פורסם 2006 במאי 2019 שנים יש על הזן מיקרו פוטו הרבה המלצות הוא נגן קומפקטי שיש בו כל מה שצריך בנגן כיום..איכות סאונד גבוהה והוא גם יפה בנוסף לכל...כמו שאמרו אם אתה לא חייב 30gb אז קנה את הזן...
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר יש על הזן מיקרו פוטו הרבה המלצות הוא נגן קומפקטי שיש בו כל מה שצריך בנגן כיום..איכות סאונד גבוהה והוא גם יפה בנוסף לכל...כמו שאמרו אם אתה לא חייב 30gb אז קנה את הזן...שמע, מבחינת קיבולת גם 8 ג'יגה מספיקים לי,אבל מחפש באס איכותי ולא מגעיל כמו של ה u3 שלי.זאת הסיבה שאני רוצה ipod
פורסם 2006 במאי 2019 שנים את הבאס הכי הכי איכותי שיש זה בנגנים של קריאטיב...ואני אומר לך את זה מניסיון שלי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים את הבאס הכי הכי איכותי שיש זה בנגנים של קריאטיב...ואני אומר לך את זה מניסיון שלימצדיק
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר את הבאס הכי הכי איכותי שיש זה בנגנים של קריאטיב...ואני אומר לך את זה מניסיון שלישמע, אני בחפש בבאס שיגיע ל 31HZ, למשל לא עוזה לי שבנגן שלי יש באס חזק, אבל הוא לא יורד יותר מ 60HZ.השאלה היא אם הנגנים של קריאטיב יש את זה?, אני ראיתי בתמונות שאין לו באס יוצתר נמוך מ 80HZ/
פורסם 2006 במאי 2219 שנים שמע, אני בחפש בבאס שיגיע ל 31HZ, למשל לא עוזה לי שבנגן שלי יש באס חזק, אבל הוא לא יורד יותר מ 60HZ.השאלה היא אם הנגנים של קריאטיב יש את זה?, אני ראיתי בתמונות שאין לו באס יוצתר נמוך מ 80HZ/זה נשמע לי מוזר שהנגן עצמו לא יורד נמוך בדרך כלל זאתי אמורה להיות בעיה של אוזניות לא לרדת נמוך(בלי קשר לאוזניות שלך,הן בטוח יורדות נמוך מספיק) אפילו נגנים סינים מספקים באס נמוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.