עבור לתוכן

עזרו לי להחליף את ה Xaser III שלי [אזור 1100 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

ודוגרי.. ה-P180 הוא גם הכי סקסי...

פורסם
  • מחבר

אם יש למישהו סיבה טובה מדוע לא, אני נוטה להזמין את ה 180 השחור.

בנוגע לספק כח, קשה אני מאמין שה-Seasonic שקט יותר מאשר האנרמקס.

האם יש סיבה לדעתכם לא להסתפק ב S12 430W?

פורסם

למה לא להזמין את השחור? הוא מכוער :lol:

סתם, אחלה מארז, תחדשה :yelclap:

פורסם

אישית אני מעדיף את הליברטי בגלל המודולריות

מה גם שחשמלית הוא עדיף

שתי מסילות של 20A שביחד נותנות 30A.

ה-S12 נותן 14A ו-15A, ביחד כמובן פחות מ-29A

לדעתי ה-180 השחור יותר יפה מהכסוף

פורסם
  • מחבר

אכן המודולריות של הליברטי תכונה מעניינת, אבל הוא רועש יותר מהסיסוניק, שיקול יותר משמעותי עבורי.

לא כתוב בשום מקום במפרט שהצריכה המשולבת של ה-12V מוגבלת מתחת למה שרשום.

פורסם

עזוב את הנתונים של הרעש

אי אפשר לשמוע את הספק הזה

גם אם ממש מתאמצים.

רק חבל שהכבלים שמקבלים איתו לא משהו (בהשוואה למודסטרים)

פורסם

אכן המודולריות של הליברטי תכונה מעניינת, אבל הוא רועש יותר מהסיסוניק, שיקול יותר משמעותי עבורי.

בתוך P180 אתה לא תשמע את הספק גם אם הוא היה עם 80 מ"מ

לא כתוב בשום מקום במפרט שהצריכה המשולבת של ה-12V מוגבלת מתחת למה שרשום.

אם לא כתוב אחרת היא לא 12V1+12V2

פורסם
  • מחבר

הכנסתי כבר את ההזמנה. :-X

החברה ב SPCR טוענים להפרש של בין 5 ל-7 dBA לטובת הסיסוניק.

באותה הזדמנות הזמנתי גם סיילנסר ל-GTO2. משום מה הקירור המקורי הרבה פחות אפקטיבי עכשיו מאשר בדצמבר כאשר הפעלתי אותו פעם אחרונה.

עריכה:

טוב, שכנעת אותי לתת לאנרמקס הזדמנות ולהמנע מהכבליאדה של הסיסוניק.

אני ארים טלפון לנועה מחר להחליף את הספק.

עריכה נוספת:

עכשיו חשבתי על זה. כל הכוננים שלי לבנים. :-\

פורסם

בשביל זה יש דלת

פורסם

ותזמין את ה VF900.

פורסם

אף פעם לא שמעתי אותו, אבל ה-P180 אמור להיות שקט מאוד.

אצלי זה מציאות חבל לכם על הזמן המארז עובד עם ארבעה מאווררים 120 מ"מ וגם יש לי זולמן 9500 ("קטנציק") לא שומעים שהמחשב עובד שקט דממה ,זהו המארז האולטמטיבי ,אין עליו ,הכי מומלץ ,יקר אך שווה כל שקל ,אם יש לקנות רק P180 ,בקיצור - "גם יפה וגם אופה" :xyxthumbs:

פורסם

דווקא 'אופה' לדעתי לא מתאים פה ;)

פורסם

אופה הכוונה מתפקד כמו שצריך! :yelclap:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מתנצל על העיכוב בעידכון.

בקיצור, קניתי, קיבלתי והרכבתי את ה-Antec P180, ה-Liberty 400 וה-Zalman VF900.

הזמנתי במקור את ה-P180B ומעט כעסתי כאשר התברר לי שהגיע רק ה-P180 הרגיל, אבל הסכמתי לקבל אותו.

אני מניח שרובכם מתעניינים ברשמים מה-P180, ולכן בלי הקדמות מיותרות אגש ישירות לסיכום.

חיצונית: המארז בהחלט יפה למי שאוהב את הסגנון הנקי והמינימליסטי. נוטה לאסוף עליו הרבה אבק.

משקל: המארז כבד. כבד מאוד. מצד שני זהו יתרון. גנב שיפרוץ לי לבית כנראה ישבור את הגב לפני שיצליח לגנוב את המחשב :)

חבל שאין לו גלגלים כסטנדרט.

נשיאה: אין נקודות תפיסה נוחות שאפשר בעזרתן להרים את המארז בלי חשש להזיק לו. נראה לי מעט מסוכן להרים את המשקל הזה מהפנל הקדמי בחלקו בגלל שהוא עשוי פלסטיק. שוב, חבל שאין גלגלים.

רעש: אני מניח שרוב האנשים יאמרו שלא שומעים היום את המערכת שלי. אני לעומת זאת שומע, ממרחק כמטר. הדבר העיקרי המעט מפריע הוא איזושהי ויברציה שהמארז לא מצליח לשכך לחלוטין. אני חושב בביג טייפון. בכל מקרה, המערכת היא המערכת השקטה ביותר ששמעתי אשר כוללת בתוכה חומרה ברמה סבירה ומאווררים.

עבודה במארז: יחסית למארזים פשוטים יותר כמו הקומפיוקייס הפופלרי, לקח לי הרבה זמן להרכיב בתוכו את המערכת. מיקום ספק הכח בתחתית המארז והשארת פתח קטן להעברת החוטים מבזבזת זמן יקר בהתקנתו של הספק והעברת הצמות לרכיבים הנדרשים. צמת הכח של ה-Enermax Liberty הגיעה ללא כל קושי למקומה על הלוח. סידור החוטים במארז לא רע. קצת התרגזתי שלא אפשרו מקום להעביר כבל חשמל ישירות מספק הכח לכלוב הדיסקים התחתון במארז, וצריך לצאת לחלק העליון ורק אחר כך בחזרה לכלוב הדיסקים.

פנל קדמי: מיקום כניסות האודיו/USB/IEEE1394 מעט נמוך מדי לטעמי. יש כאלה שיעדיפו זאת כך. הלדים לא חלשים מדי, ולא בוהקים מדי בלילה.

אוורור: טמפרטורה נמוכה מאוד יחסית לכמות הרעש המועטה אשר מופקת מהמארז.

ישנה השקעה בפרטים הקטנים במארז, אולם ישנם מעט דברים שהשאירו טעם מעט חמוץ כאשר מדובר במארז של 200 דולר, בעיקר דברים קטנים - אבל משאירים מעט תחושה של החמצה.

מעבר לדברים שהזכרתי, מדובר בעיקר בנושאים של איכות בנייה.

כאשר מרכיבים את ספק הכח, צריך להפעיל כח על הכלוב שלו על מנת שחורי הברגים יתיישרו למקומם.

פתיחה וסגירה של הדלת הקדמית מלווה בשפשוף קטן של פלסטיקים אשר מעצבן.

אחת מדלתות המארז אינה מחליקה למקומה בדיוק מילימטרי ומספק, אלא צריך להפעיל מעט מאמץ כדי ליישר את חורי הברגים בדיוק רב.

אחד המגנטים אשר נועלים את הדלת הקדמית נפל ממקומו ונאלצתי להדביקו בחזרה.

בקיצור, זהו.

פורסם

בשל הסיבה שיש לי גם מארז זהה לשלך רצוני להתייחס לטענותך:

המשקל של המארז גבוה יחסית ואכן מהווה בעיה בהעברתו ממקום למקום אך לדעתי נובע מהעובי של המתכת ממנו בנוי (שלושה שכבות) שהוא אחד הגורמים המשפעים על הרעש הנמוך מהמארז ,כמובן לאחד שמתכוון להעביר את המארז לעיתים תכופות ממקום למקום לא הייתי ממליץ על המארז הזה.

לדעתי הויברציה שאתה התיחסת אליה היא משהו ספציפי המתייחס למארז שלך בלבד ולפרטי החומרה בו ,גם לי יש קירור רציני של זלמן 9500 (שוקל 650 גרם :o) ,אך אני לא שומע רעש וגם לא ויברציות מהמארז כלל.

לגבי הפתח הקטן יחסית למעבר הצמות ,זהו לדעתי מחיר קטן לסדר שנוצר כתוצאה ממעבר זה ,שכפי שידוע לך גם ניתן לקטינו לאחר העברת כל הצמות הרצויות ,ע"י הזזת הפלסטיק ,כתוצאה מכך נוצר חיבור בין הצמות שיוצר אפשרות קלה יותר לסדר את החוטים במארז.

כמובן לגבי כניסת האודיו לדעתי מדובר בטעם אישי לגמרה.

לגבי פתיחה וסגירה של הדלת הקדמית : אצלי אין שום שיפשופים של פלסטיק :nixweiss:.

וגם לגבי הדלתות של המארז אצלי מחליקות בדיוק מרשים למקומן.

כמו כן גם לגבי המגנטים אצלי אין שום בעיה כפי שיש לך.

בסיכומו של דבר לדעתי במארז שלך יש כמה "באגים" שכנראה לא קיימים במארזים דומים אחרים.

אני חייב לציין כי זהו מארז מאוד מומלץ מבחינתי שפשוט "אין עליו" כמו שאומרים בשפת הרחוב!

כל מקרה תתחדש ותהנה מהמארז ומהערכת החדשה! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים