עבור לתוכן

בעיות פינגים בבזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

היום התחברתי לבזק בינלאומי 750k דרך הכבלים

אני ישר בודק פינגים זה מה שמופיע

http://img325.imageshack.us/img325/9227/bezeq3pt.jpg

כמעט 600 פינג, אבל אני מחובר דרך חייגן וביום חמישי יהיה לי חיבור קבוע אז זה לא אכפת לי

רק מה שמוזר זה שכשאמרתי לאיש בתמיכה טכנית שיש לי 600 פינג הוא אמר שזה נורמאלי ולכולם זה ככה :kopfpatsch:

ולכל החברים שלי יש בזק ויש להם 80-90 פינג לחו"ל :screwy:

לעוד מישהו היה את זה וזה ימשיך גם אחרי שיהיה לי חיבור קבוע ?

פורסם

גם לי היתה בעיה איתם של פינגים גבוהים לחו"ל- אחרי כחודש המצב לא השתנה אז עזבתי אותם.

הם עשו לך בעיות עם החיבור הקבוע?

ואל תשכח לעדכן-האם החיבור הקבוע באמת עוזר אצלם?

פורסם

ידוע שבזק בינלאומי גרועים בפינגים לחו"ל וגם המהירות לא משהו. למה בחרת להתחבר דווקא אליהם?

פורסם
  • מחבר

ידוע שבזק בינלאומי גרועים בפינגים לחו"ל וגם המהירות לא משהו. למה בחרת להתחבר דווקא אליהם?

כי אצל כל החברים שלי יש פינגים מאוד טובים לחו"ל (לא משנה שהם ב ADSL)

גם לי היתה בעיה איתם של פינגים גבוהים לחו"ל- אחרי כחודש המצב לא השתנה אז עזבתי אותם.

הם עשו לך בעיות עם החיבור הקבוע?

ואל תשכח לעדכן-האם החיבור הקבוע באמת עוזר אצלם?

:(

לא, אני בכבלים אז כנראה חיבור קבוע זה נורמאלי

הם אמרו לי שאחרי 3 ימים יהיה לי לבד חיבור קבוע...

מזל שאין לי התחייבות אליהם

פורסם

בבזק בינלאומי יש איטיות לחו'ל בזמן האחרון והם עובדים על זה. ופינג של 80 לחו'ל זה דבר שכמעט לא קיים. בדרך כלל זה בסביבות 200. לחו'ל לאירופה פינג עד 300 נחשב תקין. ולאמריקה פינג בסביבות 500 נחשב תקין.

אני גם בבזק בינלאומי בחיבור ללא חייגן, היום הייתי אצל ידידה שמחוברת בכבלים ל012 ועשיתי פינגים לחו'ל

היו קצת יותר טובים אבל לא בהפרש משמעותי וגם כל בדיקה בוצעה בשעה שונה ככה שזה לא בידיוק מדד.

לאתרים ישראלים הפינגים דווקא היו פחות טובים ב012 אבל גם לא הבדל משמעותי.

אבל עשיתי את זה ככה מתוך סקרנות.

פורסם

חח לי יש 012 NET אני משחק ב גרמניה עם פינג 90-140

ובאנגליה עם 100-160

זה נדיר 160 לפעמים זה קופץ ואז חוזר

פורסם

שמעתי משהו על 012 שיש להם קוים טובים לגרמניה בגלל נבחרת ישראל של הגיימרים :lol:

פורסם

כן כל השרתים הגרמנים מאוד טובים הפינג מאוד טוב וגם ב UK אבל פחות :-\

פורסם

אני בדקתי ב-012 מספר שרתים מאוד מצומצם שנמצא באמריקה, לא באנגליה או גרמניה

פורסם

אני לא עובד עליך יש לי פשוט פינג טוב ;D

פורסם

תן כמה כתובות של שרתים ונעשה ביחד בדיקות פינג בשעה מסוימת (למשל עכשיו) אני גם ככה כנראה אאלץ לעבור ל012

אם בזק בינלאומי לא תצא עם מבצע תגובה למבצע החדש של 012 בינתיים הם היחידים שלא הצליחו להוציא מבצע דומה,

יש לי הרגשה שזה בגלל היריבות הגדולה בזמן האחרון בין בזק לכבלים.

פורסם

שימו לב, הבעת דיעות על ספקי אינטרנט אסורה החל מהיום, בדומה לנוהל שקיים לגבי חנויות. אני אנסח הודעה רשמית לעניין מחר, אבל בינתיים אני אפנה אותכם לחוקים המעודכנים של הפורום (סעיף 6) ואני מקווה שלא יהיו עם זה בעיות.

פורסם

"חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת"

זה נראה לי חוק קשה מכיוון שבכל חברה יש את הדפקים שלה ויהיו הרבה משתמשים עם הרבה תסכול שלא יהיה להם איפה לפרק אותו..

כתבתם שמותר להשוות מהירויות, זאת אומרת שמותר לנו לעשות השוואות פינגים?

פורסם

אכן מותר לכם לעשות השוואת פינגים ומהיריות, באותה מידה שמותר לכם להגיד שבחנות אחת מוצר אחד עולה X ובאחרת Y.

לגבי התסכול, אני מבין מה שאתה אומר, אבל זה כל העניין. הפורום הוא לאהמקום לפרוק את התסכולים שלכם, זה כל המטרה של החוק הזה. יש הרבה פורומים אחרים שאתם מוזמנים לגשת אליהם כדי לפרוק תסכולים כאלו או אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים