עבור לתוכן

המלצה לפרוקסי

Featured Replies

פורסם

שלום!

בעקבות ("ה")גילוי שבאתר הטורנטים שאני גולש בו מתכוונים לחסום את כל הישראלים(האדמינים פלטו כמה דברים על זה בצ'אט IRC שלהם) החלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל להשתמש באזוראוס ובאתר שלהם רק דרך פרוקסי מחו"ל.

פעם ראשונה שאני מתעסק בזה ולכן קראתי הרבה על זה באנגלית(בכ"א - מחר בגרות וצריך לפחות טיפה'לה להתכונן ).

מצאתי גם רשימת שרתים חינמיים...

בחרתי בכמה שרתים אנונימיים ברמה גבוה מתאילנד, טאיוון ואחד מארה"ב - כולם כאשר גלשתי דרכם היו דיי איטיים בגלישה לאתרים(בארץ במיוחד! ) ואני ידוע שגם באזוראוס צריך לשים את הגדרות הפרוקסי בתיקשורת עם הטראקר אך החלטתי שלאור האיטיות גלישה לא אמשיך עם הפרוקסי'ם הנ"ל...

-

אז הנה השאלה:

האם יש לכם המלצות לשרתי פרוקסים אנונימיים ברמה גבוה(חינמיים בלבד, אלא אם כן מישהו יכול לסדר לי אחד טוב שיש לו פרוטקציות שם.... ;) ) אשר גם יאפשרו גלישה מהירה לאתרים בארץ וגם יספקו לי את האנונימיות הרצויה?

פשוט בזמן שאוריד דרך הפרוקסי וגם אגלוש בTL אני לא רק אשתמש באינטרנט לצרכים האלו וארצה לגלוש במהירות המירבית אשר פרוקסי מאפשר, ולכן אני צריך פרוקסי טוב...

כל טיפ ועזרה למתחיל יתקבל בברכה!!!

תודה!!!!

פורסם

בטח שיש פרוקסים טובים במהירות גבוהה ובחינם. אתה מקבל אותם כשאתה מתחבר לספקית האינטרנט שנותנת לך 5 מגה הורדה בחינם, אתה מגיע אליה מהחנות שנותנת לך מחשב חדש בחינם ואתה משתמש בכל זה כדי להוריד סרטים, משחקים וקבצים לא חוקיים בחינם. כי ככה זה בחיים, הכל בחינם וכל מה שאתה צריך לעשות כדי להשיג את כל זה, זה רק לשאול אנשים בפורום.

ולגבי החסימה של כל הישראלים, אני בהחלט מבין אותם ומצדיק אותם. והת'ראד הזה הוא הוכחה נהדרת למה זה ככה. ואל תתחילו לפתוח על זה דיון כאן, בשביל זה יש את פורום כללי...

פורסם
  • מחבר

בטח שיש פרוקסים טובים במהירות גבוהה ובחינם. אתה מקבל אותם כשאתה מתחבר לספקית האינטרנט שנותנת לך 5 מגה הורדה בחינם, אתה מגיע אליה מהחנות שנותנת לך מחשב חדש בחינם ואתה משתמש בכל זה כדי להוריד סרטים, משחקים וקבצים לא חוקיים בחינם. כי ככה זה בחיים, הכל בחינם וכל מה שאתה צריך לעשות כדי להשיג את כל זה, זה רק לשאול אנשים בפורום.

ולגבי החסימה של כל הישראלים, אני בהחלט מבין אותם ומצדיק אותם. והת'ראד הזה הוא הוכחה נהדרת למה זה ככה. ואל תתחילו לפתוח על זה דיון כאן, בשביל זה יש את פורום כללי...

בן-אדם, מה קרה? ???

סה"כ שאלתי אם יש טיפים לשימוש יעיל יותר בפרוקסים ואם יש למישהו פרוקסי טוב במיוחד להמליץ לי עליו...

למה אתה לוקח את זה קשה? ???

פורסם

אני לא לוקח את זה קשה, אני ממש משועשע מזה. אנשים החליטו לחסום ישראלים כי הרוב המוחלט ניסו לרמות. ומה אתם עושים בתגובה? ממשיכים לרמות, רק מחפשים רמאות אחרת. אולי הגיע הזמן שתשנו את דרכיכם? לא חשבת על זה אני בטוח. פשוט לא לעשות כלום ולהגיד, זה מה יש. בגלל זה אני מגיב ככה.

פורסם

אתה יכול להתחיל מפה:

http://www.anonymousinet.com/

תמשיך עם גוגל. זה לא מחתרת, זה חוקי ופומבי. אין בעיה למצוא פרוקסים אנונימים.

בעניין המהירות - זה אף פעם לא יהיה מהיר. כי זה בעצם לעשות עיקוף בדרך למטרה.

liiight - כולם משקרים וכולם מרמים. אתה פשוט לא מרגיש אם זה נוח כי במקרה הזה אתה לא מרוויח שום דבר.

פורסם

אני לא מרגיש עם זה נוח? תעשו מה שאתם רוצים. אני רק אומר שאתם מצדיקים כל מה שחושבים עלינו בעולם.

פורסם

מצטער על הטעות. אני כותב מהר ולא חושב.

מה אכפת לך מהחושבים עלינו בעולם? אתה נאצי או שאתה שר החוץ?

פורסם

אתה אידיוט או מטומטם? למה אני צריך לסבול מטעיות של אחרים שמנסים בכל כוחם להצדיק את הסטראוטיפים שכבר קיימים עלינו? ולא צריך אפילו ללכת לרמה כזאת, למה שאני צריך לסבול כי כמה אנשים רימו ברטיו שלהם?

ובפעם הבאה שתקרא לי או לכל משתמש אחר בפורום הזה נאצי, אתה תורחק ממנו לצמיתות.

פותח הת'ראד, ניסיתי שתבין לבד אבל אני אגיד את זה ככה: אין דבר כזה פרוקסי מהיר ובחינם והשימוש שלך בו הוא ממילא נועד למטרות לא חוקיות (לעקוף חסימות של אתרים) ולכן אין מקום לת'ראד הזה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים