פורסם 2006 במאי 2019 שנים עצם יציאת כרטסים שייתמכו DX10 (אני לא ממש זוכר את השם החדש שלו) תיהיה ירידת מחירים של ה DX9אז מבחינת ערך הכרטיס אתה יכול להגיד שהם אכלו אותה, אבל עד שיוטמע ה DX10 בעולם המשחקים והגרפיקה ייקח עוד זמן אז כול מי שקונה כרטיס חזק הוא יחזיק לו את הזמן הממוצע שכרטיס מחזיק בדרך כלל אבל הערך יירד
פורסם 2006 במאי 2019 שנים הגיע הזמן להתקדם לא נורא ג'יגה זיכרון לא רוצה תישאר בXPושאלה...כל כרטיסי המסך שיש היום לא יהיו שווים הרבה אחרי שיצאו כרטיסים שתומכי בדיירקסX10?אתה לא קולט נכון???זה ג'יגה אחד רק כדי שהמערכת תיפעל חלק! מה עם כל התוכנות שרצות ברקע? מה עם משחקים (שהיום לבד לוקחים ג'יגה זיכרון)?בקיצור זבל!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים ישנם הרבה מיתוסים שסובבים את הדרישות של מערכות הפעלה , אני אומר שהבי טוב זה לחכות אני בטוח שמיקרוספט מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא OS שתחנוק מחשב .כמו שהמיתוס נשבר לגבי XP ודרישות המערכת שלהם כך גם אני מקווה שיקרה ב VISTA אבל בגדול אני לא מאמין שאני אחליף OS לא בזמן הקרוב , זה מיותר רק מתי שאני אהיה חייב בגלל אפליקציה כלשהיא או משחק (שיהיה ממש אבל ממש טוב ) אז אני אשקול להתקין אותה חשבתי על VIRTUAL PC , אבל להריץ XP ומתוכו VISTA אני כבר רואה את ה BSOD בלי סוף ;D
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אני לא חושב שרק הוינדוס יצתרך ג'יגה זיכרוןאם כן הם יורים לעצם ברגלבכל מקרה תתוך כמה זמן לדעתכם יפרצו את הוינדוס?שמעתי יש עליו הגנה מטורפת של איזה צ'יפ ובלאגנים לא יהיה קל כמו הXP
פורסם 2006 במאי 2019 שנים עד כמה שידוע לי, הויסטה מכבה את עצמה בזמן שמשחקים.ושני ג'יגה זיכרון עולה היום סה"כ 1000 ש"ח, כמו שג'יגה זיכרון עלה פעם.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אתם רואים אתם סתם נלחצים מזה שצריך מלא זיכרוןנחכה ונראה מה יהיה עם הויסטה לדעתי זאת תהיה מערכת הפעלה מצויינתוכולם בסופו של דבר יעברו אלייה כמו שכולם עברו מוינדוס 98 לXP
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אשמח אם יש לך קישור או משהו כזה ( לא בגלל שאני לא מאמין )אלא כי מה שאמרת הוא מעניין ומסקרן אותי מאוד
פורסם 2006 במאי 2019 שנים איפה שמעת על זה ?נשמע דווקא טובשהויסטה יכבה את כל הצריכה לזיכרוןוככה המשחק ישתמש בכל הזיכרון, נשמע מהלך מעולה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה גם נשמע מאוד הגיוני כשמשחק פועל הוינדוס יתכה כי הוא לא צריך כ"כ הרבה זיכרון כשמשחקים אז כנראה שזאת לא סתם שמועה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים שמועות לא קונות אותי , במיוחד לא לגבי מיקרוסופט יש למשהו קישור שיכול לאמת את זה ?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים ולי זה דווקא נשמע לא הגיוני בעליל, עד כדי בלתי אפשרי ליישום.מערכת הפעלה לא יכולה לכבות את עצמה בזמן שיישום אחר עובד. אולי מדובר רק על הורדת מודולי הגרפיקה שלה בזמן שאין בהם שימוש (גם לזה אני אצטרך לראות הוכחות לפני שאני אאמין), אבל אין שום מצב בעולם שכל מערכת ההפעלה תרד.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים ברור שלא כל המערכת הפעלה תרד ( לומרות שיפה לחלום על זה - קונסולה ומחשב באותו חתיכה)אני משער שהכוונה היא ביטול הממשק ה GUI שלה או משהו כזה אני לא מאמין עד שאני לא רואה או לפחות קורא על זה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים תיקחו את מה שאמרתי בערבון מוגבל, אני רק זוכר את זה...אין לי אפילו מושג מאיפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.