עבור לתוכן

Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4 TI + מפרט מחשב חלש = ?

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW?

אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

פורסם

במחיר הזה יש לך כבר 6600GT יד שנייה שלא רואה אותו.

פורסם

איפה אתם חיים?

ל- NVIDIA GeForce4 Ti 4400 אין תמיכה ב- 9 DirectX (הכרטיס הזה שווה מקסימום 300 שקל גג)

רק ב- 8.1. היום כל משחק הכי פשוט צריך וזקוק לתאימיות ל- גירסת ה- 9. חבל לקנות כרטיס מסך במחיר כזה בלי תמיכה בגירסה 9.

אני בעד שיחפש 9600XT. יד שנייה (בסביבות 300 שקל) . זה יהיה הכי טוב בשבילו. שיחליף מעבד ל- 1000Mhz (יעלה 120 שקל) ותוסיף זיכרון 256MB זיכרון. (יעלה 120 שקל)

כל השידרוג יעלה לך 500 שקל.

יש אפשרות לחיפוש 6200 ל- AGP. הבעיה היא שאין הרבה כאלו זמינים בשוק (צריך להזהר מהזמנות באינטרנט) ואיפה שיש אז עולה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא שמתם לב, או שלא מצויין במפרט - יש לי AGPx2.

פורסם

אתה רוצה להריץ NFS:MW על המפרט הנוכחי + כרטיס מסך ?

תשמע ... לא רוצה להיות הפסימי שבחבורה ..לא רוצה להיות זה שמביא את הבשורות הרעות ...

אבל אם משחקים מלפני שלוש שנים יעבדו בצורה שתאפשר משחק סביר , תגיד תודה .

פורסם

אכן כן.

ב 250 שקל אתה יכול לקנות 9550 חדש שיהיה בערך כמו ה 4400, תלוי במשחק (עם OC טוב יותר כמובן).

ה Ti 4400 יביא לך אפשרות לשחק בפירוט נמוך במשחקים חדשים (פרט לכבדים באמת שלא יעבדו עליו) ובפירוט סביר במשחקים חלשים יותר כמו PES ו GW.

בכל מקרה, ממש לא שווה 500 שקל. אולי 150.

פורסם

היום אפשר אפילו לקנות 9800 משומש ב גרושים הוא כן יעבוד על לוח ישן רק תתן לו כח מספק נורמלי.

TI 4400/4600 היו אולי פעם חזקים אבל גם אז ה 9500/9700 השאירו להם אבק זה כרטיס לא משתלם בכלל וב 500 ש"ח אין מה לדבר.

פורסם

אני לא יודע אם הוא יצליח לדחוף אותו ב AGPx2 .. יש בעיות של מתח אם אני לא טועה - 3.3V לעומת 1.5V .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים