פורסם 2006 במאי 2019 שנים ראיתי שבדרך כלל ממליצים פה על UBUNTU או משהו כזה שהיה עליה פעם ביקורת בנענע או YNET והיא הייתה ניראת מזעזעובהרבה מקומות שבדקתי ממליצים על SUSE (שגם ניראת הרבה יותר יפה)ויש גם את מדריווה או משהו כזה שאני ניסיתי והיא הייתה נחמדהאו בקיצור מה הייתרון של האובו הזה על SUSE ואחרים?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים למראה אין שום חלק, אתה בקלות יכול להכנס לאתרgnome-look.org ולהוריד איזה עיצוב שבא לך, כל אחד מתאים לפי דעתואני ממליץ על אובנטו מניסיון אישי, אני התחלתי עם אובנטו וגם יש אשפים וכל מני דברים שמקלים עליך בתור משתמש חדש וכמובן קהילה ענקית שתמיד תעזור
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אמנם אני לא כותב בפורום הזה אבל אם אני ממליץ על הפצה כלשהי זו רק גנטו או סלאקוור, למה? כי אלו ההפצות היחידות שעבדתי איתם(כן, התחלתי ישר עם גנטו) ואלו ההפצות היחידות שאני יכול לדבר בשמן ואני מאמין שככה נוהגים כולם.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני לא הייתי שש אל ג'נטו (כן, ניסיתי אותו למשך כמה שבועות), סה"כ מערכת נחמדה אבל לא שווה את כל הטרחה שלה, היו לי שם מלא בעיות שלא קורות בשום מערכת אחרת (לדוגמא כשאני "הורג" את X אז זה נתקע לי ולא חוזר לטרמינל [דבר שמצריך ריסט])וגם לא שמתי לב לשום הבדל בביצועיםבשביל מערכת שרק להתקין אותה לקח לי יומיים (להגיע למסך מסכן של טרמינל) ועוד 4 שעות של קימפול X ועוד 4 שעות של קימפול גנום, ציפיתי ליותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.