פורסם 2006 במאי 2319 שנים אין שום דבר רע בBS PLAYER ומדיה פלייר של מייקרוסופט...פותח הת'רד לא רוצה את התוכנות האלה.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים lordgod, הVLC מצויין חוץ מהחלק של כתוביות.מי שמתכנן להשתמש בכתוביות, VLC לא מומלץ.עם SRT הוא יכול לעבוד, דורש הגדרה ידנית של קידוד. עם SUB לא מתמודד בצורה טובה (לא מסתנכרן).בגרסה האחרונה (0.8.5) אם לא בוחרים קידוד הטקסט לא מופיע בכלל, SUB לא עובד בכלל, נתקע עם המספרים של FPS.מה רע בWMP + VobSub?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים חחחחאני לא משתמש בו , פותח הת'רד לא רוצה את התוכנות הטובות ביותר...אז נתתי תוכנה אחרת שהיא בסדר...
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אין שום דבר רע בBS PLAYER ומדיה פלייר של מייקרוסופט... פותח הת'רד לא רוצה את התוכנות האלה. לא רוצה הפסד שלו
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר לא רוצה הפסד שלו לא הבנתם אותי נכון, הנושא המרכזי פה היה משאבי מערכת נמוכים! זה לא שאני לא רוצה, חחח..אני משתמש בהם... מה רע ב BS?! יש לו ספייוואר שבילעדיו הוא לא עובד!! אז אני עכשיו מוריד BS פרו, דבר שתעצלתי לעשות לפני זה... מדייה פלייר, נו זה תוכנה שהיא לא חסחונית במשאבי מערכת, לפי דעתי... חשבתי שיש תוכנה שלוקחת פחות משאבים... וזה מה ששאלתי פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.