עבור לתוכן

CRT ומסכים בכלל, יש למה לחכות?

Featured Replies

פורסם

יש שם בדיוק את אותם גוונים שיש במסך CRT??

אני לא חושב ראיתי הרבה מסכי LCD אני יודע מה אני אומר..

• תגובות 67
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

STRENGTH לפני שאתה קובע עובדות תבדוק טוב את מה שאתה אומר. לא נעים שאחרים יתקנו כל פעם את הטעיות שלך. לי למשל יש את - Eizo Flexcan L778 19 אינצ' והצבעים שהוא מציג עולים לפחות בשני דרגות מהמסך השני שלי (אני עובד עם שני מסכים) שהוא CTR - LG Flatron 795FT plus כך שפשוט חבל שתתן פרטים מטעים לפותח התרד...

פורסם

מה שאתה אומר הוא לא נכון..

יכול להיות שאתה יותר אוהב את הצבעים של ה-LCD :jump:

זה ידוע ש מסכי CRT מציגים צבעים יותר טוב למה סתם להתווכח.? :s05:

יצא לי לראות הרבה מסכי LCD וכולם עם אותה בעיה..עובדים על 6500K ומציגים פחות צבעים.

פורסם

שאלה לא קשורה. הבנתי מהדיון שהרזולוציה המומלצת ל-LCD היא 1024x1280. אם אני אגדיר מסך LCD לעבוד ברזולוציות גבוהות/נמוכות מהרזולוציה הנ"ל זה יקצר למסך את החיים? יגרום לתקלות כלשהן? תודה.

פורסם
  • מחבר

^^^

לא לכל השאלות והרזולוציה המיטבית היא לכל מסך ומסך

תקרא את הת'רדים על lcd

ובלי סטיה מהנושא.תודה.

פורסם

זה יקצר את רמת הסבלנות שלך, אתה עלול למצוא את עצמך מכה LCD.

אישית - אני בחיים לא אעבור לLCD כשזה מגיע למשחקים, בגלל הבעייתיות עם הרזולוציה(ובכלל עם מפרט כמו שלי אני לא יכול תמיד להרשות לעצמי 1-24X1280)

פורסם

ב-LCD יש סכנה של צריבת תמונה? (זה לא כתוב בסטיקי)

פורסם

מסכי LCD טובים מציגים צבעים ברמה של רוב מסכי ה-CRT.

מסכי LCD מצויינים ויקרים מציגים תמונה טובה יותר ממסכי CRT.

וכמובן שמסכי LCD גרועים מציגים חרא של צבעים

הכל תלוי בכמות הכסף שאתה רוצה להשקיע.

אני גרפיקאי ולקח לי חצי שנה להחליט על מסך 19" שיהיה ברמה טובה במחיר סביר, בסופו של דבר הלכתי על viewsonic VP191, (אני חושב שהיורש שלו הוא 930), שקיבל ביקורות מצויינות בתור מסך שמתאים גם לגרפיקה, גם לטקסט גם לסרטים וגם למשחקים (הוא לא המצטיין בכולם אבל הוא מהטובים בכל קטגוריה). ברור שהצבעים לא זהים 100% לצבעים של CRT, אבל החדות והאיכות גבוהים בהרבה, מדהים כמה דברים שאתה מפספס בCRT אתה רואה על LCD - ואם אתה ממש פדנט - אחרי כיול צבעים אתה יכול להגיע לצבעים שאתה רוצה, חוץ מזה, ברגע שאתה מתרגל ל1280X1024 אתה לא מבין איך עבדת על רזולוציות נמוכות יותר, בפוטושופ יש פתאום מקום לכל הכלים + שטח עבודה מספיק גדול.

ולפחות במסך שלי, אם אני עובד ברזולוציה נמוכה יותר אני לא ממש מרגיש בירידת איכות נוראית, זה נראה עדיין יותר טוב מהCRT הקודם שלי.

חפש ביקורות על מסכים ב www.tomshardware.com, הם עושים ביקורות מאד מקיפות.

החנות http://www.nirtech.co.il/ מוכרת מסכים טובים במחירים יחסית נורמלים

עקרונית המסכים של EIZO, המסכים היקרים יותר של viewsonic, המסכים של Apple וכמה מסכים של DELL שזהים טכנית למסכים של APPLE (ועוד חברה או שתיים שבטח שכחתי ) נחשבים לאיכותיים ביותר לגרפיקאים.

דרך אגב - בשביל מה בדיוק אתה צריך מסך? ישנם תחומים כמו עיצוב לטלויזיה שאולי באמת עדיף מסך CRT כדי שהצבעים יהיו יחסית זהים (למרות שגם שם זה רחוק מאד מאיך שזה נראה בסופו של דבר בטלויזיה) לעיצוב לאינטרנט עדיף לדעתי LCD כי גם ככה זה מה שבקרוב יהיה לרוב האנשים, ולדפוס זה לא משנה איזה מסך - הטווח של CMYK הוא קטן יותר מהטווח של כל מסך, מה שחשוב זה כיול הצבעים.

ולסיכום - תמיד יש טכנולוגיה חדשה שעוד שניה צריכה להגיע, אבל בעולם המחשבים, אם אתה לא יודע בוודאות שמחר יוצא משהו חדש שאתה צריך לחנויות אל תחכה לו, כי עוד חודש יהיה משהו חדש לחכות לו וחודש אחרי יהיה משהו אחר לחכות לו ובסוף לא תקנה כלום.

אם הנושא עד כדי כך חשוב לך, אל תקנה מסך לפני שראית אותו בפעולה, מראה עיניים של אנשים אחרים או בחינות אוביקטיביות לא מספיקים במקרה הזה - כל אחד ומה שנראה לו טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על הפרוט

אני משמש כרגע(5 שנים כבר) ב view sonic pf775 שזה לדעתי מסך מדהים מבחינת חדות עומק צבע רוויה וכו'

בקרוב היום שלו יגיע הוא מתחיל לגמגם פה ושם

על מסך אני ממש לא רוצה להתפשר, ואני מתבאס לקנות crt חדש

בגלל הניסיון אני כנראה אלך על viewsonic

אבל

מישהו יודע עם ל 930 יש את הפאנלים האיכותיים יותר כמו שנכתב פה צmva/pva ?

עריכה: מצאתי-הוא mva

מה העומק צבע שלו?16.???

עריכה: מצאתי 16.7

הפרטים האלו לא מופעים ב'ספק' שלו

בכל מקרה אני אשלח להם מייל עם שאלות אבל אם מישהו יודע אשמח לתשובה

השימושים הם לגרפיקה 2d/3d

משחקים וסרטים

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה קראתי אותה כבר או יותר נכון ניסיתי בדף השלישי (מתוך 45...)נרדמתי

פורסם

אם אתה מתכוון ללכת על LCD רק שתדע שהרזולוציות שלו מגבילות אותך הרבה פעמים.

יש גם משחקים שתומכים רק עד 1024*768

זה בעיה...

פורסם

אני פשוט קופץ למסקנה על כל דגם, בכל מקרה -

הviewsonic 930 הוא הכי טוב לשימוש כללי ו הSamsung 970 הכי טוב לגרפיקאים

ולפשט את זה יותר -

For photo retouching and content creation, we can't recommend the Samsung 970P enough. Its exceptional contrast and unmatched color fidelity make it the ideal companion for spending long hours in front of your screen.

שים לב שהם לא מכסים שם מסכים מקצועיים יותר כמו EIZO Flexscan שהוא גרוע למשחקים אבל מדהים לגרפיקאים

פורסם

בכל מקרה לא משנה כמה טוב הLCD אתה נתקע עם רזולוצייה ענקית שאומרת שאם אתה רוצה לשחק במשחקים חדשים אתה חייב כרטיס מסך יקר מאוד, או שתתפשר על איכות תמונה.

פורסם

overload שאלה -

אני לא משחק כמעט במשחקים, אבל כן רואה הרבה סרטים על הLCD שלי, ותהרוג אותי - לא הצלחתי לראות ירידה באיכות בגלל שזה LCD וזה לא ברזולוציה הרגילה שלו.

מה שלא יהיה, בהשוואה לCRT הקודם שלי, שאני כבר לא זוכר מה הוא היה - הכל נראה בהרבה יותר טוב.

זה באמת מפריע כל כך? לשחק ברזולוציה יותר נמוכה? או שבגלל שאתם (גיימרי הפורום) חוץ מגיימרים גם מקצועני מחשבים ויודעים שצריכה להיות ירידה באיכות אז אתם מחפשים איפה יש בעיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים