עבור לתוכן

שיתוף של מדפסת ברשת אלחוטית + גלישה איטית באימיול...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת.

בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת).

שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים.

אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סיסמא לכניסה לרשת האלחוטית שלי, בכדי שלא "יחדרו" מבחוץ).

הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל פורטים זה בשביל פיירוול לא? אבל אם הפיירוולים שלי מנותקים? עד שהתקנתי את הראוטר הכל עבד פיקס. התקנתי אותו (וכמובן את הנייד ברשת האלחוטית) והופ יש לנו כיסוי לעיניים.

איזה פורטים לנסות לפתוח? ואיפה לפתוח אותם (נייח? נייד? נורטון? ווינדוס?)

@@ביצאתי חיפוש פה באתר, והבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בתוך הראווטר, אז נכנסתי לאתר שלהם http://192.168.2.1 ומשם ל NAT ומשם ל Port Forwarding

אבל פה אני כבר מתקשה... יש לי שורות למלא למשל כמו Private IP מאיפה אני משיג את כל הפורטים והIPים הדרושים? ואחרי זה אני צריך להכנס ל Virtual Server, מה שם אני ממלא?@@

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים