פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אוקי,רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי....http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם...רציתי לדעת:א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מה לעשותב. האם הרעש נורמלי ומה לעשותתודה גבריםיונתן
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים לפעמים נושא הספירה ניתן לשליטה דרך הביוס אז תבדוק שם.הרעשים עשויים להיות נורמלים לחלוטין
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר בקשר לביוס, אשמח אם מישו יסביר...כי זה לא ששיניתי משו... הוא פשוט לפמעים מופיע ולפעמים לא...בקשר לרעשים, זה נורמלי רעשים מזיכרון ??? ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים בביוס יש פ'יצר שנקרא Memory test או Fast Boot (שאומר ללא ספירה...)בכל מקרה גם אם האופציה הזאת נמצאת על מצב שבו הוא אמור לספור זה מאד תלוי איך עשית BOOT למחשב, אסביר בקצרה:הלוח יספור זכרון רק כאשר החשמל לזכרון נותק וחובר מחדש, מה שקורה בשלושה מצבים:1. סגירת המחשב לגמרי והפעלתו מחדש2. לחיצה על כפתור RESTART במארז3. שינויים בביוס, שמירה ויציאה. בכל אחד מהמקרים הבאים המחשב לא יבצע ספירה:1. RESTART דרך WINDOWS2. CTRL+ALT+DEL דרך חלונות 98 או DOS. 3. יציאה מהביוס ללא שמירה של השינויים. תבדוק באיזה מקרים הוא סופר לך ובאיזה לא, יכול להיות שזה מה שבאמת קורה כי לא נראה לי שהוא סופר אקראית מתי שבא לו. בכל מקרה האופציה לעם ספירה/בלי ספירה נמצאת בביוס (ברובם)בהצלחה
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים בקשר לביוס, אשמח אם מישו יסביר...כי זה לא ששיניתי משו... הוא פשוט לפמעים מופיע ולפעמים לא...בקשר לרעשים, זה נורמלי רעשים מזיכרון ??? ??? ???זיכרון לא עושה רעש אבל כונן דיסקטים.. שמחפש משהו עשוי להרעישאם אתה לא משתמש בכונן אז תשנה בביוס פרמטרים שקשורים לכונן הדיסקטים כמו BOOT מדיסק קשיח תחילה ואתה גם יכול לבטל אותו בכללמתי שתצטרך אותו אז תחזיר מהביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.