עבור לתוכן

מחסום ווטש - מוסר או שנאה?

Featured Replies

פורסם

אני נדהם כל פעם מחדש.

מי הם שיגידו לנו מה זה מוסרי ומה זה השפלה.

יש סיבה שיש מחסום. לא בשביל למרר את הפלסטינים אלא כדי שלא יהיה פיגוע בגלל נבלה מתאבד.

אני פשוט שונא צביעות שמאלנית. הם פשוט מגעילים אותי.

מה היה קורה אם לא היה מחסום. אם לא היו בדיקות? אם לא היה פיגוע כל יום. גם ככה רואים בחדשות את הניסיונות שלהם להבריח לרצועה חומר נפץ.

פשוט מרתיח אותי. כאלו סתומות.

העם הפלסטיני סובל בגלל הטרור. וכל עוד שהעם הפלסטיני לא יצא נגד הטרור וימגר אותו. זאת התוצאה! בדיקות בטחוניות.

הם הביאו את זה על עצמם. ומדהים לראות יהודים יוצאים נגד זה כאילו כל מי שבמחסום ווטש חסין מפני פיגועים וקאסמים.

נכון, יש סיבה שיש מחסום, ויש סיבה שיש בידוק בטחוני, אף אחד (כאן, לפחות) לא טוען אחרת. אבל, יש בידוק בטחוני ויש בידוק בטחוני. התעללות בפלשתינים במחסומים זו לא עלילת דם אנטישמית, זו מציאות. ובשביל לשנות את המציאות הזאת, הוקם מחסום ווטש.

נכון, זה לא קורה בכל המחסומים, גם לא ברובם. אבל זה קורה, וזאת עובדה, ואתה יכול להתווכח עם זה כמה שתרצה אבל העובדה הזאת לא תשתנה.

זו אשמתם של הפלשתינים שהמחסומים קיימים, אבל זו לא אשמתם שישנם חיילים שמרשים לעצמם להתנהג כמו חיות.

• תגובות 148
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם חייל עומד במחסום 16 שעות בגלל שיש איזה פלסטיני מחורבן שרוצה להתפוצץ בתוך מדינת ישראל, והחייל מעוצבן ומוציא את העצבים על הפלסטינים (ה"מסכנים" ::))

אז כל הזין להם

ממש לא מעניין אותי

אם לתת לפלסטיני סטירה פה, בוקס שם, זה מה שימנע מהחייל להשתגע, אז so be it

it's a little price to pay

פורסם

אז אני שמח שאתה עובד רס"ר בבקו"ם, ומקווה שתבלה שם את כל שלוש שנות שירותך. בהצלחה.

פורסם

אני לא עובד רס"ר בבקו"ם

יותר נכון מתכנת שם

יחי ההבדל הקטן ;)

האמת היא שיצאתי משם ועכשיו אני הולך למודיעין אבל למה אני בכלל מספר לך את זה

פורסם

בקיצור, מחסום ווטש קיים בדיוק בשביל שאנשים כמוך, אם יגיעו למחסומים, יקבלו את מה שמגיע להם - כלא.

פורסם

חחחח אני לא אגיע למחסומים

אבל תודה שהתבאסת שאני לא עובד רס"ר נכון? ;D

פורסם

*קנאק*

פורסם

MiniMizer הסביר מצויין למה התכוונתי וגם דברתי בכלליות על אגודות/תנועות ששומרות במחסומים ולא רק על נשי הווטש או מה שזה לא יהיה

פורסם

בולשיט

אז בגלל זה צריך להציק לכלל החיילים במחסומים?

ואם הבן של אותה בחורה היה גונב כסף ממנה, אז היא הייתה הולכת ומספרת את זה לכל העולם?

את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא מוציאים החוצה.

לא צריך לתת לאירופאים האלה עוד סיבה לחשוב שאנחנו לא מוסריים ומתעללים בפלסטינים(גם אם זה נכון)

הם היו יכולות לבקש לעשות הרצאות להעלאת המודעות אצל חיילים או לעשות שיחות אישיות עם החיילים שלדעתם מתנהגים לא יפה.

אבל בשום פנים ואופן לא ככה

פורסם

נכון, יש סיבה שיש מחסום, ויש סיבה שיש בידוק בטחוני, אף אחד (כאן, לפחות) לא טוען אחרת. אבל, יש בידוק בטחוני ויש בידוק בטחוני. התעללות בפלשתינים במחסומים זו לא עלילת דם אנטישמית, זו מציאות. ובשביל לשנות את המציאות הזאת, הוקם מחסום ווטש.

נכון, זה לא קורה בכל המחסומים, גם לא ברובם. אבל זה קורה, וזאת עובדה, ואתה יכול להתווכח עם זה כמה שתרצה אבל העובדה הזאת לא תשתנה.

זו אשמתם של הפלשתינים שהמחסומים קיימים, אבל זו לא אשמתם שישנם חיילים שמרשים לעצמם להתנהג כמו חיות.

"מחסום ווטש" ודומיו לא תורמים למצב חוץ הפרעה לעבודת החיילים שיכולה לפעמים גם ליגרום לסיכון חיי אדם!! ובנוסף מעלים את העצבים לחיילים, מה שעלול ליגרום לתגובה הפוכה ממה שהאירגונים האלה רוצים לעשות. אצלנו פעם אחת אפילו הפסיקו את ההזרמה של האנשים במעבר עד שהמטרידים האלה יעזבו את המקום כי זה כבר היה ממש בלתי נסבל.

פורסם

עם כל החסרונות שלהם, אני מעדיף מצב שבו ארגונים שכאלו קיימים על פני מצב שבו אין כל פיקוח חיצוני על הנעשה במחסומים.

פורסם

יש דרך לעשות דברים, ואם תומכות הטרור האלה מפריעות לחיילים לעשות את העבודה שלהם, ולו רק ע"י הסכת דעת, הן מסכנות את המדינה, וצריך לשים אותן בכלא.

חייל לא יכה סתם. אם הערבי מעכב תהליכים ולא מציית לחיילים, שעומדים במחסום יותר ממנו, ועצבניים יותר ממנו, ונשבר להם הזין ממנות קרב, אז מגיע לו!

אם חייל סתם תופס ערבי ומפוצץ אותו מכות בלי סיבה, אז גם מגיע לו, אבל זה כבר קשור לדיון אחר, ובמקרה הזה לחייל מגיע כלא.

ברוב המקרים המקרים קורה התרחיש הראשון....

פורסם

עם כל החסרונות שלהם, אני מעדיף מצב שבו ארגונים שכאלו קיימים על פני מצב שבו אין כל פיקוח חיצוני על הנעשה במחסומים.

אבל זה בגלל שאתה עוכר ישראל

פורסם

יש דרך לעשות דברים, ואם תומכות הטרור האלה מפריעות לחיילים לעשות את העבודה שלהם, ולו רק ע"י הסכת דעת, הן מסכנות את המדינה, וצריך לשים אותן בכלא.

חייל לא יכה סתם. אם הערבי מעכב תהליכים ולא מציית לחיילים, שעומדים במחסום יותר ממנו, ועצבניים יותר ממנו, ונשבר להם הזין ממנות קרב, אז מגיע לו!

אם חייל סתם תופס ערבי ומפוצץ אותו מכות בלי סיבה, אז גם מגיע לו, אבל זה כבר קשור לדיון אחר, ובמקרה הזה לחייל מגיע כלא.

ברוב המקרים המקרים קורה התרחיש הראשון....

כן, וגבר לא יירה ככה סתם באישתו, בטוח היא עשתה משהו שזה הגיע לה.

קיצור, אתה חי בסרט. תתגייס, ואז תדבר.

Burton, אני מתלבט אם אתה באמת מטומטם או סתם עושה את עצמך. בכל מקרה, אני פשוט אצטט את תגובתי הקודמת:

*קנאק*

פורסם

אתה יכול להמשיך לצטט

מבחינתי כל אחת ואחת מנשות ווטש האלה היא עורכת ישראל

כנ"ל כל אלה שתומכים באירגון ההזוי הזה(וביניהם אתה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים