פורסם 2006 במאי 2119 שנים שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים זה שני מעבדים על אותה תושבתבסידרה של הפנטיום D זה פשוט שני מעבדים שמחלקים בנייהם את המשימות כלומר אם אתה מקודד משהו ורואה סרט כל משימה מנותבת למעבד אחרבקונרו שאמור לצאת בקרוב המחשב כבר יודע לנתב תהליכים לא משימות שלמות לכל אחד מהליבות ככה שזה יותר יעילבכל מקרה החישוב הוא לא המהירות כפול 2את ההבדל תרגיש בתוכנות שמיועדות לריבוי ליבות או בווינדוס ויסטה שתצא שהיא מתוכננת לריבוי ליבותבמשחקים כרגע לא תרגיש שום הבדל ובדרך כלל הכפול ליבה יהיה חלש קצת ממעבד יחיד כי המהירות שעון בכפולים היא נמוכה יותר
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר אם אני נגיד מוריד משהו מהביטורנט, ובאותו זמן משחק במחשב זה יאט לי את המחשב למרות זאת? תודה רבה על התגובה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אמממממ לאכל עוד התוכנה עצמה מחולקת לת'רדים אז הקונרו מתנהג כמו ה-Pentium D, ה-Pentium D גם יודע לעבוד עם ת'רדים שונים של אותה התוכנה כל עוד התוכנה תוכנתה כך.החישוב הוא לא כפול 2. יש לך כפול ליבה בתדר 2.6GHz, זה לא 5.2GHz ולא 5GHz ולא שום דבר קרוב לזה. אי אפשר להשוות בתדרים בין כפול לחד ליבהלא תהיה לך האטה מהרצה של כמה דברים במקביל
פורסם 2006 במאי 2219 שנים בביצוע של תוכנית בודדת בדרך כלל לא תרגיש שום הבדל במהירות. אם זו תוכנית שנכתבה במיוחד להרצת כמה תהליכים במקביל אז היא תרוץ יותר מהר.ההבדל העיקרי שתרגיש זה שהמחשב שלך יעמוד הרבה יותר טוב בעומסים כבדים.למשל, במחשב בעל ליבה אחת, בזמן שאתה פותח קובץ ZIP ענקי או דוחס MP3, אתה בקושי יכול לבצע משימות אחרות (להריץ משחק, למשל) ולא משנה כמה הליבה הזאת מהירה.במחשב בעל שתי ליבות זה ירוץ לך בלי הרבה בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.