עבור לתוכן

פורסמו דרישות הויסטה הרשמיות

Featured Replies

פורסם

יש אופצייה שהמערכת מורידה את מה שהיא לא משתמשת בו וזה באורגימי של סמסונג .

הדבר החשוב פה זה שיהיו חייבים כונן DVD ז"א לא יצא גרסא של CD .

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יכול להביא לי לינק ישיר להורדה של Vista Upgrade Advisor ?? אני לא יודע מאיפה להוריד נכנסתי לדף של זה ואז מה??

פורסם

The Windows Vista Upgrade Advisor beta is currently unavailable, please check back soon. We apologize for the inconvenience.

פורסם

Vista Upgrade Advisor:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=65926&clcid=0x409

תחשבו רגע מה המשמעות של 1 GB זיכרון כדי שמערכת ההפעלה תעבוד כמו שצריך...

אולי לגיימרים אין בעייה עם זה אבל לרוב המשתמשים הרגילים שיש להם 128-256 MB זיכרון זו בעייה.

תחשבו גם על ארגונים גדולים, כמו צה"ל, תעשייה, חברות וכו'...

מעבר ל Vista - שידרוג כלל המחשבים

בפעם האחרונה שבדקתי רוב המחשבים החדשים שקונים בחוץ במפעלים גדולים (צה"ל והתעשייה) מגיעים עם 512 MB בלבד.

בשבילם המשמעות של מעבר ל Vista היא החלפת כל מערך המיחשוב!!!

הגיע הזמן ש Microsoft יכתבו קוד בטוח שלא דורש לעשות Update כל יומיים...

בשביל זה משלמים להם כל כך הרבה כסף!!!

פורסם

^

מה הקשר? אמרו לך שעם 512 אתה תוכל גם להריץ ולהנות ממערכת ההפעלה רק ללא תוכן גרפי ברמה הטובה ביותר... ברור שעם ג'יגה יהיה עדיף אבל זה לא אומר שאם יש לך 512 זה יהווה בעיה גדולה.. אחרי הכל משרדים וכדומה לא משחקים... אז לא אמורה להיות האטה רצינית.

פורסם

השאלה היא אם VISTA תנצל את כל ה 1G , שזה אומר שאם אני ירצה לשחק אז אני יצטרך להוסיף זיכרון ??

פורסם

אתה יודע לקרוא? כתוב שאם אתה רוצה לנצל את כל האפקטים של הויסטה אז אתה צריך לפחות 1GB זכרון, זה לא כולל דברים שאתה רוצה להפעיל בתוך מערכת ההפעלה, אז זה אומר שכן תצטרך עוד איזה ג'יגה בשביל לעבוד\לשחק.

סתם סחיטת כסף, הרי מייקרוסופט רוצה לזרז את כניסת ה 64ביט לשוק (שהוא יהיה כבר כלול בויסטה), ב64 ביט אפשר לשים יותר מ4 GB זכרונות (אם הלוח תומך כמובן).

פורסם

אתם לא חושבים שאולי חברות החומרה (INTEL,AMD,KINGSTON,...) משלמים למיקרוסופט כדי שתבנה מערכת כבדה על מנת שאנשים יקנו חומרה יותר טובה?

פורסם
אתם לא חושבים שאולי חברות החומרה (INTEL,AMD,KINGSTON,...) משלמים למיקרוסופט כדי שתבנה מערכת כבדה על מנת שאנשים יקנו חומרה יותר טובה?

כן ואולי אנשים ירוקים קטנים מנסים להשתלט על העם. מה נסגר עם תיאורית הקונספירציה כאן. בלי להעליב חס וחלילה...

Let's face it: ממילא היינו משדרגים יום אחד המחשב בבית למחשב עם למעלה מ- 1GB זיכרון ו HD עם קיבולת אדירה של 250 GB.

Microsoft פשוט מאלצים אותנו לזרז את זה אם אנחנו רוצים לעבור למערכת ההפעלה החדשה שלהם.

אם ויסטה היתה יוצאת עוד שנתיים אף אחד לא היה כל כך ממורמר בגלל הדרישות שלה...

מצחיק שפעם (בשנת 2003 שעוד קראו לזה longhorn) הם הראו סרטים וטענו שהם מצאו דרך לשלב את כל היכולות הגרפיות בתוך מערכת ההפעלה מבלי לגזול הרבה זיכרון ומבלי שיהיה כרטיס מסך חזק. צחוקים איתם :) ;D :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים