פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים אז ככה :Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - SlaveCDROM Secondary - MasterCDRW Secondary - Slaveהדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40Aאם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה...ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזרתודה!
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים האם אתה משתמש ב-XP ?אתה מתכוון שאתה לא יכול להפעיל DMA לאביזרים של IDEתנסה ב- DEVICE MANAGER להוריד את הקונטרולר של ATA/ATAPIתוריד את כל השורות ותעשה ריסטרט (כנראה מספר פעמים) עד שהמחשב יתקין הכל מחדש
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים מחבר נראה לי שנהרס לי הלוח למה זה גם לא יעלה על DMA ב LINUX הכונן חדש שתבין...
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים תבדוק אולי יש לך ג'מפר מאחורי הכוננים שמאפשר DMA.יש אותו בסידירומים, אולי גם בהארדיסקים - זה כמה פינים בצד שמאל באחורה של הכונן.אם יש לך, לך לאתר של החברה ותברר מה ההגדרות של הפינים כדי לאפשר DMA.
פורסם 2002 בספטמבר 2822 שנים מחבר זה הכל מסודר ל DMA שתבין ה IBM פעל על DMA עד שהכנסתי לו ת MAXTOR שה MAXTOR נכנס לתמונה לא משנה מה אני עושה הוא לא יפעל על המחשב שלי ב DMA יעני המחשב עושה הוא רואה תהארדיסקים של IBM אין DMA מוזר אהועוד משהו אני ניסיתי הכל להחליף כבלים וכל זה הצורב וה CDROM לא יפעלו ב DMA זה אכן פועל המחשב השני שלי..
פורסם 2002 בספטמבר 2922 שנים האם אתה משתמש ב-XP ?אתה מתכוון שאתה לא יכול להפעיל DMA לאביזרים של IDEתנסה ב- DEVICE MANAGER להוריד את הקונטרולר של ATA/ATAPIתוריד את כל השורות ותעשה ריסטרט (כנראה מספר פעמים) עד שהמחשב יתקין הכל מחדשהאם עשית את מה שכתבתי לך ?
פורסם 2002 בספטמבר 3022 שנים מחבר ה- IBM הוא במקרה GXP60 ?כן הוא 60GXP אני יודע שה IBM לא ירצה לפעול למה זה חרא של חברה ודגם אבל הצורב וה CDROM הכל פעל לפני!! זה מזה מוזר וכן עשיתי מה שאמרת זה לא בעיה ב DRIVERזה לא פועל ב DMA על LINUX גם אז אין בעיות ב DRIVERS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.