עבור לתוכן

מחסום ווטש - מוסר או שנאה?

Featured Replies

פורסם

*קנאק*

• תגובות 148
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, וגבר לא יירה ככה סתם באישתו, בטוח היא עשתה משהו שזה הגיע לה.

קיצור, אתה חי בסרט. תתגייס, ואז תדבר.

א. בד"כ האישה כן עושה משהו (לא שזה נותן אישור לרצח, אבל סיבה לחפפה יש...)

ב. החיילים לא יורים סתם בערבים (הערה אישית: חבל... זה יכול היה לפתור הרבה בעיות... נא לא להתייחס להערה... יום קשה :P). צעקות ודחיפות יעשו רק טוב לערבים, ואולי פעם הבאה הם לא ישחקו אותה חכמים ויעברו מהר יותר...

פורסם

קיצור, אתה חי בסרט. תתגייס, ואז תדבר.

מי ישמע....כמה מחסומים כבר עשית בחיים שלך??(0) ::)

לא שאני קרבי או משהו אבל לפחות אני לא מתיימר להבין במחסומים יותר מאשר מישהו שלא התגייס

פורסם

עם כל החסרונות שלהם, אני מעדיף מצב שבו ארגונים שכאלו קיימים על פני מצב שבו אין כל פיקוח חיצוני על הנעשה במחסומים.

ומי נתן לארגונים האלו את הסמכות לקבוע מה מוסרי ומה לא מוסרי.

הפיקוח שלהם זה לפי השקפת העולם המעוררת נפשית שלהם.

האנשים החולים האלו הם מיעוט חולה שמנסה לקבוע לנו מה מוסרי מבחינת היחס עם הפלסטינים. לי זה ניראה מוסרי לדפוק לפלסטיני סטירה או אגרוף אם הוא לא מקשיב ולא עושה מה שאומרים לו. מה לעשות הם הביאו את זה על עצמם. אז אנחנו פוגעים להם בזכויות אדם! אז מה! אני מעדיף לחלל כל זכות אדם שלהם ולהישאר בחיים מאשר לתת להם זכות אחת ולמות בגלל שאיזה טמבל שעבר שטיפת מוח רוצה למות מות קדושים (72 הומאים שידפקו אותו בתחת).

אז שילכו לעזעזל כל אלו שמנסים להגדיר לנו מה מוסרי ומה לא מוסרי. אנחנו לא מתעסקים עם אדם אלא עם מוסלמים פאנטים. שהשמדת ישראל ופיגועים זה האגנדה שלהם ושל הממשלה שלהם. אז אם פלסטיני חוטף סטירה או אגרוף או בעיטה לראש מחייל שלא יסתכל על החייל ויאשים אותו. שיסתכל על החמוש שבגללו הוא במצב הזה.

פורסם

ומי נתן לארגונים האלו את הסמכות לקבוע מה מוסרי ומה לא מוסרי.

ת-כ-ל-ס!!!!

פורסם

לי זה ניראה מוסרי לדפוק לפלסטיני סטירה או אגרוף אם הוא לא מקשיב ולא עושה מה שאומרים לו.

כמובן שזה נראה לך מוסרי. הרי הפלסטיני הוא לא בן אדם, הוא כלב. בדיוק כמו שמחנכים כלב, ככה צריך לחנך את הפלסטינים. זה לגמרי לגיטימי לקשור פלסטיני לפרונט של הג'יפ ולנסוע איתו ככה, וזה בהחלט מוסרי לדחוף פלסטיני מחלקו האחורי של ג'יפ נוסע, תוך כדי שהראש שלו מתנפץ על סלע. גם להכריח אותם לשתות שתן זה מוצדק, כדי שילמדו איך להתנהג כראוי. הם הרי לא בני אדם, זה בסדר, מותר לנו.

בשלב זה אני פורש מהדיון הזה, היות ואין לי אינטרס לדבר עם אנשים שחושבים כמו Jet Li, Burton ו-IG (שזה בסדר להכות אנשים כי הם "לא עושים מה שאומרים להם"). אז היום זה בסדר להביא להם סטירה ולבעוט בהם, מחר זה יהיה בסדר לירות להם בברכיים ומחרתיים פשוט נעמיד אותם בשורה על גשר, קשורים אחד לשני, ונירה להם בראש, אחד אחד. כי הם לא עשו מה שהחייל במחסום ביקש מהם לעשות. כי הם לא בני אדם, הם חיות.

פורסם

אתה יודע מה הכי מעצבן?

שאתה מתעסק יותר מדיי בלדאוג לפלסטינים במקום לדאוג לעם שלך שחוטף קסאמים בראש

באמת שאתה צריך להתבייש בעצמך

פורסם

אם לצבא היה קצת שכל הוא לא היה שולח את כל הערסים למג"ב.

ואז לא הינו צריכים להתמודד עם האי-נעימות הזאת.

פורסם

איפה בדיוק אתה רוצה שישימו אותם??

פורסם

MiniMizer זה מדהים איך עיוותת את מה שאמרתי.

מי אתה שתגיד מה מוסרי. למה בגלל שאתה חי בסרט שכל בני אדם שווים. מי אתה שתגיד לי שהמוסריות שלך יותר טובה משלי.

אני לא אמרתי ולא אגיד לקשור אותם לגיפ או לשתות את השתן שלהם.

אבל ארגון שמאל קיצוני לא יגיד לחייל מה לעשות ואיך לעשות את העבודה שלו.

מוסריות זאת לא נחלת השמאל.

זה שאין לנו דעות זהות זה לא אומר שאתה יותר מוסרי ממני בגלל שאתה מהצד השמאלי.

אבל מה לעשות אנחנו חיים בסיטואציה שפשוט היא אנחנו או הם.

הם לא רוצים אותנו ואנחנו ממש לא רוצים אותם.

אנחנו מושיטים יש לשלום הם רוצים להשמיד אותנו והשלום שלהם זה השמדת ישראל.

אז האם פלסטיני שחוטף סטירה במחסום מפריע לי? ממש לא. כי החייל לא אשם. בגלל אנשים מוסלמים פאנטים הוא נימצא שם במקום לשבת ולהנות מהחיים בגיל שלו.

העם הפלסטיני אשם בזה שהוא נותן לגטימציה לרצח יהודים. אז אם הוא צריך להתעקב בעיה שלו! שיחטפו 1000 סטירות העיקר שאני ואתה ושאר עם ישראל יחזרו הבית בשלום. יש גבול למוסריות. אם הם יודעים לנצל את המוסריות שלנו לפגוע בנו אז שיחטפו כאפות בעיטות וכל מה שבא.

ואתה טועה. אני לא מחשיב את הפלסטיני ככלב. אלא כפחות מכלב. מי שרוצח יהודים בשם אללה. מי שתומך במשטרים אפלים ואירגוני טרור. לא רק החמאס אלא גם בבן לאדן. מי ששמח ברגע שטינופת מתאבד מצליח. מי ששמח שכל יהודי מת. אז אני מחשיב אותו לפחות מכלב.

אני מוכן לקבל את נשים בירוק עם נטה מטר. שתשפוט מה זה מוסריות במחסום. מי אתה שתקבע שהדעה של זונות ווטש יותר מוסרית מנשים בירוק.

פורסם

אתה יודע מה הכי מעצבן?

שאתה מתעסק יותר מדיי בלדאוג לפלסטינים במקום לדאוג לעם שלך שחוטף קסאמים בראש

באמת שאתה צריך להתבייש בעצמך

אתה יודע שכל הקסאמים זה בולשיט גדול אחד?

כמה אנשים הקסאמים הרגו עד עכשיו? מאותה שנה כמה בני אדם נהרגו בתאונות דרכים? :s07:

מי אתה שתגיד מה מוסרי. למה בגלל שאתה חי בסרט שכל בני אדם שווים. מי אתה שתגיד לי שהמוסריות שלך יותר טובה משלי.

אני,אם דעתך שאפשר לעשות להם מה שרוצים אז מה שהיא אמרה אולי תקף עליך כי האדיאולוגיה של הנאצים החשיבה את היהודים כלא בני אדם שאפשר לעשות להם הכל כמו שאתה מחשיב את הערבים :nixweiss:

איפה בדיוק אתה רוצה שישימו אותם??

כלא זה מקום נחמד בשבילהם ::)

פורסם

כמה אנשים הקסאמים הרגו עד עכשיו? מאותה שנה כמה בני אדם נהרגו בתאונות דרכים? :s07:אני,אם דעתך שאפשר לעשות להם מה שרוצים אז מה שהיא אמרה

כל הכבוד! התעלת מעל עצמך! יציאה כזאת מפגרת לא הייתה לך מאז "הוא (אחמניג'אד) רק רוצה להעביר אותנו לאירופה".

אתה טוען שזה בסדר שכמה יהודים נהרגים מידי פעם, וילדים קטנים מקבלים טראומות נפפשיות בגלל נפילה של פצצות על הבית שלהם... אז מה הבעייה להרוג ערבים באותה מידה? :bash:

פורסם

אתה יודע שכל הקסאמים זה בולשיט גדול אחד?

כמה אנשים הקסאמים הרגו עד עכשיו? מאותה שנה כמה בני אדם נהרגו בתאונות דרכים? :s07:אני,אם דעתך שאפשר לעשות להם מה שרוצים אז מה שהיא אמרה אולי תקף עליך כי האדיאולוגיה של הנאצים החשיבה את היהודים כלא בני אדם שאפשר לעשות להם הכל כמו שאתה מחשיב את הערבים :nixweiss:כלא זה מקום נחמד בשבילהם ::)

אתה שם לב למה שאתה אומר.

כמה אנשים הם הרגו? הרגו אחד יותר מדיי.

הקאסמים נשלחים למטרה לרצוח אזרחים ישראלים. במזל לא נהרגו לנו יותר. אבל נכון מדובר על אנשי שדרות או אשקלון. אזרחים סוג ב לאנשים כמוך.

ואולי מספיק עם הקטע של הנאצים. יחי ההבדל הקטן בין התקופה השחורה שהייתה ליהודים ומה שקורה היום.

מה לא ניכנס לך לראש שהם תוקפים אותנו לא אנחנו אותם. הנאצים רצחו יהודים בגלל שהם יהודים. אנחנו שמים מחסומים כדי שיהודים לא ירצחו.

אני לא מחשיב את כל הערבים כאפס. רק את המוסלמים הפאנטים שרוצים לפגוע במדינת ישראל ומוציאים תוכניות לפועל. על אנשים שמסתתרים מאוחרי אוכלוסיה כדי לשמור עליהם. ילדים כמגן אנושי. ורצח בשם האל.

אלו אנשים שלא שווים יריקה. האוכלוסיה הפלסטינית מסכנה. תראה לי עוד מקום בעולם שאמא שמחה שהבן שלה רצח יהודים בהתאבדות?

תפסיקו להציג את העובדות כאילו הם המסכנים. הם ממש לא המסכנים. אנחנו המסכנים שאלו הם השכנים שלנו. אנחנו חתמנו איתם על מלא הסכמים! מי לא עמד בהם? מי נתן להם רובים והם השתמשו בהם נגדנו. איפה עוד תראה חבר כנסת מרים דגל שחור ביום ההולדת של המדינה שאותה הוא מייצג או נוסע למדינות אוויב לתמוך במטרה של השמדת המדינה ששוב אני חוזר היא המדינה שהוא מייצג.

מה שקורה בשטחים ומה שקרה ליהודים בגרמניה זה סיפור שונה לחלוטין ואי אפשר לקשר ביניהם.

יש לי שאלה אליך. אם יפול עליך קאסם? מרוב שהוא בולשיט זה אומר שתצא ללא פגע?

ומי שמתנהג כחיה ורוצח חפים מפשע ומתאבד ברחובות הומי אדם אי אפשר לקרוא לו בן אדם.

למה אנשים כמוך נעלמים שמדובר מהצד השני. הצד הפלסטיני. שמדובר על החינוך שלהם (לידעתך באטלס שלהם ישראל לא קיימת). שבבתי ספר תלויים קרזות של הומאים שהידים. אבל עזוב חינוך בוא נדבר על מדיה. איזה טלנובלה ענקית הייתה זקני ציון. שמראה את היהודים כנוכלים שמתעללים בערבים ורוצים להשתלט על העולם. וכל התעמולה נגד ישראל.

כמו שלא מתאים לך שנשים בירוק יפקחו על המחסומים גם לי לא מתאים שמחסום ווטש יפקחו על המחסומים.

פורסם

IG, אתה שוב מוציא שטויות מהפה שלך איפה אתה רואה שכתבתי שזה בסדר? :kopfpatsch:

המטרה בהודעה שלי זה להראות שעושים פיל מזבוב.

אז מה הבעייה להרוג ערבים באותה מידה?

ואז מה? איזה הבדל יש בינכם? אתם מחשבים אותם לכלבים אז גם אתה כאלו ? :nixweiss:

Jet Li, כמה נקודות:

-ההשוואה לנציזים היא רק מבחינת האידיאולוגיה ולא המעשים

-

תראה לי עוד מקום בעולם שאמא שמחה שהבן שלה רצח יהודים בהתאבדות?

קודם כל ממש לא כולם ככה,שנית היו מקרים כאלו במלחמת וויטנאם :nixweiss: תבין לבד אתה חייב בלי כסף,בלי עתיד,בלי תיקווה ותחת שילטון זר שמדכא אותך מה הייתה עושה אילו איראן הייתה משטלת על המדינה שלנו? כנראה הייתה עושה הכל כדי שהיא תעוף מכאן נכון? אז תחשוב שזה מה שהם מנסים לעשות ומי שלא עשוה אז מקווה לכך :-\

-

אנחנו המסכנים שאלו הם השכנים שלנו
מעניין מי בחר את השכנים האלו ::)

-

איפה עוד תראה חבר כנסת מרים דגל שחור ביום ההולדת של המדינה שאותה הוא מייצג או נוסע למדינות אוויב לתמוך במטרה של השמדת המדינה ששוב אני חוזר היא המדינה שהוא מייצג.

יש לך טעות כאן חבר כנסת מייצג לא את המדינה אלה את הבוחרים שלו את המדינה מייצג הנשיא!

-

אם יפול עליך קאסם? מרוב שהוא בולשיט זה אומר שתצא ללא פגע?

למה שיפול? אני אפילו לא קרוב לאזור ההוא וגם אם כן יש הרבה הרבה יותר סיכוי שמחר אני ימות בתאונת דרכים מאשר מקסאם!

-

כמו שלא מתאים לך שנשים בירוק יפקחו על המחסומים גם לי לא מתאים שמחסום ווטש יפקחו על המחסומים.
תזכיר לי מי אלו הנשים בירוק?

-

למה אנשים כמוך נעלמים שמדובר מהצד השני. הצד הפלסטיני. שמדובר על החינוך שלהם (לידעתך באטלס שלהם ישראל לא קיימת).
נכון,יש בעיה חינוכית גם בצד שלהם וגם בשלנו! ושוב אני לא בעד פיגועים או משהו כזה אבל אני נגד פגיעה באוכלוסיה שלא עשתה דבר ולדיעתך ברוב מדינות העולם לישאל קוראים פלסטינה(AKA המדינה של אלו שיושבים עכשיו בעזה) ::)
פורסם

אפשר להגיד שהיינו (כאן אני לוקח קצת קרדיט, למרות שמדובר בעיקרון על אנשי העליות) תחת כיבוש זר של טורקיה ובריטניה

ועדיין יהודים לא התפוצצו באוטובוסים מלאים בריטים או ערבים

הכי קרוב זה יהודים שהתאבדו בכלא אחרי שקיבלו גזר דין מוות

בקשר לח"כים הערבים, אם מישהו במדינה הזאת היה אוכף את העקרונות של דמוקרטיה מתגוננת כולם או רובם היו מוצאים את עצמם מחוץ לכנסת ואולי אפילו ללא אזרחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים