עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול. תקציב: 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

מה

זה לא שאמרתי תקנה פרסקוט חד ליבה 32 ביט 3 ג'יגה הרץ הוא לא מתחמם והוא אוכל את אתלון 64 3000+

זה חתיכת כרטיס עם שיפורים יותר טובים

חוץ מזה אין לו בכלל את אחד מהלוחות שהיה עליהם דיווח

תכף מישהו יגיד לי שהcmss3d של הx-fi הוא גם אותו דבר כמו cmss1 ו cmss2 שכל פעם צריך להחליף ביניהם כי הראשון הוא למוזיקה והשני טוב רק בסרטים

וגם יש לו מערכת סראונד טובה

אבל זה לא יתכן שכל דיון אני יצטרך להתווכח

פורסם

הכל שאלה של תקציב...

1000 לכ.קול זה מחיר גבוה מדי לתמורה שמקבלים ממוצר כזה , במילים פשוטות ביזבוז להרבה צרכנים (לא לכולם כמובן). ההבדל לשימושים שהוזכרו שיקבלו מכרטיס ב1000 לכרטיס ב300 הוא די קטן. כרטיס ביתי ב1000 זה למי שרוצה שיהיה לו את הכי טוב והכי חדיש ולא משנה מה (לגטימי) או שיש לו ציוד סאונד מאוד מאוד איכותי שאסור שיווצר צוואר בקבוק אפילו אם ההבדל הוא 5-10 אחוז באיכות.

לפי הפוסט הזה נראה שכרטיסים ב1000 ש"ח יהיו בזבוז לפותח התרד שזה כולל גם את הXFI המדובר. אם ניקח את האופצייה של אודיגי 4 מול הXFI אז ההבדל במחיר של 450 ש"ח לא קרוב ללהצדיק את התמורה שהוא יקבל. זה לפחות לפי רושם כללי של הנתונים שהוא נתן , בלי להתחשב אולי בדרישות ספציפיות יותר שהוא לא נתן (אני בספק שיש).

רק כדאי לציין שהאודיגי 4 SE או איך שלא קוראים לו זה כרטיס די זהה מבחינת איכות וביצועים לאודיגי 2ZS, אולי בתאוריה טיפה יותר טוב. האודיגי SE זה כרטיס שלא קשור לאודיגי המקורי - זה SBLIVE 24BIT בתחפושת.

פורסם

מהההה?? זה הסאונד בלאסטר לייב 24 ביט , זה שאין לו hardware acceleration לסאונד תלת מימדי??

פורסם

ממ.... אני מניח שאתה נכנס לקטגוריה של "אלו שרוצים שיהיה להם את הדבר הכי טוב" אם אתה לא מכיר דברים בסיסיים בהיסטוריה של כרטיסי הסאונד ולא עשית סקר שוק של עלות מול תועלת לפני הקנייה שלך (בשביל זה צריך להכיר את הכרטיסים בשוק).

אז למען הסר ספק: לSBLIVE יש כמובן האצת סאונד תלת מימדית בחומרה , המעבד שיושב עליו הוא די חזק יחסית לכרטיסים זולים וכמובן בהשוואה לכרטיסי און בורד.

פורסם

אני פשוט לא ידעתי שaudigy 1 se זה לייב 24 ביט בשם אחר

זאת אומרת שזה אותו audigy 1 LS גם? או ES, לא יודע יש שניים כאלה עם סיומות

טוב תשמע הגעתי למסקנה כזאת:

מי ששומע מוזיקה וסרטים-audigy 4 se

מי שהוא גיימר x-fi xtreme music

כי בשביל מוזיקה וסרטים האודיג'י 4 הוא מספיק אבל אם גיימר יקנה ופתאום אחרי שנה הוא יחליט שהוא צריך eax 5 הוא עוד פעם יצטרך לקנות חדש

ההבדל הגדול בינו לבין הx-fi זה במשחקים למשל עם הcmss3d שהוא משופר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים