עבור לתוכן

מתלבט לגבי המבצע החדש של HOT - מגה-וחצי הורדה וחצי מגה העלאה

Featured Replies

פורסם

שלום!

כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה:

2Mbps הורדה

96Kbps העלאה

לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי:

1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן).

כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק.

אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה.

זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי?

ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות טוב ואינטרנט מהיר (יחסית לארצנו...) - הרבה זמן רציתי לעבור לנטוויז'ן לפני שנגמרה לי ההתחייבות, וכעת, כאשר היא נגמרה, קראתי כתבות ברחבי הרשת שהם התחילו להגביל גולשים 'כבדים' ל-5GB לחודש.

אני, כמו שכבר ציינתי, משתף הרבה - למשל תוך לילה הורדתי קובץ שמשקלו היה כ-1.1GB - אני מוריד הרבה קבצים כבדים ולכן "אפשרות הנטוויז'ן" לא באה בחשבון.

בנוסף לנטוויז'ן, גם ברק 013, 012.net ואינטרנט זהב מציעות חבילות דומות (עוד לא בדקתי מחירים אבל אני מאמין שהכל זהה).

אנא, עזרו לי להחליט האם להמתין למבצעים חדשים, האם לדעתכם בזק "תתעורר" בזמן הקרוב (שמעתי שהם עורכים ניסויים ב-VDSL אך קשה לי להאמין שהם ישיקו אותה בזמן הקרוב, ובכלל אולי עוד כמה שנים נצטרך לסבול את טכנ' ADSL המיושנת של בזק.)?

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

איך למשל לדעתכם כל אחד מהספקים הנ"ל עם כבלים?

מנסיון אישי שלכם עם ספקים שונים, איזה לדעתכם טוב? למי יש פס רחב שמאפשר הורדה יציבה ובמהירות מקס' ברב שעות היממה? מהירות ה-upload?

שוב, תודה רבה!

פורסם

אני מפנה אותך לעדכון בחוקי הפורום:

חוקי הפורום

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

אני ממליץ בחום לעיין בחוקי הפורום לפני שליחת הודעה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים