פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR.אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה.תודה מראש MINIME.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים DDR SDRAM זיכרון SDRAM שיכול לפלוט נתונים גם בעלייה וגם בירידה של פולסי השעון, כלומר פעמיים באותו הפולס. שיטה זאת מאפשרת להכפיל (באופן תיאורתי) את ביצועי הזיכרון בהשוואה לזיכרון SDR SDRAM שיודע להעביר רק מנת נתונים אחת בכל פולס.(Double Data Rate SDRAM)SDRAM - סוג מודרני של זכרון המגיע בצורת דימים. זכרון זה קיים במבחר מהירויות החל מ - 66 מגה-הרץ ועד 133 מגה-הרץ, בהתאם לסוג המחשב שאליו הוא מיועד. השם שלו - סינכרוני, אומר שהזיכרון למעשה מסוגל לרוץ במהירות אפיק ה-FSB של המערכת.(Synchronous DRAM).ועכשיו שעברנו את ההסברים המדעיים אני אגיד לך בפירוש לא!זכרון DDR נועד לרוץ במהירות כפולה מזכרון SDRAM... זה שהנך מוסיף עוד 256 מגה ל SDRAM לא אומר שאתה תגרום לו לרוץ במהירות כפולה!
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים לא ממש הבנתי את העצה שלך...בכל אופן ההתלבטות בין לקחת או לא לקחת DDR תלויה אך ורק במערכת שלך! (ועוד בהרבה מאפיינים...)
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים תשמע, ההסבר פשוט.... אם אתה קונה 512 SDRAM אז הזכרון יכול לאכסן יותר נתונים, אבל הוא יעביר אותם למעבד במהירות איטית יותר, אם אתה קונה 256 DDR אז זה יכול לאכסן פחות אבל יעביר את זה למעבד במהירות גדולה יותר (כפולה בדרך כלל).... בקיצור, DDR ייאלץ להיטען מחדש כל פעם, וSDR לא, ז"א אם אתה משתשמש בתוכנית כבדות (משחקים וכו') אז תעשה את החישוב
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים DDR SDRAM זיכרון SDRAM שיכול לפלוט נתונים גם בעלייה וגם בירידה של פולסי השעון, כלומר פעמיים באותו הפולס. שיטה זאת מאפשרת להכפיל (באופן תיאורתי) את ביצועי הזיכרון בהשוואה לזיכרון SDR SDRAM שיודע להעביר רק מנת נתונים אחת בכל פולס.(Double Data Rate SDRAM)לוח האם שלי זה 133 MHZ אני יכול לתקוע בו DDRAM ???.תוקעים לכם את השם הנכון מול הפרצוף ואתם עדיין מתעקשים לכתוב אותו בצורה שגוייה מאוד. זה לא מכוון ישירות כלפיך MINIME, אלא לכלל משתמשי הפורום. לדעתי צריך לעשות סטיקי בנושא, כמו בפורום מקינטוש.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מה לא רשמתי נכון ??? ??? ???לוח האם שלי זה 133 MHZ אני יכול לתקוע בו DDRAM ???.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים DDR SDRAM זיכרון SDRAM שיכול לפלוט נתונים גם בעלייה וגם בירידה של פולסי השעון, כלומר פעמיים באותו הפולס. שיטה זאת מאפשרת להכפיל (באופן תיאורתי) את ביצועי הזיכרון בהשוואה לזיכרון SDR SDRAM שיודע להעביר רק מנת נתונים אחת בכל פולס.(Double Data Rate SDRAM)לוח האם שלי זה 133 MHZ אני יכול לתקוע בו DDRAM ???.תוקעים לכם את השם הנכון מול הפרצוף ואתם עדיין מתעקשים לכתוב אותו בצורה שגוייה מאוד. זה לא מכוון ישירות כלפיך MINIME, אלא לכלל משתמשי הפורום. לדעתי צריך לעשות סטיקי בנושא, כמו בפורום מקינטוש.תרגע!!!!!מה וא כבר עשה?מה יש כ"כ להתרגז?אז הוא כתב שם לא נכון.....אז מה?!?!?!?!?זה הזיק לך בצורה כל שהיא?
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים Compoment, לא נראה לי שהוא קרא את ההסבר שלך לגבי DDR.... זה נכון, תוקעים להם מול הפרצוף ואומרים להם שזה DDR SDRAM, ואחרי זה עוד רושמים DDRAM כמו הרבה אנשים שהם טועים..מה יש לכם מ DDRAM ??? לא קוראים לזה DDRAM!@!! ואחרי זה הוא עוד שואל מה הוא לא רשם נכון אחרי שכבר הסבירו לו שרושים DDR SDRAM ולא DDRAM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.