 נו זה לא רע מה...

פורסם
  • מחבר

:givemebeer: אני לא מתעצבן... :nono:

אני משתגע....

אאאאאאאאאאאאא...................... אני משתגע!!!!!!!!!!!! :lamer:

הינה רואה...

עידכון:

גיליתי שהעניין השפיע כי בטעות עשיתי למחשב TURN OFF במקום RESTART כמו בשאר הפעמים... בקיצור כדי ששינוי הג'מפרים ישפיע צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו, ולא אחרת... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

והגעתי ל 133*8=1000, והמכפלה נעולה כמובן....

ב140*8 המחשב לא עולה, אבל לא ברור לי למה, הרי הטמפ' שלי כרגע הן 37... בלי מאמץ, לא עשיתי עדיין בדיקות עם PRIME95 כי אני לא יודע איך....

להזכירכם עם קירור סטוק, בלי OC היה לי טמפ 47 בIDLE... ככה שהטמפ' היא לא הבעיה הפעם... אין לי מושג מה מגביל אותי... =\ מישו יודע אולי? (הלוח נותן לי לעלות את הFSB עד 150... ו 150*8=1200, אני שואף לזה...הקירור מאפשר לי את זה VOLCANO 10)

והורדתי PRIME95, הבנתי שאני אמור להירשם באתר שלהם, כן? או שאני טועה? ומה הלינק? מישו קיצור מוכן להגיד לי את ההתחלה לפחות של תהליך ההתקנה של התוכנה?

:please:

פורסם

תמשיך ככה נשמה , ותבדוק יציבות :xyxthumbs:

פורסם

לא חייב להרשם אשפר גם בלי תבדוק באפשרויות של התוכנה (התוכנה שיש באתר הזה היא לא הכי טובה ולא היסדרתי איתה תוריד מהאתר המקורי)

ניסיתה לעלות מתח מתי שאתה מעלה ל 140 FSB?

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

חח מצחיק אתה Sp_RuS.

מכפלה אתה לא יכול לשנות במעבד הזה..

מה המפרט של המחשב האמיתי שלך ? נראה מה הוא שווה בOC כי זה ממש לא שווה ושיפור לא תרגיש כשהוא ב1000 מגה הרץ.

ב140 המחשב לא עולה כי הזיכרון פשוט מגביל או הלוח או שהמעבד לא רוצה יותר.

פורסם
  • מחבר

אין לי, אבל פשוט אין לי שמץ של מושג איפה אני מעלה מתח.... פשוט לא יודע... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תגידו איפה? ;D

אני לא מצליח להיכנס לאתר המקורי... :screwy: ... תוכל לתת לינק אולי אני מנסה להיכנס למקום הלא נכון? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים