פורסם 2006 במאי 1719 שנים אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה.כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה.תקציב - 1000 ש"ח.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים שאלה, אני מניח שכרטיס הקול אמור להכנס למערכת היותר חזקה שלך? זו שמבוססת על Gigabyte GA-8I955X Royal? ללוח-אם זה יש כרטיס קול משולב, אתה רוצה להגיד שאתה לא נהנה מהביצועים שלו, מאיכות הצלילים שהוא מפיק?
פורסם 2006 במאי 1719 שנים וואי חפרת הכרטיס קול המובנה כמו הכרטיס מסך המובנה הם חראהכרטיס קול המובנה ברוב הלוחות הוא חרא מסריח מגעילוכן המיוזיק יהיה כרטיס טוב בתקציב הזה
פורסם 2006 במאי 1719 שנים צפייה בסרטים:האקסטרים מוזיק נותן לך תמיכה בdts es, dts neo6 וכו',dolby digital, dolby surround, dolby proglogic 2וגם thx panel שהוא התקן של לוקאספילם ונותן לך להגדיר את החיבורים ואת הכיוונים ורמות עוצמה של כל רמקול עד שתגיע לחווית הסרטים הכי טובהזה המידע שאני יכול לספק לך בקשר לכרטיס הזה אם אתה שואלדרך אגבהרמקולים שלו זה megaworksלא משנה עם איזה אונבורד הפעם זה בזבוזאי אפשר להוציא את המיטב של הרמקולים האלה מאונבורד ורילטק יכולים להפליץ עד מחר כמה המובנים שלהם הם hd
פורסם 2006 במאי 1719 שנים וואי חפרת הכרטיס קול המובנה כמו הכרטיס מסך המובנה הם חראהכרטיס קול המובנה ברוב הלוחות הוא חרא מסריח מגעילוכן המיוזיק יהיה כרטיס טוב בתקציב הזהיאייייי! דפקת פוסט והצלחת לדחוף את המילה "חרא" יותר מפעם אחת! מזל טוב!דרך אגבהרמקולים שלו זה megaworksלא משנה עם איזה אונבורד הפעם זה בזבוזאי אפשר להוציא את המיטב של הרמקולים האלה מאונבורד ורילטק יכולים להפליץ עד מחר כמה המובנים שלהם הם hd1) אתה צודק, הסתכלתי על לוח-האם כדי לראות איזה שבב יש לו ושכחתי להסתכל על הרמקולים שלו. בהנחה שהבחור מבין עניין אז כנראה שאין מנוס מלרכוש כרטיס קול חיצוני, השאלה האם הוא צריך X-Fi שזה מינימום 750ש"ח או שלצרכים שלו יספיק לו כרטיס קול גם בחצי מחיר דוגמת ה-Audigy 2?2) HD Audio או בשם הקוד שלו Azalia הוא פרי פיתוח של אינטל ומעבדות דולבי. לרילטק אין שום קשר אליהם.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים לדעתי שווהאני מקווה שמישהו מצוות ביקורות יעשה איזו ביקורת על הx-fi ויעשה השוואה לaudigy 2 zs וכל זה
פורסם 2006 במאי 1819 שנים תגידו, אתם לא חושבים שלמשחקים ומוזיקה הכרטיס הזה לא נותן ביצועים טובים יותר מה XFI?למרות שהוא יקר ב-100 ש"ח יותר.Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מחבר הסיבה לזה שאני רוצה לקנות כרטיס קול , היא כי במובנה אחת היציאות התקלקלה.עד כה הכרטיס המובנה היה סביר (למרות שתמיד היה לי תכנון להחליף אותו בכרטיס יותר טוב , פשוט חיכיתי שירדו המחירים).אז אני מבין שרוב האנשים ממליצים על ה- x-fi xtreme music ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר ראיתי שיש המון (ממש המון) תלונות על כרטיסי ה- x-fi של creative במיוחד על רעשים שיש בסאונד.למשל -http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=61582כרגע אני כבר חושב שאולי עדיף לא לקנות את הכרטיס קול הזה ...אולי לחכות לכרטיס בלי כל הבעיות הללו ?האם יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה והיה להם בעיות איתו ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יאללה יאללה שמענו עליהםגם על הלייב 5.1 ועל האודיג'י אמרו הרבה ולי ולאף אחד אין שום בעיותאני גם הצעתי להם לבדוק איזה משהו ברג'יסטרי בדיון שפתחתי כדי שאולי זה יסדר להם ואף אחד לא שם עלי אז שיקפצו עד מחר והלוואי שקרייטיב יביאו עליהם תביעה ענקית על בלבול במוח, מילא היו בודקים את ההצעה שלי לתיקון ונותנים פידבק אבל עכשיו אני חושב שהם פסיכיםאל תקשיב להםגם לalderaan שמשדר את הרדיו ופתח דיון בפורום כללי יש x-fi והוא לא עושה לו בעיות בכלל וגם לא עושה לו בעיות בbattlefield 2ודרך אגב חלק מהתלונות זה על זה שהם נגעו בדרייברים בטא שקרייטיב ביקשו לא לגעת בהם ובסוף הדרייברים ננעלו להם ועכשיו הם מאשימים את קרייטיב למרות שהם אמרו להם שהדרייברים האלה הופצו לרשת בלי ידיעתם
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אל תקשיב להם כל הכבוד על ההמלצה! יש לי רעיון, למה שלא תממן לו את הכרטיס כך שאם יהיו בעיות זה יהיה הכסף שלך שיתחרבן? ראיתי שיש המון (ממש המון) תלונות על כרטיסי ה- x-fi של creative במיוחד על רעשים שיש בסאונד. למשל - http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=61582 כרגע אני כבר חושב שאולי עדיף לא לקנות את הכרטיס קול הזה ...אולי לחכות לכרטיס בלי כל הבעיות הללו ? האם יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה והיה להם בעיות איתו ? זו הבעיה. שלפי הדיון שהפנית אליו ודיונים אחרים נראה כי קריאטיב "מתעלמת" מהלקוחות שלה ולמרות שהם טענו שהבעיה נפתרה עושה רושם שלקוחות נוספים נתקלים בבעיות זהות או דומות. אני לא יודע מה קורה בקריאטיב או עם ה-X-Fi אבל בהסתמך על התלונות שממשיכות להגיע מלקוחות בפורומים שלהם ומפורומים אחרים ההמלצה שלי היא אל תקנה מוצר שאנשים ממשיכים להתלונן עליו!.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מתוך 1000 שקנו איזה אחד כותב שהכרטיס לא טוב אז בגללו אני לא אקנה פחח ומה עם כל אלה שמרוצים
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יאללה נמאס לי שיקנה אודיג'י 2שכולם ישארו עם אודיג'י 2לא בעצם למהיש את הaugidy 4 seפשוט נמאס לי להתכווח איתך כל פעם מחדש יופי טופי שהם מתלונניםאני לא כותב יותר בדיונים האלהארקדי הוא מתכוון לחבורת asus nforce 4 sli שמתנהגים שם בפורום כמו בהמות וקנו את הכרטיסים שלהם עוד ב2005 ולא מפסיקים לקלל את המודרייטורים המסכניםאפשר לחשוב שלפותח הדיון יש nforce 4 יש לו אינטל בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.