עבור לתוכן

Windows XP: Pro/Home

Featured Replies

פורסם

מה עדיף?

יש לי מחשב ישן פנטיום 2 350MHZ, עברתי על האופציות הנוספות של ה PRO ולא נראה לי שאני צריך אותם, האם הוא יותר מעמיס על המחשב? האם ה HOME פחות יציב? למשהו יש לינק להשוואה בין השניים?

תודה

פורסם

שתי המערכות מבוססות 2000, שתיהן בנויות בצורה זהה ושתיהן יכבידו על המערכת שלך בצורה נוראית.

הHome לא פחות יציבה אבל חסרות בה הרבה אפשרויות Administration.

פורסם

דווקא ב-WIN XP זה פחות תלוי במעבד ותלוי יותר בזכרון, כמה שיותר, יותר טוב.

פורסם

תלוי יותר בזכרון, כמה שיותר, יותר טוב.

נכון, אבל עדיין לא מספיק

פורסם
  • מחבר

יש לי 320 SDRAM

Good enough?

פורסם

הרבה, אני מציע לך לנסות, ואל תעשה שידרוג! המערכת שלך תהיה הרבה יותר יציבה אם תתחיל נקי.

פורסם

יש דבר כזה 320 זכרון פנימי זה לא במספרים האלה

8,16,32,64,128,256,512

זה חייב להיות אחד מאלה לא?

פורסם

יש דבר כזה 320? ,זכרון פנימי זה לא במספרים האלה?

8,16,32,64,128,256,512

זה חייב להיות אחד מאלה לא?

פורסם
  • מחבר

64+256=320

פורסם

עברתי על האופציות הנוספות של ה PRO ולא נראה לי שאני צריך אותם, האם הוא יותר מעמיס על המחשב? האם ה HOME פחות יציב? למשהו יש לינק להשוואה בין השניים?

תודה.

אוקי אז ככה..

המערכות הם זהות לחלוטין !!

כל ההבדל בינהם הוא טריק שיווקי של מיקרוסופט שבסך הכל מוכרות את WIN XP HOME כגירסה ביתית שבה חסרים אופציות שיש בPRO. האמת היא שאם מכירים טוב טוב את המערכת יכולים להוציא מגירסת הHOME כמעט את כל השיפורים שקימים בPRO הם בסך הכל מוחבאים אבל יכולים להיות זמינים.

בקיצור אותו מערכת אותה יציבות הבדלים קטנים בפיצרים שיש לPRO.

אז תעשה את השיקול שלך..

את הלינק הזה אתה בטח מכיר..

שתי המערכות מבוססות 2000, שתיהן בנויות בצורה זהה ושתיהן יכבידו על המערכת שלך בצורה נוראית.

הHome לא פחות יציבה אבל חסרות בה הרבה אפשרויות Administration.

אמנם המערכת קצת כבדה, אבל עם כמות הזכרון שלך אני דווקא חושב שכן כדאי לך להתקין מערכת זו.

אני מכיר אנשים עם פנטיום 2 233 שמריצים את XP בהנאה .. ולכן לא נראה לי שיש לך מה להפסיד.

תהנה !

:bash:

פורסם
  • מחבר

thanks =]

פורסם

אמממ... אני חושב שמה שיש לך יספיק.

אינ עובד עם XP ויש לי זיכרון בדיוק כמוך (256+64 saram) ומעבד pentium 500 MHZ :beerchug:

פורסם

winxp pro עבד לי בלי בעיה על המחשב הישן...

p2 266 עם 256 זיכרון ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים