פורסם 2006 במאי 2219 שנים שלום,התקנתי את הדפדפן של FireFox ואני רוצה להסיר אותו ואני לא מצליח!!!!ניסתי דך "הוספה/הסרה של תוכנויות" וכשאני מנסה להסיר את הFireFox ההסרה נתקעת!!!!ניסיתי גם להסיר דרך start program firefox אבל אין שם uninstallמה עושים? יש איזה טריק למחוק את הדפדפן?!?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תמחוק את התקייה שבה התקנת את Firefox. כנס אחר כך ל C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla XXX מסמן את השם המשתמש שלך. ופשוט תמחק את התקייה Mozilla. והסרת את Firefox.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר אתה בטוח שזה מוחק אותה לגמרי כולל כל מיני DLL ים למניהם?!?ולמה אני לא מצליח למחוק רגיל ב UNINSTALL
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר שאלה קטנה אפשר?איך לעזאזל זה קשור לפורום 'לינוקס'? O_oהתשובה היא:לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרותפורום בנושא לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows אחרי שמחקתי ידני את הספריה אני לא מצליח להפעיל קישורים ששולחים לי במייל או במסג'ר בגלל שה FIREFOX היה מוגדר כדפדפן בררת מחדל, מה עושים?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר צודק טעות שלי!!!אז איפה הייתי צריך לפתוח את הנושא?אנחנו סוטים מהנושא אני חייב עזרה!!!כשאני מנסה לפתוח קישור במייל או במסנג'ר אני מקבל חלון שנקרא : איתור דפדפן הקישוריםוהוא מבקש שאני אכניס לו את הדפדפן של FIREFOX אבל אני לא משתמש בו יותר איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים ב"תוכנה" לדעתי ..בכל מקרה, אחרי שאתה מוחק את התיקיות, אני מציע שתריץ ניקוי רג'יסטרי שימחק את כל השאריות שקשורות לפיירפוקס (registry keys , קישורים, וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.