פורסם 2006 במאי 1919 שנים אז מה אתה רוצה אני לא מבין? תקנה אייפוד....יש לו איכות שמיעה טובה מאוד ואני יודע שיש פה כמה שיחלקו על דעתי.כמובן שיש נגנים עם איכות שמע יותר טובה.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר כמובן שיש נגנים עם איכות שמע יותר טובה.לאיזה נגנים יש איכול שמע טובה יותר מלאיפוד?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר ZVMX5Lשמע, ה ZVM לא בא בחשבון בגלל המחיר, 10 ג'יגה פחות ועולה 600 יותר.ה X5L לפי הביקורות ניראה סבבה, אבל אני כבר יכול לסמוך יותר על החברה...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מבחינת הנתונים ב-ZEN Microתשמע הכי טובאבל ב-micro photo תשמע גם טוב וגם תקבל מסך צבעוני ועוד שלושה ג'יגה בייט
פורסם 2006 במאי 1919 שנים שמע, ה ZVM לא בא בחשבון בגלל המחיר, 10 ג'יגה פחות ועולה 600 יותר.ה X5L לפי הביקורות ניראה סבבה, אבל אני כבר יכול לסמוך יותר על החברה... 10 ג'יגה פחות ממה?ואני בכלל לא בטוח שבX5L שומעים יותר טוב מהאייפוד. כי שמעתי בשתיהם. ודווקא באייפוד שומעים יותר נקי אבל עם פחות באס כזה.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ה X5L לפי הביקורות ניראה סבבה, אבל אני כבר יכול לסמוך יותר על החברה...אתה אומר כאילו לא בא לך עליו אבל אז פתאום אתה סומך על החברה?אתה לא החלטי המשפט הזהתנסה לנסח מחדש רק שהפעם יהיה חד משמעי
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר 10 ג'יגה פחות ממה?באייפוד שומעים יותר נקי אבל עם פחות באס כזה.זה מה שאני מחפש, לשמוע יותר נקי, ולבאס אני לא צריך לדאוג, האוזניות שלי מספקות יותר מידי באס גם משיר בלי באס, חח...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אתה אומר כאילו לא בא לך עליו אבל אז פתאום אתה סומך על החברה?אתה לא החלטי המשפט הזהתנסה לנסח מחדש רק שהפעם יהיה חד משמעיצודק..אני פשוט לא יכול לסמוע עליהם יותר, אני פשוט אומר שלפי הנתונים שלו הוא טוב, לא אומר ששומעים בו טוב.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אתה טוען שאתה לא סומך על IAUDIO בגלל שיש לך ניסיון איתם?אם הבנתי אותך נכון אז עם איזה נגן התנסת?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אתה טוען שאתה לא סומך על IAUDIO בגלל שיש לך ניסיון איתם?אם הבנתי אותך נכון אז עם איזה נגן התנסת?כן, יש לי iaudio u3, הוא פשוט גרוע (בשבילי).אני חזרתי לשמוע בדיסקמן ישן של סוני כי פשוט מבאס אותי לשמוע בנגן...יש פה אנשים שיגידו שהנגן מעולה.הוא באמת נגן טוב, אבל אני מש שנקרא "אודיופיל", אני מבדיל בין שיר שמושמע ב 128 ביט לבין שיר שמושמע ב 192 ביט,זאת הסיבה שאני רוצה נגן שישמיע מוזיקה בצורה מושלמת.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אם ככה אז קח קריאטיבאיכות סאונד בIPOD לא טובה יותר מהU3היא דווקה טובה יותר מה u3, יש ממש הבדל עצוב באיכות השמע.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים יש לי ZEN MICRO photo 8GBהוא מאוד יפה מעוצב וקטן עם אולטרה יפה כזאתהאיכות מספר 1 - מה שמצפים ממוצר של קריאטיב...לדעתי תילך עליו.אלא אם כן אתה חייב 30 ג'יגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.