פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים :-[לא נורא, עכשיו אנחנו נשתמש בזאת כהתקפת נגד נגד מנהלים שאובססבים לכפתור הזה ;D
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים לפני שאני מוציא את מיטב כספי על המשחק רציתי לדעת אם במקרה ידוע לכם איך הוא יעלה על מחשב פנטיום 3 450 ענתיקה 64 מגה זיכרון ?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים לפני שאני מוציא את מיטב כספי על המשחק רציתי לדעת אם במקרה ידוע לכם איך הוא יעלה על מחשב פנטיום 3 450 ענתיקה 64 מגה זיכרון ?ממש בקושי אם בכללאני ראיתי קצת מהמשחק ב2 המשימות הראשונות. ממש לא התעמקתי בו אבל הוא לא ממש מצא חן בעייני:כל משחקי המכוניות\אקשן לא משיגים שום דבר. רוב הזמן אתה מחפש את המשימה שלך מגיע לזה נוסע לזה ובסוף מוציא איזה ירייה אחת טיפשית. מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותך
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותךהא הא האתגיד את זה לכל אותם שוטרים שקיפחו את חייהם במרדף אבוד אחרי ואחרי הטומי-גאן שלי :-X
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים כשאני ראיתי את המסכים הראשונים כשהם לידך אתה פשוט כבר לא יכול לשחק והמשחק מתחיל לעשות FADE OUT. המשחק משתפר ליותר פעולתי בהמשך ?
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים לפני שאני מוציא את מיטב כספי על המשחק רציתי לדעת אם במקרה ידוע לכם איך הוא יעלה על מחשב פנטיום 3 450 ענתיקה 64 מגה זיכרון ?ממש בקושי אם בכללאני ראיתי קצת מהמשחק ב2 המשימות הראשונות. ממש לא התעמקתי בו אבל הוא לא ממש מצא חן בעייני:כל משחקי המכוניות\אקשן לא משיגים שום דבר. רוב הזמן אתה מחפש את המשימה שלך מגיע לזה נוסע לזה ובסוף מוציא איזה ירייה אחת טיפשית. מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותךאתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? פה זה משחק רציני! תנסה לעבור לפחות עוד 5 משימות תראה איזה אקשן יהיה שם! המשימות הראשונות זה כלום לעומת הבאות!
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים כל מי שלא סיים את המשחק הפסיד את אחת החוויות הגדולות ביותר של משחקי מחשב מאז בכלל.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים קיבלתי את המשחק לפני שעתיים ולפי מה שראיתי זה הולך להיות המשחק הכי מושקע ששיחקתי בו! במיוחד לפי סרט הפתיחה האדיר שממש לו הבחנתי בהבדלים בינו לבין סרט אמיתי. גם הגרפיקה מדהימה, הכי טובה שראיתי על כה (אבל מצד שני עדיין לא הורדתי את ut2003) 8) עריכה: כבר נתקעתי במשחק בשלב שנקרא moltov party שזהו למעשה השלב הראשון לאחר שאני מצטרף למאפיה, צריך להרוס את המכוניות של המאפיה השנייה ואני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח להרוס להם את המכוניות :'( בבקשה עזרה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.