עבור לתוכן

don't fuck with the mafia!!

Featured Replies

פורסם

לפני 5 דקות בדיוק סיימתי את המשחק של השנה MAFIA פשוט מדהים, עם עלילה שלא מביישת את הסנדק 2, גרפיקה מצוינת שמשתמשת ב VERTEX SHADER ומשחקיות פשוט מדהימות.

יש כאלה שהשבו אותו ל GTA3 אבל הוא לא כזה הוא הרבה יותר טוב (לדעתי), נכון שאין בו את החופשיות של GTA3 אבל המשחק לא מסתמך על זה הוא מסתמך על עבודות ומסימות ועלילה יוצאת מן הכלל כולל אקשן ונשקים מדליקים. מומלץ בחום!

אשמח לקבל תגובות.

פורסם

נראה לי אני אדם היחיד שעדיין לא שיחקתי בזה :P זה משחק חופשי או שצריך לקנות ?

פורסם

לקנות מן הסתם...

פורסם

נראה לי אני אדם היחיד שעדיין לא שיחקתי בזה :P זה משחק חופשי או שצריך לקנות ?

You're not alone ;)

פורסם

לפני 5 דקות בדיוק סיימתי את המשחק של השנה MAFIA פשוט מדהים, עם עלילה שלא מביישת את הסנדק 2, גרפיקה מצוינת שמשתמשת ב VERTEX SHADER ומשחקיות פשוט מדהימות.

יש כאלה שהשבו אותו ל GTA3 אבל הוא לא כזה הוא הרבה יותר טוב (לדעתי), נכון שאין בו את החופשיות של GTA3 אבל המשחק לא מסתמך על זה הוא מסתמך על עבודות ומסימות ועלילה יוצאת מן הכלל כולל אקשן ונשקים מדליקים. מומלץ בחום!

אשמח לקבל תגובות.

כל מילה אמת :)

המשחק היה פשוט גאוני, הגרפיקה, קטעי המעבר, הדיבוב של הדמויות... ההרגשה באמת היתה של סרט.

פורסם

MINIMIZER האם קניתה את המשחק ?

לנושא:

אני הולך לצרוב אותו ביום ראשון כי אין לי דיסקים עכשיו (סימתי להוריד ביום שבת מה לעשות אני גנב!!!) ומקווה שהוא באמת משחק טוב ... :)

פורסם

אני גם לא שיחקתי עדיין במשחק המדהים הזה אבל אני בהחלט מקווה שאני אצליח להשיג אותו מתישהו

בשנה הקרובה ולהנות ממנו.

פורסם

בהחלט משחק טוב! לדעתי הכי טוב שיש! אי אפשר להתנתק מהמחשב! אבל הבעס יש לי קירטועים! רדאון מקבל איתו רק 30 פריימרים במקומות פתוחים! :nono: :asthanos:

פורסם

3 דיסקים המשחק לא?!

נשמע לי כבד ביותר על המחשב...

ווואי גם אני רוצה :'(

פורסם

3 דיסקים המשחק לא?!

נשמע לי כבד ביותר על המחשב...

ווואי גם אני רוצה :'(

כן משחק מדהים! 2 גיגה, בין כל משימה יש סירטון קישור, אבל האנגלית שם די קשה, והמשימות ארוכות וקשור במיוחד!

GTA3 כלום לעומת זה!

ללא ספק המשחק של השנה!

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע עליו חברים,

והוא נשמע מעניין מהסיבה שז'אנר סרטי המאפיות הינו האהוב עלי ביותר.

באופן עקרוני אני לא בנאדם עם המון זמן פנוי שיושב לשחק אבל המשחק הזכרתם בהחלט נשמע לי מעניין וכנראה יושיב אותי כמה שבועות מרותק למסך..

אני אשמח לשמוע קצת דעות לגבי הגרפיקה במסך ודרישות המערכת.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע עליו חברים,

והוא נשמע מעניין מהסיבה שז'אנר סרטי המאפיות הינו האהוב עלי ביותר.

באופן עקרוני אני לא בנאדם עם המון זמן פנוי שיושב לשחק אבל המשחק הזכרתם בהחלט נשמע לי מעניין וכנראה יושיב אותי כמה שבועות מרותק למסך..

אני אשמח לשמוע קצת דעות לגבי הגרפיקה במסך ודרישות המערכת.

search.gif :asthanos:

פורסם

:lol:

המנהל הולך ושואל בפורום לפני שמחפש??

לאן הגענו ;D

פורסם

:-[

פורסם
;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים