פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים כשאני מפעיל windows xp ומפעיל תוכנה כלשהי לקרור המעבד (idle) או משנה את הערך באופן ידני ב-registery ל-52 ההרד דיסק מואט בצורה משמעותית לפי דעתי זה מבטל את ה-write caching למישהו יש פיתרון? (אודה לכם אם הפיתרון לא יהיה לבטל את הקירור)
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים השתמשת במודול המוכן שהם הכינו לצ'יפסט או ששינית רגיסטרים לבד ?בכל מקרה , אם שינית לבד , יכול להיות שאתה משפיע באופן עקיף על עוד משהו , שיכול להיות קשור להעברת המידע .אולי תנסה תוכנה אחרת , כמו CPUCOOL ?אני יודע שהיא לא כל כך מעמיקה כמו מה שאתה השתמשת , אבל תראה אם זה יקרה גם כן .4IN1 מותקנים , נכון ?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים מחבר ניסיתי את המודול שלהם וגם שיניתי לבדוניסיתי כמה תוכנות אבל גם זה לא עזרנראה לי שאין פתרון אחר מלבד לבטל את ה overclocking :'(או לחזק את הקירור
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים מעניין אם אתה מודע שהטמפרטורה שהלוח שלך מדווח , היא ממש לא מדוייקת , קח בחשבון שזה פלוס מינוס 5 6 מעלות .לאיזה טמפרטורה מגיע המעבד , ובאיזה תדר אתה עובד ?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים מחבר אני יודע שהטמפרטורה לא מדוייקת אני עובד כיום ב-default של המעבד (duron750)ומגיע ל-58C-60C רק מגלישה ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה למעבד במשחקיםבwin98 אני מקבל טמפ' בין 35C ב-idle ל-56C גג ב-full load (והמעבד רץ על 901MHZ =106X8.5)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.