פורסם 2006 במאי 2319 שנים למה מתי ציינתי שאני מכור לפורום הזהמנהלים מלחיצים אותי בכל מקום הם לא צפויים
פורסם 2006 במאי 2419 שנים זה לא מחובד ומה הבנות הללו מרביחות הרבה כסף?במיוחד SNOOP SHITזה לא מכובד לכתוב מכובד עם ח'. => אני לא ממש סובל אותך, אתה פותח דיונים טיפשיים, מה שכנראה מעיד על משהו...
פורסם 2006 במאי 2419 שנים הוא בן 13....?so what? who fucking care לא חסר ילדים בני 13 עם מידת התנסחות מעולה בכתב.וכן, הרמה פה בפורום בחודשים האחרונים פשוט זוועה.צריך לעשות פה ניקוי מחדש.ד"א, כבר מילקי מגיע ונותן לכם באנים for life.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים כן בזה אתה צודק אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהוא עוד צעיר ויש לו זמןסתכל על הת'רדים שלו!, הבנאדם טיפש.טוב יש נמלטים עוד מעט, אני זז לראות. (כן, אני רואה ביס)
פורסם 2006 במאי 2419 שנים התר'ד הזה לא הזוי כמו זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182867.0
פורסם 2006 במאי 2519 שנים בכיתה ט ילה אחת מהכיתה שאלה את המורה לפיזיקה איך זה יכול להיות שהשמש יותר גדולה מכדור הארץ
פורסם 2006 במאי 2619 שנים איזה ת'רד דפוק.. יש לכם מזל שהתייאשתי בעמוד 3 ולא עברתי על כל 10 העמודים, כי זה בטח היה גורר לפחות כמה אזהרות..אגב, בחיים שלי לא ראיתי עמוד עם כלכך הרבה שגיאות כתיב כמו העמוד הראשון בת'רד הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.