עבור לתוכן

המלצות לרסיבר ב-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לשמיעת מוזיקה וסרטים

אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח

פורסם

המלצמה טובה (מאוד). הייתי ממליץ לבדוק גם את המרנטז SR4500, ואת הדנון 2105 משוק המשומשים. הוא מכשיר מעולה עם RC איכותי יחסית למחירו, והגברה מעולה. המכשיר בייצור רק כשנה וקצת, לכן גם מכשיר משומש יהיה יחסית חדש.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה , אני כנראה יקנה את ה-HARMAN KARDON

יצא לי לשמוע אותו עם עוד 10 רסיברים , זה מאוד מבלבל

יש המלצה לרמקולים מדפיים בסכום של 2000 ש"ח ?

פורסם

המגבר הולך להיות משולב בתוך מערכת סראונד כזאת או אחרת או שרק סטריאו.

במידה וזה רק סטריאו חבל ללכת על ההרמן (אלא אם לטעמך הוא נשמע מספיק טוב)

פורסם

לא חבל בכלל. הוא רסיבר לא רע גם בתור מגבר לסטריאו. לא ברמה של הנקאמיצ'י שהוא פשוט מטורף מבחינת יחס עלות לתועלת, אבל מבחינת איכות בסטריאו ההרמן באמת טוב מאוד למחירו.

Anatoli.

פורסם

לא הייתי ממליץ. בשנים האחרונות JBL מאכזבת ובגדול.

אם אתה מחפש רמקול איכותי ממש ולא מחפש רק בומים (שאז תהייה חייב רמקול רצפתי בעיקרון) ראיתי מורל אוקטב משומש ב-2400 שקלים. זה רמקול שעולה יותר מפי 2 מזה חדש. והוא פשוט מדהים! האיכות של הרמקול הזה היא משהו שקשה להתחרות איתו. בטח שבמחיר כזה.

Anatoli.

פורסם

לא הייתי ממליץ. בשנים האחרונות JBL מאכזבת ובגדול.

אם אתה מחפש רמקול איכותי ממש ולא מחפש רק בומים (שאז תהייה חייב רמקול רצפתי בעיקרון) ראיתי מורל אוקטב משומש ב-2400 שקלים. זה רמקול שעולה יותר מפי 2 מזה חדש. והוא פשוט מדהים! האיכות של הרמקול הזה היא משהו שקשה להתחרות איתו. בטח שבמחיר כזה.

Anatoli.

צודק 100%, בשביל לשמוע איכות צריך רמקול רצפתי שיתן את האקוסטיקה...

וחוץ מזה, Anatoli אני לא יודע אם אתה מכיר, יש חברה בשם ELAC, היא אחת החברות המובילות ביותר בייצור רמקולים,

יש לי רמקולים שלהם וכל מוכר בחנות סטריאו שאל אותי אם אני מוכן למכור אותם לחנות.

פורסם

אני לא בעד הדעה שרמקול רצפתי הוא מושלם. בכל מוזיקה שבה אין צורך בבאס נמוך במיוחד רמקול מדפי יישמע טוב לפחות כמו רצפתי. הרבה פעמים טוב יותר. לצורך הדוגמא, המורל אוקטב הם פשוט רמקולים חלומיים. החברה הוציע רמקול נוסף שהוא סאב למעשה שמתאים גם בתור מעמד לרמקולים האלה וכך מקבלים רמקול מעולה.

נכון שרמקול רצפתי מאפשר לך להגיע לתחום תדרים רחב יותר ומכאן לצליל שלם יותר, אבל התכנון בו הוא קשה הרבה יותר, ולכן הרבה פעמים (אפילו ייתכן שברוב הפעמים) זה נשמע פחות טוב.

ד"א, אשמח לקישור לרמקולים שיש לך (לא נתת דגם).

Anatoli.

פורסם

אני לא בעד הדעה שרמקול רצפתי הוא מושלם. בכל מוזיקה שבה אין צורך בבאס נמוך במיוחד רמקול מדפי יישמע טוב לפחות כמו רצפתי. הרבה פעמים טוב יותר. לצורך הדוגמא, המורל אוקטב הם פשוט רמקולים חלומיים. החברה הוציע רמקול נוסף שהוא סאב למעשה שמתאים גם בתור מעמד לרמקולים האלה וכך מקבלים רמקול מעולה.

נכון שרמקול רצפתי מאפשר לך להגיע לתחום תדרים רחב יותר ומכאן לצליל שלם יותר, אבל התכנון בו הוא קשה הרבה יותר, ולכן הרבה פעמים (אפילו ייתכן שברוב הפעמים) זה נשמע פחות טוב.

ד"א, אשמח לקישור לרמקולים שיש לך (לא נתת דגם).

Anatoli.

http://www.yellowpages.co.il/PROOF/039848200000000000/Item_130.html

זה מה שיש לי בחדר, חוץ מהסאב

פורסם

יש חברה דנית של רמקולים שנקראת ELTAX יש להם גם אתר ונראים רצינים

קניתי לפני שש שנים סט רמקולים לקולנוע ביתי שלהם

ובסוף השתמשתי רק ברצפתיים שלהם

ונשמעו לי ממש טובים. נתתי אותם לאחי הקטן

מה אתם חושבים על הרמקולים שלהם כדאי לקנות מהם שוב(הם זולים) ? ???

פורסם

את חברת ELAC לא יצא לי לשמוע. עם זאת, למרות שממש לא נדמה לי שהם מהמובילים בתחום, ייתכן מאוד שהם חברה איכותית. כשייצא לי לשמוע אני אדע טוב יותר.

ELTAX במקרה יצא לי לשמוע כמה וכמה דגמים. הם חברה שידועה בתור חברה שמספקת תמורה טובה למחיר במחירים נמוכים יחסית. הם לא מהחברות המובילות בשוק, ולמעשה זו לא חברה מוכרת במיוחד.

Anatoli.

פורסם

בקשר לרמקולים תנסה לבדוק מה יש ביד שניה היות ואני מאמין שהתמורה שתשיג שם ביחס לכסף שתשקיע תהיה גדולה יותר

בכל מקרה רמקולים חדשים בטווח המחיר שציינת אני מציע ללכת לשמוע את הרמקולים הבאים:

b&w dm303:

http://www.avrev.com/equip/b&wdm303/

cerwin vega e208

אם יצא לך ליפול על הרמקולים של MOREL שאנטולי ציין כאן לפני אל תפספס את ההזדמנות לשמוע אותם. יצא לי לשמוע אותם והם בהחלט משהו מיוחד

בקשר למגבר

ההרמן בהחלט מגבר טוב אבל באותו כסף אפשר לקנות מגבר סטריאו ברמה אחרת מה AVR130 (במידה ואתה הולך לשלב את המגבר בתוך מערכת סטריאו בלבד) הנה כמה דוגאות:

אם כבר ללכת על ההרמן אז בסטריאו ללא שום ספק ללכת על ה HK3380 בטווח מחיר הזה או אם בא לך לחרוג קצת יש את ה HK670

אופציה מעולה נוספת היא CAMBRIDGE AUDIO 340A

אופציות נוספות ששווה לבחון הן: Denon PMA 495

AMC 3050A

NAD c320BEE

פורסם

יצא לי לשמוע את רוב המגברים שציינת, ויצא לי לשמוע גם את ההרמן בתור מגבר סטריאו. בוא נגיד שההרמן לא יותר רע מהנאד שציינת, ולא יותר רע מהקמברידג' אודיו. לפחות לא בצירופים שאני שמעתי אותם. עם המורל שדורש יחסית הרבה זרם, ההרמן יהיה בחירה מעולה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים