עבור לתוכן

don't fuck with the mafia!!

Featured Replies

פורסם

:-[

לא נורא, עכשיו אנחנו נשתמש בזאת כהתקפת נגד נגד מנהלים שאובססבים לכפתור הזה ;D

פורסם

לפני שאני מוציא את מיטב כספי על המשחק רציתי לדעת אם במקרה ידוע לכם איך הוא יעלה על מחשב פנטיום 3 450 ענתיקה 64 מגה זיכרון ?

פורסם

לפני שאני מוציא את מיטב כספי על המשחק רציתי לדעת אם במקרה ידוע לכם איך הוא יעלה על מחשב פנטיום 3 450 ענתיקה 64 מגה זיכרון ?

ממש בקושי אם בכלל

אני ראיתי קצת מהמשחק ב2 המשימות הראשונות. ממש לא התעמקתי בו אבל הוא לא ממש מצא חן בעייני:

כל משחקי המכוניות\אקשן לא משיגים שום דבר. רוב הזמן אתה מחפש את המשימה שלך מגיע לזה נוסע לזה ובסוף מוציא איזה ירייה אחת טיפשית. מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותך

פורסם

מינימום מעבד 500 כך המתכנת של המשחק אמר.

פורסם

מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותך

הא הא הא

תגיד את זה לכל אותם שוטרים שקיפחו את חייהם במרדף אבוד אחרי ואחרי הטומי-גאן שלי :-X

פורסם

כשאני ראיתי את המסכים הראשונים כשהם לידך אתה פשוט כבר לא יכול לשחק והמשחק מתחיל לעשות FADE OUT. המשחק משתפר ליותר פעולתי בהמשך ?

פורסם
  • מחבר

כן המשחק משתפר בכמה מאות אחוזים!

פורסם

ממש בקושי אם בכלל

אני ראיתי קצת מהמשחק ב2 המשימות הראשונות. ממש לא התעמקתי בו אבל הוא לא ממש מצא חן בעייני:

כל משחקי המכוניות\אקשן לא משיגים שום דבר. רוב הזמן אתה מחפש את המשימה שלך מגיע לזה נוסע לזה ובסוף מוציא איזה ירייה אחת טיפשית. מה גם שכאן אסור לדרוס, אסור לנסוע ברמזור אדום ואסור לנסוע מעל 45. יותר מדי משחק מציאותי לעומת כל הSHOOTERS שיכולים לרתק אותך

אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? פה זה משחק רציני! תנסה לעבור לפחות עוד 5 משימות תראה איזה אקשן יהיה שם! המשימות הראשונות זה כלום לעומת הבאות!

פורסם

כל מי שלא סיים את המשחק הפסיד את אחת החוויות הגדולות ביותר של משחקי מחשב מאז בכלל.

פורסם

קיבלתי את המשחק לפני שעתיים ולפי מה שראיתי זה הולך להיות המשחק הכי מושקע ששיחקתי בו! במיוחד לפי סרט הפתיחה האדיר שממש לו הבחנתי בהבדלים בינו לבין סרט אמיתי. גם הגרפיקה מדהימה, הכי טובה שראיתי על כה (אבל מצד שני עדיין לא הורדתי את ut2003) 8)

עריכה: כבר נתקעתי במשחק >:( בשלב שנקרא moltov party שזהו למעשה השלב הראשון לאחר שאני מצטרף למאפיה, צריך להרוס את המכוניות של המאפיה השנייה ואני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח להרוס להם את המכוניות :'( בבקשה עזרה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים