עבור לתוכן

האם יש שרות אימייל (אפילו בתשלום ) שמסנן 100% דואר זבל,מעדיף לא ישראלי

Featured Replies

פורסם

ג'ימייל מוחק ספאם אימייל רק אם הפעלתם פילטר שעושה את זה.

על מה אתם מדברים שאימיילים נעלמים?

אם נגיד בפעם הראשונה שולחים לי מאיזה כתובת ספאם, אני פשוט עושה report spam (לעוד כתובות), ואז כמצטברות הרבה הודעות בלשונית ספאם אני מוחק את המיילים.

לא הבנתי על מה כל ההא ודא הזה שאתם מדברים עליו. אין יותר פשוט מזה.

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיקצייה, בא לך לתת לי הסבר קצר על מהם מלכודות ספאמרים?

פורסם

מיליוני תיבות דואר פיקטיביות שברגע שמקבלות דואר (שהוא ספאם כמובן), הוא עובר ניתוח ע"מ ליצור טביעת אצבע של אותו פריט ספאם (לרוב עפ"י מחשב המקור או הלינק אליו הספאם מבקש לשלוח אותך).

יש עוד הרבה מידע בעברית (לצערי קצת הפוכה) בפגיעה הראשונה פה (במטמון של גוגל כי האתר המקורי מת).

עריכה: ממה שאני מבין 012 עובדת, כנראה מאז ינואר השנה, עם חסימת ספאם בטכנולוגיית Brightmail שהיא למעשה 17+ טכנולוגיות נפרדות לחסימת ספאם.

פורסם

לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט.

spamcop.net .

תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות )

ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...)

אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה.

בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון

ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא.

מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות.

ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחורה של ספאם קופ למשל הרבה שרתים בעולם לא מוכנים לקבל שום דואר מהשרת וזה יוצר לו בעיה גדולה.

שרתי נטוויז'ן למשל עובדים גם עם הרשימה השחורה של spamcop.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט.

spamcop.net .

תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות )

ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...)

אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה.

בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון

ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא.

מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות.

ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחורה של ספאם קופ למשל הרבה שרתים בעולם לא מוכנים לקבל שום דואר מהשרת וזה יוצר לו בעיה גדולה.

שרתי נטוויז'ן למשל עובדים גם עם הרשימה השחורה של spamcop.

ה BS היה יותר קל, כי היה plugin שעושה את זה אוטומטי מה FF

פורסם

היה קל ,גם אני אהבתי את זה, אבל תראה מה קרה להם .

spamcop קיים כבר הרבה שנים וזה הכלי שצריך להשתמש בו עכשיו.

אתר או שרת אפשר להפיל , אותנו אי אפשר .

אם קשה לך לפחות תשלח לabuse@ youre ISP את ההודעות.

או שתעשה forward לכתובת שתהיה כתובה לך אחרי שתפתח יוזר , בדיוק כמו ב blue frog.

אתה לוחץ על השורה :

submit.youre_code@spam.spamcop.net (לא תוכלו להשתמש בשורה הזאת מכוון שלכל אחד יש קוד משלו)

גורר את ההודעות ספאם לתוך ההודעה הזאת ושולח.

פשוט מאוד.

(תוכל גם להוסיף את הכתובת שתקבל לaddress list שלך)

פורסם

Brightmail של סימנטק?? מנסיון עם האנטיוירוס שלהם-הוא לא היה אחד הטובים ביותר..

פורסם

חשוב לציין

כל תוכנות האנטיספאם ושרותי האנטיספאם לא נלחמות בספאמרים אלה רק מוחקות את ההודעות.

שרות כמו spamcop מכניס שרתים לשליחת ספאם ואתרים של ספאמרים לרשימות שחורות ומקשה עליהם את העבודה ובאותה הזדמנות חוסם חלק מהספאם.

פורסם

Brightmail של סימנטק?? מנסיון עם האנטיוירוס שלהם-הוא לא היה אחד הטובים ביותר..

לא פיתוח שלהם, הם קנו את המוצר... חוצמזה מי שבאמת מבין משהו מעצמו לא יילך עם העדר ויגיד לך "נורטון אנטי וירוס חרא, כבד ודופק מחשבים" (מה שנכון) כשתזכיר מוצר ארגוני של סימנטק פשוט בשל העובדה ש-Symantec AV Corp הוא מהמצויינים, החכמים לניהול מרכזי, והקלילים ביותר על משאבי מחשב...

פורסם
  • מחבר

נורטון אנטי וירוס חרא, כבד ודופק מחשבים

:yelclap:

פורסם

כתבה חדשה מרתקת ומשעשעת כאחד באותו נושא (מאתר CNET, לצערי באנגלית).

אגב מאוד התפלאתי שלא הזכירו את Brightmail, במיוחד לאור העובדה שהטכנולוגייה שלהם מסננת אימייל אצל 7 או 8 מתוך 10 ספקי האינטרנט הגדולים בארה"ב. נראה כמו ייחצו"ן של MessageLabs. אה, הנה, חיפוש מהיר בגוגל מגלה ש-MessageLabs כוללים בתוכם את טכנולוגיית ברייטמייל (למרות שהם מתחרים בהם, שזה די מוזר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים