עבור לתוכן

מחשב איטי מדי

Featured Replies

פורסם

יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן.

מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול.

אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.

פורסם

לא, אתה לא צריך לגעת בביוס.

לדעתי מה שבאמת פוגע לך בביצועים זה ההארדיסק, כרטיס מסך לא כל כך משפיע על העבודה בווינדוס.

פורסם

אתה אומר שהוינדאוס עולה לאט .... אז יש איזה שהו מקום שבו זה נאצר להרבה זמן או שבכלל בכל מקום לוקח ל הרבה זמן ...

פורסם

יש איזשהו מקום בזמן שאתה מעלה את המחשב שזה נעצר שם ואז ממשיך? אולי יש דרייבר לא טוב כי אני לא מאמין שההרדיסק כ"כ איטי... אבל בכל מקרה אני הייתי מעיף את ה QUANTUM מהחלון

פורסם

זמן העלאה של ווינדוס של 4-5 שניות הוא זמן מעולה.

פורסם

"מדי כ 5-4 דקות" המילה היא דקות ;)

פורסם

כדאי שתבדוק אילו Services המחשב שלך מעלה ואילו תוכניות עולות יחד עם הווינדוס, נראה שנוצר שם איזשהו "פקק".

פורסם

מתי שהוא זה יעלם מעצמו שכן XP מתעלם בסוף מדברים שתוקעים אותו

אבל אני רואה שיש לך מערכת הפעלה מיושנת קצת ואני לא יודע עם השיפור הזה הגיע גם אליה, אולי עם הסרוויס פאק.

פורסם

באיזה ATA ההרדיסק שלך עובד?

66?100?

פורסם

ההרדיסק הזה הורס את כל המערכת, הוא ממש מאט את הוינדוס ורצויי אפילו לקנות כונן 40/7200 חדש ב 450 ש"ח - זה פי כמה יותר מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים