פורסם 2006 במאי 2219 שנים אין שום הבדל רק מה המחיצה בהתקנת חלונות חייבת ליהיות מחיצה ראשית. והיא תיקרא אוטומטית כונן C
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לא מדיוק.רק מחיצת Primary תקבל כונן C. במקרה והתקנת על כונן לוגי את המערכת ההפעלה פשוט אתה תראה את C ככונן ריק.וממש לא משנה אם תתקין על C D E. הביצועים יהיו זהים.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים Jet Li נו זה לא אותו דבר מה שאמרתי?. מה זה מחיצת Primary זה לא מחיצה ראשית?. מה לא מדויק פה?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אתה רשמת שחייב להתקין חלונות על מחיצה ראשית.שזה לא נכון. אפשר להתקין על כל מחיצה שרוצים. כולל כונן לוגי.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר אני חושב שלא אבנתי, אני אתקנתי את מערכת ההפעלה על D, עכשיו רשום לי ש D הוא BOOT, ו C הוא SYSTEM, אני לא מבין מה זה אומר ולמה אני לא יכול לפרמט את C ??תודה.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים בתוך ניהול המחשב יש את ניהול הדיסק. שם זה מראה את המחיצות.אם הבאת שמות למחיצות האלה, השמות האלה לא אומרים שום דבר, אלא הם רק בשבילך.תכנס למאפיני הכונן ותרשום שם איזה שם שבא לך, או תשאיר אותו ריק, אם זה יותר נוח לך.יתכן שבכל מקרה BOOT.INI נמצא על כונן C, ולכן אין אפשרות לפרמט אותו, או אולי הזכרון הוירטואלי נמצא עליו.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אבל אני התקנתי את מערכת ההפעלה על D אז למה הBOOT.INI נמצא ב C, יש לזה פיתרון? אבל אני רואה שהBOOT.INI נמצא ב D ורשום לי בניהול דיסקים גם , ושה SYSTEM(מערכת) נמצאת ב C איך יכול ליהיות דבר כזה.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אבל אני התקנתי את מערכת ההפעלה על D אז למה הBOOT.INI נמצא ב C, יש לזה פיתרון? בדקת שהוא בכלל נמצא שם ??כי הוא לא אמור להיות שם
פורסם 2006 במאי 2419 שנים בניהול דיסקים, תנסה לשנות את ההגדרה של המחיצה שמותקנת עליה מערכת ההפעלה. שתהיה - Primary ואז גם שם המחיצה ישתנה ל - C כמדומני...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.