עבור לתוכן

מחסום ווטש - מוסר או שנאה?

Featured Replies

פורסם

לא, אבל ראיתי את עובדיה אומר שכל מי שמצביע ש"ס ארור.

ראיתי חבר כנסת מש"ס אומר שנשים לא יכולות להיות חברות כנסת.

גם זה הסתה לגזענות.

זה גם לא סוד שש"ס רוצה שלטון הלכה בישראל.

ואני אחזור שוב - מדינת ישראל היא מדינה יהודית ודמוקרטית. שני החלקים חשובים, ישראל היא לא מדינה שאני ארצה לחיות בה אם אחד מהתנאים האלה לא יתקיים.

אתם (ליאור, IG, איסתרא, בורטון) תרצו?

הוא יכול להגיד שמי שלא מצביע ש"ס הולך לגהנום, לסביות והומואים הם חולים ונשים צריכות להיות במטבח (כל אלה ציטוטים של בכירים בש"ס כמובן)

אבל, זה לא כמו להגיד שהשמדת מדינת ישראל מסתדרת עם היבחרות לכנסת ישראל.

מי שחושב שש"ס טובה בשילטון פשוט :s07::bash::silly::kopfpatsch:

יש 3 דברים שאני הכי שונא:

דתיים(כל הסוגים)

ערסים

בבונים מאפריקה

א. אף אחד לא אמר שש"ס טובה בשלטון.

ב. גם אנחנו אוהבים אותך, רק חבל שאתה מספיק אידיוט להראות כמה אתה אידיוט ומנותק בפומבי.

Jet Li

לא רק תאבד מאופיה היהודי אלא שאחרי מספר שנים הם יהיו רוב (היום יש בערך 4 מיליון ערבים בשטחים ובישראל, לעומת 6 מיליון יהודים)

כשהם 40% מהאוכלוסיה לא קשה להעביר חוקים לאפשר הגירה של ערבים מירדן ומלבנון.

ובום אתה מסתכל והם רוב. מהרגע הזה כמה זמן ייקח עד שהם יהיו בשלטון? מקסימום 4 שנים

תוך כמה זמן השם הרשמי כבר לא יהיה מדינת ישראל? תוך כמה זמן ישנו את הסמל הדגל וההמנון?

תוך כמה זמן יהיה שלטון מוסלמי דתי?

מעט מאוד

בדיוק בגלל זה אסור לאפשר לפלשתינים לקבל אזרחות ישראלית

• תגובות 148
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשש איזה צבוע מצד אחד מתחסד ואוהד פליסטינים והומואים ומצד שני שונא את אחים שלו בגלל שהם באו מארץ שלא לרוחו פשוט :puke: :jump1:

טוב גם לי יש 4 סוגי אנשים שאני שונא:

עוכרי ישראל

פוסט מודרנים

פוסט ציונים(למעט בתחום הכלכלה)

ואנטי ציונים

נראה לי שassassino עונה על חלק מהדרישות פה לא :-\ במיוחד על 1 ו4

זכותך לשנוא את מי שאתה רוצה ומי אמר שאני אוהב ערבים דתיים קצונים ?

אתה פשוט שקרן :bash:

מי אחים שלי בבונים מאפריקה? שלך אולי ::)

אני כל כך מסכים עם האדם שמעליי. המפגר הזה שונא את אחיו היהודים בגלל שהם דתיים, אבל את הערבים שרובם המוחלט דתי הוא לא שונא. עוכר ישראל הוא הכינוי הטוב ביותר לאדם המטונף הזה.

אנשים כמוך גורמים לי רצון להדליק מדורה ::)

פורסם

מי אחים שלי בבונים מאפריקה? שלך אולי ::)

שמעו חבר'ה

יכול להיות שהוא פשוט לא יהודי

פורסם

כמובן שזה נראה לך מוסרי. הרי הפלסטיני הוא לא בן אדם, הוא כלב. בדיוק כמו שמחנכים כלב, ככה צריך לחנך את הפלסטינים. זה לגמרי לגיטימי לקשור פלסטיני לפרונט של הג'יפ ולנסוע איתו ככה, וזה בהחלט מוסרי לדחוף פלסטיני מחלקו האחורי של ג'יפ נוסע, תוך כדי שהראש שלו מתנפץ על סלע. גם להכריח אותם לשתות שתן זה מוצדק, כדי שילמדו איך להתנהג כראוי. הם הרי לא בני אדם, זה בסדר, מותר לנו.

בשלב זה אני פורש מהדיון הזה, היות ואין לי אינטרס לדבר עם אנשים שחושבים כמו Jet Li, Burton ו-IG (שזה בסדר להכות אנשים כי הם "לא עושים מה שאומרים להם"). אז היום זה בסדר להביא להם סטירה ולבעוט בהם, מחר זה יהיה בסדר לירות להם בברכיים ומחרתיים פשוט נעמיד אותם בשורה על גשר, קשורים אחד לשני, ונירה להם בראש, אחד אחד. כי הם לא עשו מה שהחייל במחסום ביקש מהם לעשות. כי הם לא בני אדם, הם חיות.

אני לא יכול שלא להסכים יותר עם Minimizer, צר לי שהגעתי לדיון הזה רק עכשיו אבל אני רוצה לחזק אותו ולומר שאני באותה דעה איתו.

לIG, Burton, Jet Li ושאר האנטישמים: תזהרו בקיצוניות שלכם, בדעות שלכם, ובמעשים שלכם. דעו שאתם הולכים על קרח דק - המרחק בין הדיעות שלכם ("ערבי הוא כלב") לבין השמדת עם על רקע אתני (רציחת אדם בשל גזע/מוצא) הוא כל כך קרוף..., אך שקוף שאין לכם מושג על כך.

אני לא מבין איך דור שלישי (או שני) לשואה יכול לקום ולומר שגזע מסוים של אדם משול לכלב, ו"נחות" לגזעים אחרים. בתור נכד לניצול שואה אני מתבייש בכם.

כמו שאתה רואה ערבי ששמח לאיד כאשר נרצחים אזרחים יהודיים חפים מפשע ואתה אומר שהאדם הזה משול לכלב מבחינתך- אני רואה אספסוף של אנשים שכפי הנראה לוקים בשכלם שצועקים "מוות לערבים" בכל הזדמנות, וכשהם מגיעים לצבא הם אפילו מיישמים את ההתלהמות והבורות שלהם- מבחינתי האנשים הללו אינם משולים לכלבים, הם משולים לפאשיסטים גזענים ורוצחים מסוכנים... אך בכל זאת בני אדם. כי זה מה שהם.

לגבי מחסום ווטש- האם יש לכם משהו להסתיר? האם לדעתכם, יתכן שמתרחש משהו שנחשב לא מוסרי? האם נרמסים זכויות אדם של אזרחים על לא עוול בכפם, רק בשל היותם ערבים? אם לפי דעתכם הכל בסדר- למה הנוכחות של נשות מחסום ווטש מעוררת כל כך הרבה התנגדות? אל תגידו לי שזה בגלל שהחיילים עייפים.

אגב, לגבי ההתבטאות- אני מסכים שמדובר בהתבטאות אומללה ולא ראויה, אך אני יכול להבין ללבה של האישה שאמרה זאת, כמו שאני מבין ללבו של החייל שטוחן שעות במחסום.

עריכה:

מנהלים יקרים: אני מבקש לצנזר את ההתבטאויות "זונות ווטש" וכדומה, אני לא חושב שזה ראוי לאתר כמו HWzone לפרסם התבטאויות אומללות שכאלה בפורומים שלו. מדובר באמהותינו ואחיותינו, על אף שדעותיהן והשקפותיהן לא עולות בקנה אחד עם תפיסת העולם (הלפעמים ילדותית ומעוותת) של חלקכם. חוץ מזה שזה עבירה על כללי הפורום.

פורסם

לא קראתי את הכל אבל אני חושב שאפשר לסכם את זה בציטוט אחד של אדם מאוד מאוד חכם -

"לא כל ערבי הוא רוצח אבל כל שמלאן הוא בוגד"

עריכה:

ולאבינעם בוא אני אזכיר לך מה אמרת לי בשיחה במסנג'ר -

"אנחנו עושים שואה עכשיו בשטחים. כל הפלסטינים רעבים ללחם"

"חמאס איבדו את הכוח שלהם כארגון טרור ברגע שהם הפכו לארגון ממלכתי ובמקום לנצל את זה אנחנו עושים אנרכיה. חמאס = העם הפלסטינים. מבחינתם הם לוחמי חופש.. ת'יודע, כמו בגין וכאלה"

ואז הגבתי לו -

"אל תשווה בין מי שלחם להקמת המדינה לבין טרוריסטים אולי זה קל להשוות אבל זה לא אותו דבר בכלל"

והוא המשיך-

"למה זה לא אותו דבר? זה אותו דבר בדיוק. פשוט שאחד מהם הוא אויב"

אבינעם אתה אולי חבר שלי אבל הדעות שלך פשוט דפוקות ועצוב שבן אדם שהמשפחה שלו עברה את השואה משווה את מי שהקים את המדינה הזאת ומגן עליו למי שרצה לרצוח כל יהודי באשר הוא.

פורסם

אפרופו מחשבה, הרשה לי גם לצטט איש יקר וחכם שאמר..:

יש יותר מידי אנשים שמשתמשים בחופש הביטוי, אך פחות מידי שמשתמשים בחופש המחשבה.

להבא תתייחס לדיון עצמו במקום לזרוק קלישאות בבקשה.

פורסם

עריכה:

ולאבינעם בוא אני אזכיר לך מה אמרת לי בשיחה במסנג'ר -

"אנחנו עושים שואה עכשיו בשטחים. כל הפלסטינים רעבים ללחם"

"חמאס איבדו את הכוח שלהם כארגון טרור ברגע שהם הפכו לארגון ממלכתי ובמקום לנצל את זה אנחנו עושים אנרכיה. חמאס = העם הפלסטינים. מבחינתם הם לוחמי חופש.. ת'יודע, כמו בגין וכאלה"

ואז הגבתי לו -

"אל תשווה בין מי שלחם להקמת המדינה לבין טרוריסטים אולי זה קל להשוות אבל זה לא אותו דבר בכלל"

והוא המשיך-

"למה זה לא אותו דבר? זה אותו דבר בדיוק. פשוט שאחד מהם הוא אויב"

אבינעם אתה אולי חבר שלי אבל הדעות שלך פשוט דפוקות ועצוב שבן אדם שהמשפחה שלה עברה את השואה משווה את מי שהקים את המדינה הזאת ומגן עליו למי שרצה לרצוח כל יהודי באשר הוא.

אני לא חבר שלך, אל תטעה, אני גם לא צריך להסביר לך למה.

כוונתי הייתה שבגין, בעת שפוצץ את מול קינג דיוויד לא היה שונה בהרבה מטרוריסט שלוחם למען החופש של הלאום שלו. אשמח אם תאמר לי במה הוא שונה, מלבד היותו יהודי וישראלי. אינני מתייחס לכל פועלו של בגין, שלמען האמת אני לא יודע הרבה על האיש הזה חוץ ממה שלמדתי בבית ספר.

לגבי ציטוט השיחה- אני מקווה שמדובר בפרוטוקול מדויק. שנית, אני מבקש שתציין את הזמן שבה נערכה השיחה כי סביר שהייתי תחת השפעת אלכוהול/שעמום וניסיתי לעורר פרובוקציה מבלי להתכוון ברצינות למה שאמרתי. זאת אומרת, הגזמתי... ולא תארתי לעצמי שתעלה את זה לכאן. בכל אופן, אני מזמין אותך לקרוא את ההודעה שלי בעמוד 11 ולהגיב לה.

אם אני אקח את כל ההכרות שלנו ואתמצת את הדברים המפגרים שאמרת אני יכול למצוא דברים יותר טיפשיים - אז להעמיד אותי פה תחת זכוכית מגדלת זה לא חוכמה, חוץ מזה שתקופה מסוימת אני זוכר שאבא שלי שכנע אותך בדעות שמאלניות למדי. לגבי "כל שמאלן הוא בוגד"- אני לפחות תורם למדינה שלי. אומנם לא בצבא, אבל זה לא מסיבות מוסריות אלא בגלל שהצבא רואה בי משאב נחות. אני הולך לשירות לאומי (במד"א למי שמסתקרן) כדי לעשות משהו למען המדינה.

מה אתה הולך לעשות? להניח תפילין 3 וחצי שנים?

פורסם

קודם כל יש הבדל והוא שהם הזהירו את הבריטים לצאת מהמלון הרבה לפני והם חשבו שזה בלוף ולא יצאו ואת זה אני יודע מתוכנית שראיתי בערוץ ההיסטוריה

דבר שני אל תאשים את הטיפשות שלך באלכוהול

דבר שלישי כן זה פרוטוקול מדויק

דבר רביעי מה שאבא שלך עשה הוא להגיד אוסף שטויות כמו לחבר את הגדה והרצועה בכביש ובכך לחצות את מדינת ישראל לשתיים :lol: :lol: והייתי בן 14

דבר חמישי אתה לא זה שאמר קודם לא לסטות מהנושא? מה הקשר השירות הלאומי שלך עכשיו? זה עובדה שלי אכפת מארץ ישראל ומדינת ישראל יותר ממך... רעיונות כמו גבולות 67, עצמאות מלאה לפלסטינאים וזכות השיבה הם כיסויים לסוף מדינת ישראל והעם היהודי באזור

פורסם

לגבי מחסום ווטש- האם יש לכם משהו להסתיר? לא האם לדעתכם, יתכן שמתרחש משהו שנחשב לא מוסרי? לא האם נרמסים זכויות אדם של אזרחים על לא עוול בכפם, רק בשל היותם ערבים? מן הסתם, המחבלים רובם ככולם ערבים. אם השוודים היו מבצעים פה פיגועים היינו מסננים בקפידה את השוודים לאם לפי דעתכם הכל בסדר- למה הנוכחות של נשות מחסום ווטש מעוררת כל כך הרבה התנגדות? אל תגידו לי שזה בגלל שהחיילים עייפים. כי הן מפריעות לעבודה התקינה של המחסום. במקום שחייל יעביר מאות פועלים קשי יום, הווטשית "גוררת" אותו לטפל במקרה בודד שנוגע ללבה, וע"י כך יוצרת לחץ במחסום.

פורסם

כי הן מפריעות לעבודה התקינה של המחסום? אשמח אם תרחיב.

"מקרה בודד שנוגע ללבה"? לא חסר מקרים שנוגעים ללבה וזוכים לאטימות לב מצד החיילים. כמו נשים שכורעות ללדת, נכים, וכולי.

אגב, אתה בדיעה שה"סינון בקפידה" לא מלווה בפגיעה בזכויות אדם? והאם אתה חושב שלא צריך להיות שום גוף שיפקח על פעילות החיילים במחסום? זאת אומרת, האם אתה מתנגד למחסום ווטש בגלל שמדובר בארגון שמאלני? אם היה ארגון "אובייקטיבי" שמתעד את הפעילות במחסומים, זה היה מפריע לך?

לגילי- אתה לא ממש קשור לדיון. אתה מוזמן לפתוח דיון בנושא "שטויות שאבי אמר פעם במסנג'ר" ולדון בזה שם. לגבי אבא שלי, אם אתה לא מפחד שהדיעה שלך אולי שגויה, אני מזמין אותך לדבר איתו ואולי יכנס לך משהו לראש. אין לי ספק שהוא יהפוך את השקפת העולם שלך בדקה.

פורסם

כי הן מפריעות לעבודה התקינה של המחסום? אשמח אם תרחיב. מה יש להרחיב? במקום שהחיילים יתעסקו בסינון והעברת פלסטינים, הם נאלצים להפסיק את העבודה ולגשת לראות מה הווטשית רוצה "אחרת אני עולה מול המח"ט"

"מקרה בודד שנוגע ללבה"? לא חסר מקרים שנוגעים ללבה וזוכים לאטימות לב מצד החיילים. כמו נשים שכורעות ללדת, נכים, וכולי. אז כנראה שלא ביקרת במחסום חוארה (ואני בספק אם היית אי פעם במחסום). לנכים/זקנים/נשים מוקצה תור משלהם והם עוברים בקצב מהיר. ברוב המקרים, התלונות של הווטשיות מסתכמות בערבי ישראלי שנעצר ביציאה משטח A למרות שצו אלוף אסר עליו להכנס לשם מלכתחילה

אגב, אתה בדיעה שה"סינון בקפידה" לא מלווה בפגיעה בזכויות אדם? תגדיר פגיעה בזכויות אדם והאם אתה חושב שלא צריך להיות שום גוף שיפקח על פעילות החיילים במחסום? צריך, גוף מטעם המדינה זאת אומרת, האם אתה מתנגד למחסום ווטש בגלל שמדובר בארגון שמאלני? לא, בגלל שמדובר בארגון ששם לו למטרה לפרק את כל המחסומים תוך התעלמות מוחלטת מההשלכות הבטחוניות אם היה ארגון "אובייקטיבי" שמתעד את הפעילות במחסומים, זה היה מפריע לך? לא

פורסם

כי הן מפריעות לעבודה התקינה של המחסום? אשמח אם תרחיב.

"מקרה בודד שנוגע ללבה"? לא חסר מקרים שנוגעים ללבה וזוכים לאטימות לב מצד החיילים. כמו נשים שכורעות ללדת, נכים, וכולי.

אגב, אתה בדיעה שה"סינון בקפידה" לא מלווה בפגיעה בזכויות אדם? והאם אתה חושב שלא צריך להיות שום גוף שיפקח על פעילות החיילים במחסום? זאת אומרת, האם אתה מתנגד למחסום ווטש בגלל שמדובר בארגון שמאלני? אם היה ארגון "אובייקטיבי" שמתעד את הפעילות במחסומים, זה היה מפריע לך?

לגילי- אתה לא ממש קשור לדיון. אתה מוזמן לפתוח דיון בנושא "שטויות שאבי אמר פעם במסנג'ר" ולדון בזה שם. לגבי אבא שלי, אם אתה לא מפחד שהדיעה שלך אולי שגויה, אני מזמין אותך לדבר איתו ואולי יכנס לך משהו לראש. אין לי ספק שהוא יהפוך את השקפת העולם שלך בדקה.

זונות ווטש ההשקפה שלהם היא שמאלנית קיצונית. לדעתם מדובר במחסום בפשע נגד האדם. והם עושים הכל כדי למרר לחיילים את השהות במחסום.

כמו אמבולנסים עם פעילי טרור שמתחזים לפצועים כדי לעבור את המחסום. כמו המצאת תירוצים כדי להיכנס לתוך החדר עם החיילים ואז להפעיל מטען. שוב נכים או נשים וכולי מקבלים יחס כזה בגלל הניצול החולשה של מדינת ישראל. זאת לא האשמה של החיילים שהם לא מאמינים לאישה שעומדת ללדת או לנכה. זאת אשמת המחבלים שמנצלים את הפריצות האלו לשימוש השטני שלהם.

אני מוכן לתת לנשים בירוק לפקח על המחסום. נשים שאוהבות את מדינת ישראל.

אני מתנגד למחסום ווטש כי הם פרו פלסטינים בצורה מטורפת. הם מסתכלים על רמיסת הזכויות של הפלסטינים במחסום ולא מבינים את החשיבות שלו. העיקר לצעוק פשעי מלחמה. והאג.

למי נתן את הפיקוח? לאמנסטי? לאיחוד האירופאי?. אנחנו לא צריכים את החסד ואת המוסיריות של אף אחד. אנחנו מדינה חזקה שיודעת להגדיר מה מוסרי ומה לא. לא מתאים לך זאת בעיה שלך.

מי אתה ומי הם מחסום ווטש שיגיד מה מוסרי ומה לא. מי הם שיגידו שמה שקורה במחסום זה לא מוסרי כלפי הפלסטינים.

לא אנחנו מתפוצצים על בני אדם. לא אנחנו קוראים למוות לישראל בהפגנות חמושות להפגנת כח. לא אנחנו מבריחים נשק לרצועה למען רצח של אנשים.

ישראל היא לא התוקפת היא המותקפת.

פורסם

אני לא יכול שלא להסכים יותר עם Minimizer, צר לי שהגעתי לדיון הזה רק עכשיו אבל אני רוצה לחזק אותו ולומר שאני באותה דעה איתו.

לIG, Burton, Jet Li ושאר האנטישמים: תזהרו בקיצוניות שלכם, בדעות שלכם, ובמעשים שלכם. דעו שאתם הולכים על קרח דק - המרחק בין הדיעות שלכם ("ערבי הוא כלב") לבין השמדת עם על רקע אתני (רציחת אדם בשל גזע/מוצא) הוא כל כך קרוף..., אך שקוף שאין לכם מושג על כך.

חתיכת קוף! לחברים שלך תקרא אנטישמים! למה מי אתה שתקבע שהדעות שלי שוות פחות משלך, תחליט בשבילי מה הדעות שלי ותשים עלי תווית של מפגר?

אני לא מבין איך דור שלישי (או שני) לשואה יכול לקום ולומר שגזע מסוים של אדם משול לכלב, ו"נחות" לגזעים אחרים. בתור נכד לניצול שואה אני מתבייש בכם.

כשתתחיל להבין מה שאנחנו כותבים פה, ולא מה שאתה רוצה להבין ולחשוב עלינו, אז נדבר.

גם אני דור שני לניצולי שואה, וסבא וסבתא שלי היו חברים במפלגה הקומוניסטית בברה"מ, ולמרות זאת הם בעד השמדה של כל ערבי על האדמה הזו.

תתבייש עד מחר מצידי.

פורסם

גם אני דור שני לניצולי שואה, וסבא וסבתא שלי היו חברים במפלגה הקומוניסטית בברה"מ, ולמרות זאת הם בעד השמדה של כל ערבי על האדמה הזו.

יו איזה מזל .....אם סבא וסבתא שלך (שהם ניצולי שואה) בעד השמדת הערבים אז זה בסדר....

איזה מזל שהם בעד.....ממש ....הרגעת אותי לגמרי אחרת זה היה נשמע לי כמו גזענות

לא נראה לכם שהגיע הזמן להפסיק לתרץ את כל מה שאנחנו עושים בשואה....

זה לגטימי להיות ימני אבל בואו נמצא תרוץ אחר חוץ מ "עברנו את השואה אז מגיע לנו"

ואם תתחילו לחשוב בצורה הגיונית תגלו שאם לא היתה שואה לא היתה מדינת ישראל בכלל

פורסם

חתיכת קוף!

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים