עבור לתוכן

bobby323, אז מה? חוזר למקסתון? (Blue Security זרקה את משתמשיה לכלבים)

Featured Replies

פורסם

השאלה מה אפשר לעשות, אהבתי את הרכיון של BS לדפוק אותם חזרה, יש עוד איזה משהו חוץ מזה, אולי אם מישהו מאתנו יתחיל לחלק

ויאגרות חינם אז לא ישלחו לנו את כל האמיילים האלו.

פורסם
  • מחבר

תדאג לעצמך ותלמד אחרים איך לדאוג לעצמם. שלם על שירות ניקיון ספאם נורמלי וראה זה פלא - אין לך יותר בעייה.

יש פושעים בעולם מכל סוג...אתה משלם ביטוח נגד גניבות רכב בגלל זה, לדוגמא. אין שום הבדל בין זה לבין שירות ניקיון ספאם.

פורסם

אני ב012 וניסיתי חודש אחד את השרות הזה ורוב הזבל לא הגיע אבל כמה בודדים הגיעו מדי פעם

זה ממש מעצבן

פורסם

אני מאמין שמי שלא הבין במה מדובר זה לא אני. תסביר לי בדיוק מדוע אתה חושב שלא הייתי אומר מה שאמרתי? אתה רוצה להגיד שה-א-י-ו-מ-י-ם לא נשלחו ללקוחות BS? אתה רוצה להגיד שהאיומים לא מומשו? צר לי, אך אתה כנראה זה שקורא שורה אחת (שהתייחסה לתמונה אחרת בכלל בה הספאמרים שיקרו ללקוחות BS בטענה ש-BS גונבים זהות ועוד מיני טענות מטופשות) ומזה מסיק מסקנות לגמרי שגויות. תאכל את הכובע, מר "טורח לקרוא הכל".

הספאמרים ניצחו במאבק הזה. אבל יקום מישהו ויעשה משהו דומה רק טיפה יותר מאובטח, עם טיפה יותר אחריות מוסרית, ועם גב טיפה יותר חזק. יש חברות שמתמחות בהגנה נגד DoSים.

this letter is a lie and the fact is i didn't get it to any of the BS protected emails i had so claiming that anyone who registered with them shuld change the email is pretty stupid

they just sent it out to people who were already on their lists and were also BS customers they didn't get any new addresses because of some security flaw as they claimed

פורסם
  • מחבר

אצלי ב-Earthlink Premium Email אני מקבל ישר ל-OE כל אימייל מאנשים ששלחו לי בעבר, אולם חדשים ומעט ספאם הולך לתיקייה בשם "חשודים" שאני מנקה ב-WEB פעם ביומיים-שלושה ככה. בדרך הזאת ה-INBOX שלי נקי לגמרי 100% מהזמן ואני עדיין מקבל אימייל מאנשים "חדשים", אולם עם קצת דיליי. מי שצריך אותי דחוף שיתקשר אליי לטלפון...

ו-Decktor, אתה פשוט ממחיש כמה אין לך מושג איך הספאמרים עבדו או את שיטת ה-hashing של BS... זה שלא קיבלת לא אומר שלא היית מקבל. תקלוט מה שאני אומר: אם אי פעם קיבלת ספאם בימיך, אז זה עניין של זמן לפני שהכתובת שלך היתה מגיעה לאותו ספאמר אלים. ברגע שהיא אצלו הוא יכול לעשות 1+1 ולדעת שאתה משתמש BS. אז עדיף שתתחיל להתפלל שאותו בריון נרגע ולא רוצה להטריד אתכם. אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון הזה. אתה תעשה מה שבראש שלך "חכם גדול שלי".

פורסם

יש איזו צפרדע חדשה או איזה דרך ל-ה-ל-ח-ם, כולם כבר קיבלו את ה spam כמובן מאליו,

פורסם

ו-Decktor' date=' אתה פשוט ממחיש כמה אין לך מושג איך הספאמרים עבדו או את שיטת ה-hashing של BS... זה שלא קיבלת לא אומר שלא היית מקבל. תקלוט מה שאני אומר: אם אי פעם קיבלת ספאם בימיך, אז זה עניין של זמן לפני שהכתובת שלך היתה מגיעה לאותו ספאמר אלים. ברגע שהיא אצלו הוא יכול לעשות 1+1 ולדעת שאתה משתמש BS. אז עדיף שתתחיל להתפלל שאותו בריון נרגע ולא רוצה להטריד אתכם. אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון הזה. אתה תעשה מה שבראש שלך "חכם גדול שלי".

[/quote']

Are you sure you're not related to Borg?

both of you decide that someone is an idiot if he doesn't agree with you and spread try to spread paranoia just for fun...

And by the way calling someone a "genius" doesn't necessarily mean your IQ is that good

פורסם

קודם כל, אני מסכים עם הרעיון של לגבות כסף על אימיילים - אבל ניתן לשדרג את הרעיון הזה.

ניתן לאפשר למי שמקבל את הדואר "לאשר אותו" ובכך לבטל את הגבייה של כסף. כמובן, ברגע ששרתים שהשתלטו עליהם יצטרכו לשלם הרבה כסף על זה (אחרי כמה אזהרות) - יהיה שווה מאוד להשקיע באבטחה ראוייה.

אני חושב שזה הרבה יותר אפקטיבי מאשר להשקיע כסף במלחמה בתופעה ברמת הפושעים - כי זה טיפול יותר אקוטי. מצד שני, זה לא כל כך פשוט ליישם מנגנון כזה בכל שירותי הדואל הקיימים...

פורסם

ספאם הרי יכול להגיע למחשב רק אם יודעים את האימייל שלך. כשאתה נרשם לאתר מסוים, אתה בוודאי שלא תיתן לו את האימייל שאתה משתמש בו, אלא אימייל ספאם חינמי שפתחת במיוחד למטרה זו.

באופן הבא, חוץ מהאנשים שאתה הבאת להם את האימייל שאתה מכיר, אף אחד לא ידע אותו והוא ישאר נקי מספאם.

אני לא מדבר על העובדה שנכנסים לך טרויאנים ווירוסים ומגלים את האימייל שלך..צריך לדעת לשמור על המחשב מפניהם.

פורסם
  • מחבר

And by the way calling someone a "genius" doesn't necessarily mean your IQ is that good

אוי, לא!! יש לי IQ "רע"! מה אני אעשה עכשיו??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2953473.gif

פורסם

קודם כל, אני מסכים עם הרעיון של לגבות כסף על אימיילים - אבל ניתן לשדרג את הרעיון הזה.

ניתן לאפשר למי שמקבל את הדואר "לאשר אותו" ובכך לבטל את הגבייה של כסף. כמובן, ברגע ששרתים שהשתלטו עליהם יצטרכו לשלם הרבה כסף על זה (אחרי כמה אזהרות) - יהיה שווה מאוד להשקיע באבטחה ראוייה.

:yelclap:

רעיון מעולה

פורסם
  • מחבר

AOL מנסה לעשות $$$ מהרעיון הזה. ;)

פורסם

כן אבל לא יעזור הרבה אם יהיו עדיןן שיתנו אימייל חינם, לא ניתן להכריח את כולם, גם אם יהיה חוק, עדיין יהיה warez של אימיילים

פורסם
  • מחבר

משתמש AOL שישתמש בחשבון הדואר של AOL שלו ייקבל ספאם ש-AOL קיבלה עליו כסף. זה אומר שיקבל הרבה פחות ספאם, והוא לא יהיה לפורנו אם תסרב לקבל כזה סוג פרסום, אבל עדיין תקבל ספאם לתרופות ועוד דברים נמכרים. פשוט תדע בביטחון סביר כלשהו שהחברה שממנה קיבלת את הפרסום היא מהימנה.

אישית לא נשמע לי פתרון הכי טוב נגד ספאם. אני מקבל בדואר פיזי כל יום זבל שאנשים משלמים עליו המון כסף לשלוח לי ומאחוריו עומדות חברות אמיתיות שקיימות בשוק שנים רבות. לכן לדעתי הפתרון הוא מצד אחד להמשיך ולחסל ספאמרים לא לגיטימיים (חברות קש) בשיטת המלכודות ספאמרים, ומצד שני להילחם גם בספאמרים ה"לגיטימיים" בעזרת החוק (שיכניס להם מכות=קנסות), או בעזרת התארגנות אזרחית. החוק יקבע שאסור לך לשלוח למישהו שביקש מפורשות לא לקבל פרסום ממך או מאף חברה אחרת פרט לכאלה שבאופן מפורש הוא ביקש קשר איתן. מי שירצה לפרסם יצטרך לרכוש פרסום בלתי-חודרני-לפרטיות בעיתונות/טיוי/אתרים ברשת.

זה רק עניין של זמן לפני שגם דואר זבל פיזי ושיחות טלמקרטינג יקבלו טיפול שורש, בעזרת החוק או בלעדיו. תהיה התארגנות אזרחית ובדומה לשיטה של BS ז"ל - יהיה רישום של אנשים שלא רוצים לקבל פרסומות מחברות X Y Z בדואר פיזי או בטלפון. המפרסמים ינסו לטעון "חופש דיבור" אך כמובן בג"ץ יגיד "אין לך שום חופש דיבור לדחוף לאנשים בביתם הפרטי זבל לפה בכוח". דואר אישי, טלפון אישי, ואימייל אישי, זה לא טיוי/עיתון/אתר שם אתה מצפה להיות חשוף לפרסום שלמעשה הוא מקור החיים של אותם אמצעי תקשורת.

פורסם

אז מה קרה עם bluesecurity ?

סגרו את הבסטה סופית ?

דרך אגב הספאם חזר לכמות נורמלית מזמן ולא נראה לי שהספאמר הצליח לקבל את רשימת כתובות האימייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים