פורסם 2006 במאי 2119 שנים היי אני מתענין בכרטיס הנ"ל, המחיר שלו בארץ הוא מוגזם לגמרי יש לי אפשרות שישלחו לי אותו מארה"ב לפי מה שבררתי בסביבות 200-260$ כמה שאלות: יש כבר מבחני רעש לכרטיס?(אין לי כוח לעוד מאורר שצועק ) יש דגם בלי מאוורר? לוקחים מיסים על שליחה של כרטיסים? תודה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תבקש מזה ששולח שיצהיר שזה שווה 80$ כולל המשלוח והכל, אין מס פחות מ 100%אישית הייתי ממתין עם הכרטיס עד ש Asus יוציאו את הדגם שלהם שתהיה קצת מלחמה, לפי השערתי הכרטיסים ירדו ל 120$גם אין לך מי יודע מה לעשות עם הכרטיס כרגע יש משחק אחד שתומך וגם הוא מעאפן, זה הghost reacon, גרפיקה יפה אבל AI מטופש עד שכבר אי אפשר לשחק במשחק,כמה אנשים כבר הפסיקו לשחק בו. שים לב שבהפעלת הכרטיס יש ירידה משמעותית ב FPS בגלל כמות בגרפיקה הנוספת!!!
פורסם 2006 במאי 2119 שנים כרגע אין שום תועלת בכרטיס, להיפך.אם כבר, תמתין עד יציאת ויסטה לכל המוקדם - אז יוצא גל של משחקים ואני מניח שחלקם יתמוך בכרטיס.עד אז גם המחיר שלו ירד, ויהיו בטח דגמים עם קירור פסיבי.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים dont u dare buy that physics bullshit it only makes thing worse causing severe FPS Drop in games...או הנה יש עברית עוד פעם...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר זה בתחיל בגלל ghost recon שאחרי שעה זרקתי אותו מהמחשב בגלל ה AI אבל אז ניסיתי שוב(כמעט בלי להתייחס אל החיילים) זה משחק בן ז.....אומנם הוא מאוד כבד אבל יש בו אפקטים סופר ראליסטיםפגיעות של כדורים, פיצוצים וכו' ברמה מדהימהחוץ מזה הכרטיס הזה יהפוך לסטנדרט במשחקים בשנים הקרובות...אגב למה הכרטיס מוריד מה FPS?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חוץ מזה הכרטיס הזה יהפוך לסטנדרט במשחקים בשנים הקרובות...מי אמר Aegia, אולי הכרטיס יהיה נפילה, אתם שם לב שרב האנשים אומרים לא לקנות אותו אז איזה בדיוק הצלחה הוא יהיהנכון שאפשר לדחוף לנו אותו בכח במשחקים אבל לפי מה שהבנתי בדורות הבאים של ATI ו Nvidia כבר ישולב רכיב פיזיקסמשלהם על הכרטיס,למה להם לתת לאיגייה להנות לבד.בכ"א אז מה אם אהבת את המשחק, אני אהבתי את Halo 2 אז עכשיו אני הולך לקנות Xbox360אתה סתם נותן לטמבלים האלו לעשות כסף על חשבונך, מה שצריך לעשות זה או לחכות שהמחיר של הכרטיס יהיה ראלי, בסביבות ה 500 ש"ח וזה מה שהוא בעצם שווה,או לחכות שיהיו מספיק משחקים, כמו שאף אחד לא היה קונה PSP אם היה לו רק משחק אחד, אתה לא תוציא 2000 ש"חעל ghost recon שהורדת מהאימיול?בקיצור שילכו לה*** נמאס שמנסים לעשות כסף על קהילת הגיימרים, כל יום מוציאם זכרון בצבע חדש ובמחיר מופקע
פורסם 2006 במאי 2219 שנים הכרטיס הזה משפיע רק במשחקים לשחקן יחיד כן?כי זה לא יכול להיות הגיוני שלשחקן אחד יפעל במולטי ולשחקן אחר לא, אלא אם יש כרטיס פיזיקה סופר חזק לשרתים
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר bobby323המשחקים הופכים במהירות לסופר ראליסטים(אגב לא הורדתי את ה ghost recom באימיול) את זה אף אחד לא יעצור אלה ההפך ישנה ציפייה לכך.ההיגיון שלך לגבי הכרטיס החדש מקובל-שיכנעת אותי.(לא ציני)קשה לי להאמין שיוספו רכיבים לתוך הכרטיסי המסך העתידיים שיהיו ברמה כזו שיחליפו את הכרטיס הנ"לגם ככה הכרטיסים של היום משתלטים על המארז ועל התקציבהגיוני להניח שהכרטיס יהיה במחיר תחרותי יהיה לו יותר קהל ועוד סלוט תפוס במארז...אני חוזר שוב על השאלה: למה שעצם השימוש בכרטיס יפחית מה FPS? אז מה אם תהיה תוספת גרפיקה בשביל זה הוא קיים, הרי לא הגיוני שתהיה כזו תוספת שתגרע מן המשחק מבחינת מורכבות כי במצב כזה אין טעם לכרטיס הזה בכלל ולא משנה המחיר
פורסם 2006 במאי 2219 שנים בגלל שהכרטיס מאפשר להציג יותר פרטים Detail כמו את החלקיקים של הקופסאות שנשברות, הכ.מסך הוא זה שצריך להציג את זהלכן הירידה ב Fps, כי יש יותר פרטיס להתעסק איתם. את החישובים הכרטיס עושה אבל הכ.מסך מציג אותם על המסךאם אתה חושב על זה אז למה שה FPS בעצם לא ישתפר מאחר והכרטיס מסך פחות עסוק(ד"א מה שנודיה ו ATI אומרים זה שהכ.מסך שלהם כבר בנויים לחישובים האלו ולא צריך צד שלישי)
פורסם 2006 במאי 2219 שנים זה מיועד להיות eye candy לאלה שאוהבים לראות דברים יפים על המסךהרי אני לא מבין איך הפיצוצים האלה וכל זה ויעזרו בגיימפליי אם יש דברים שהמעבד עצמו יכול לחשב כבר
פורסם 2006 במאי 2219 שנים זה מיועד להיות eye candy לאלה שאוהבים לראות דברים יפים על המסךהרי אני לא מבין איך הפיצוצים האלה וכל זה ויעזרו בגיימפליי אם יש דברים שהמעבד עצמו יכול לחשב כברשמע, זה משפר את חווית המשק הרבה יותר מכל הצללים העלובים האלו, ראיתי הדגמה של זה(לא מה שיש באתר של Aegia) זה היה מדהים חבל"ז, ןחוץ מזה זה משפר מאוד את חווית המשחקהכרטיס יכול לחשב אם יריתי על הבן אדם הזה והוא נמצא מאחורי קופסת עץ אז הכדור יחדור, ואם הוא נמצא מאחורי קופסאת מתכתהכדור יעוף ממנה בזווית כזאת שתהרוג את זה שלידו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.