עבור לתוכן

האם יש שרות אימייל (אפילו בתשלום ) שמסנן 100% דואר זבל,מעדיף לא ישראלי

Featured Replies

פורסם

תודה

התבאסתי שסגרו את blue frog, נמאס לי מהספאמים האלו כבר, יש איזה דרך לדפוק אותם

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש ב- Gmail והוא מסנן לי 99.9% מהספאם.

פורסם
  • מחבר

רוצה 100%, נמאס לי מזה לגמרי, לא רוצה לשמוע מפרסומות יותר, יש לי gmail הוא מסנן טוב אבל לא מספיק טוב בשבלי

פורסם

אין דבר כזה 100%

אבל...

אני משתמש בנענע שיש להם שירות ספאם מובנה + MO2003 שיש שם שירות מובנה + Zone Alarm שיש לו שירות נגד אנטי ספאם

ביחד לא מגיע אליי שום דבר.

פורסם
  • מחבר

מצאתי איזה משהו, אבל נראה לי שזה דיי מסבך את העניינים

הוא מסנן 100% ע"י זה שכל מי ששולח לך אימייל והוא לא ברשימה שלך, הוא שולח לו מייל ומבקש ממנו אישור ידני

אם הבן אדם מאשר את האימייל שהוא שלח אז האימייל מגיע אליך אם לו אז לו

הבעיות שבזה

א) אנשים יתבאסו לאשר, כי צריך להכנסי מספרים ואותיות

ב) חנויות או כל מניי אימיילים אוטומטים כמו מאמזון או Ebay או דברים הרבה פחות מוכרים לא יעברו

אם אין יותר טוב מ gmail אז על מה בזק ו netvision וכל החברים שלהם לוקחים כסף על סינון ספאם??

פורסם

הם מציאות גם שירות אנטי ווירוס. למה? כי אנשים שלא מבינים קונים את זה :nixweiss:

ואני בGMAIL כבר הרבה זמן ולא ראיתי מייל אחד(!) שהוא לא סיווג טוב. אני לא אומר שהוא מושלם אבל כנראה הוא DAMN CLOSE.

פורסם

בובי, לא ממליץ לך ללכת על השיטה של אישור כל משתמש חדש - זה מעצבן אנשים. הסינון של Gmail נחשב זבלי - יותר מדי false positives...

מה שאתה רוצה לדעתי זה שירות שמבוסס על טכנולוגיית Brightmail או Postini. אני עובד עם חשבון Premium Email של Earthlink - עולה $4 לשתי תיבות נקיות ביותר מספאם. לא יודע עם איזה טכנולוגיות הספקיות בארץ עובדות. קרוב לוודאי משהו מטומטם ולא אמין כמו spam assasin...

אתה יכול לחלום על 100% חסימת ספאם, אולם 90% זה קצת יותר רציונאלי... (זה המצב אצלי בערך).

נ.ב. אם אתה סומך על Gmail לא למחוק לך דברים חשובים..אתה תמיד יכול להשתמש בהם בתור מסננת נוספת. לא ממליץ אבל איש איש באמונתו יחיה. אגב, כפי שאתה רואה מהחתימה שלי, אני לא מפחד מספמרים... לקבל 5 ספאם ביום רגיל (10 ביום רע) זה לא כזאת בעייה בשבילי.

פורסם

ל-thunderbird יש אנטי ספאם מובנה שלומד את הרגלי השליחה שלך. בהתחלה אולי יהיה קצת ספאם, אבל לאחר כמה זמן הוא ילמד לזהות בדיוק מה אתה צריך ומה לא.

פורסם

זה מסנן סטטיסטי קלאסי (bayesian)

מאוד לא מומלץ אם אתה לא רוצה לאבד אימייל חשוב. אין שום פתרון בצד הקליינט ששווה משהו.

פורסם

תתקשר לספק שלך ותגיד להם ככה:

אני רוצה לעבור חברה כי באותו מחיר אני מקבל אנטי ספאם ואנטי וירוס בחינם

היא תגיד לך תמתין דקה אני אדבר עם המנהל והופ אנטיוירוס ואנטי ספאם ב0.00 שקל

פורסם

אז מה ארקדי, עובדים בבזק בינלאומי....

פורסם
  • מחבר

תתקשר לספק שלך ותגיד להם ככה:

אני רוצה לעבור חברה כי באותו מחיר אני מקבל אנטי ספאם ואנטי וירוס בחינם

היא תגיד לך תמתין דקה אני אדבר עם המנהל והופ אנטיוירוס ואנטי ספאם ב0.00 שקל

אין לי ספק שרות אני מחובר במודם, בכל מקרה אני ממשיך בבדיקות, מרגיז אותי שהספאמרים ניצחו את blue secuirty

אני רוצה לדפוק אותם בחזרה, איכשהו

פורסם

אין לי ספק שרות אני מחובר במודם

:eek2:

אתה אמיתי?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מחובר בלי מודם רק עם הספק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים