פורסם 2006 במאי 1819 שנים מה אתם ממליצים?אנשים המליצו לי בחום על כל נגן ipod, השאלה היא האם קראיטיב מתחרה שלהם?ד"א, ה ipod עולה 1700ה zen עולה 1300
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר זה תלוי.....אתה רוצה 30 ג'יגה או ש8 יספיקו?יספיק לי גם 8, אבל השאלה היותר חשובה היא איכות הסאונד...האם שניהם יחזיקו בכלל את האוזניות שלי - senn hd205
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אנשים המליצו לי בחום על כל נגן ipodמי זה האנשים האלה?IPOD הוא ממש לא הנגן הראשון שימליצו לך עליו פה וממש לא בחוםיש טובים יותר אם אתה רוצה 20 ג'יגה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר שמעו, הסיבה שאני לא כל כך בוטח ב zen היא מכיוון שכשקניתי את ה iaudio u3 אמרו לי שהוא נגן מעולה ושיש לו איכות צליל מעולה...ומסתבר שזה ממש לא נכון, ושמעתי כבר ipod 20GB, והוא נשמע לי פשוט מדהים...
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אולי אם בפעם הבאה תלך לשמוע את הנגן לפני שאתה קונה אותו...שמעתי, אבל מה לעשות...האוזניות שבאות עם הנגן מסריחות, ולא היו על הנגן שירים אבל סתם קטעי אודיו דפוקים.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יש לך אייאודיו U3 ואתה לא מרוצה ממנו?אני דווקא שמעתי בו עם אוזניות סנהייזר CX300 והאיכות פשוט מדהימה!! זה בין הנגנים הכי טובים ששמעתי.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר יש לך אייאודיו U3 ואתה לא מרוצה ממנו?אני דווקא שמעתי בו עם אוזניות סנהייזר CX300 והאיכות פשוט מדהימה!! זה בין הנגנים הכי טובים ששמעתי.שמע, אני שומע איתי באוזניות סנהייזר HD205, יש לו כוח להחזיק אותן, אבל הבעייה שחסרים הרבה מאוד צלילים בנגן.חסרים הטראבלים שמעל 14KHZ והבאסים שמתחת ל 60HZ, והצליל גם לא הכי נקי
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ואיך אתה יודע שהבעיה לא באוזניות?כי הנגן הזה יש לו ווליום מטורף ויש אוזניות מעטות שלא יתחרבש להם הצליל בפול ווליום.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים איך בשם אלוהים אתה לא מרוצה מ U3? תקנה לעצמך אוזניות נורמליות, omx של סנהייזר או משהו (החדשות) ותהיה שמח ה U3 פי 10 יותר איכותי מהאייפוד
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר ואיך אתה יודע שהבעיה לא באוזניות?כי הנגן הזה יש לו ווליום מטורף ויש אוזניות מעטות שלא יתחרבש להם הצליל בפול ווליום.שמע, האוזניות שלי עולות 500 שקל, שומעים איתן פשוט מדהים באיפוד!האוזניות שבאו עם הנגן נדפקו לי אחרי חודש.והאוזניות שלי משמעות 112 דציבלים, אז ככה שאין מצב שזה האוזניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.