פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!!הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לימה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה...יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים יש לך לוח עם AGP במקרה?חחח, כנראה שכן:אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה...אם זה ככה, אין מה לעשות חוץ מלהחליף את הכרטיס.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר יש את הכרטיס הזה ב AGP?והתקשרתי למקום שקניתי והוא אמר לי שאם אני רוצה להחליף לוח אם אני חייב גם להחליף מעבד כי יש לי P4 2.4 והוא אמר שזה לא תואם PCI EXPRESS זה נכון?אני לא יודע מה לעשות כבר אני מבואס כלכך עכשיו
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אין את הכרטיס הזה לAGP (עדיין)למה לא ביררת אם הוא מתאים לך לפני שקנית אותו?תחזור לחנות, אולי עוד אפשר להחליף אותו בכרטיס AGP
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר לא היה לי מושג שיש AGP ו PCI וכל זה חשבתי יש רק סוג אחד אני לא כזה יודע הרבה...המוכר אמר לי לבוא לחנות ושנראה מה לעשות...זה נכון מה שהוא אמר לגבי המעבד?אם כן ואם לא כמה יעלה להחליף לוח אמ במקום להחליף כרטיס...כי אני לא רוצה שיהיה לי משו שצריך כרטיס מיוחד כדי שיתאים
פורסם 2006 במאי 2219 שנים זה פורום מחשבים, נכון? אתה חבר בו, נכון? אז למה לא פתחת תרד ושאלת? מוח ישראלי, מתיעץ אחרי שקנה...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לא היה לי מושג שיש AGP ו PCI וכל זה חשבתי יש רק סוג אחד אני לא כזה יודע הרבה...המוכר אמר לי לבוא לחנות ושנראה מה לעשות...זה נכון מה שהוא אמר לגבי המעבד?אם כן ואם לא כמה יעלה להחליף לוח אמ במקום להחליף כרטיס...כי אני לא רוצה שיהיה לי משו שצריך כרטיס מיוחד כדי שיתאיםאין קשר בין המעבד לכרטיס מסך כי כל העניין של התאימות נקבע ע"י הלוח אםכלומר, מה שאתה צריך זה לוח לסוקט 478 עם תמיכה בPCI-Eאבל לדעתי אין צורך להשקיע כל-כך הרבה במחשב מיושןעדיף שתיגש לחנות ותחליף את ה7600GS בכרטיס AGP כמו 6600GT/6800/X800 ותישאר ככה עד לשדרוג כולל של המחשב
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מוזר שהמוכר לא שאל אותך אם יש לך AGP או PCIE תבקש להחליף ותגיד לנו את האופציות שנתנו לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.