עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול. תקציב: 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה.

כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה.

תקציב - 1000 ש"ח.

פורסם

שאלה, אני מניח שכרטיס הקול אמור להכנס למערכת היותר חזקה שלך? זו שמבוססת על Gigabyte GA-8I955X Royal? ללוח-אם זה יש כרטיס קול משולב, אתה רוצה להגיד שאתה לא נהנה מהביצועים שלו, מאיכות הצלילים שהוא מפיק?

פורסם

וואי חפרת הכרטיס קול המובנה כמו הכרטיס מסך המובנה הם חרא

הכרטיס קול המובנה ברוב הלוחות הוא חרא מסריח מגעיל

וכן המיוזיק יהיה כרטיס טוב בתקציב הזה

פורסם

צפייה בסרטים:

האקסטרים מוזיק נותן לך תמיכה בdts es, dts neo6 וכו',

dolby digital, dolby surround, dolby proglogic 2

וגם thx panel שהוא התקן של לוקאספילם ונותן לך להגדיר את החיבורים ואת הכיוונים ורמות עוצמה של כל רמקול עד שתגיע לחווית הסרטים הכי טובה

זה המידע שאני יכול לספק לך בקשר לכרטיס הזה אם אתה שואל

דרך אגב

הרמקולים שלו זה megaworks

לא משנה עם איזה אונבורד הפעם זה בזבוז

אי אפשר להוציא את המיטב של הרמקולים האלה מאונבורד ורילטק יכולים להפליץ עד מחר כמה המובנים שלהם הם hd

פורסם

וואי חפרת הכרטיס קול המובנה כמו הכרטיס מסך המובנה הם חרא

הכרטיס קול המובנה ברוב הלוחות הוא חרא מסריח מגעיל

וכן המיוזיק יהיה כרטיס טוב בתקציב הזה

יאייייי! דפקת פוסט והצלחת לדחוף את המילה "חרא" יותר מפעם אחת! מזל טוב!

דרך אגב

הרמקולים שלו זה megaworks

לא משנה עם איזה אונבורד הפעם זה בזבוז

אי אפשר להוציא את המיטב של הרמקולים האלה מאונבורד ורילטק יכולים להפליץ עד מחר כמה המובנים שלהם הם hd

1) אתה צודק, הסתכלתי על לוח-האם כדי לראות איזה שבב יש לו ושכחתי להסתכל על הרמקולים שלו. בהנחה שהבחור מבין עניין אז כנראה שאין מנוס מלרכוש כרטיס קול חיצוני, השאלה האם הוא צריך X-Fi שזה מינימום 750ש"ח או שלצרכים שלו יספיק לו כרטיס קול גם בחצי מחיר דוגמת ה-Audigy 2?

2) HD Audio או בשם הקוד שלו Azalia הוא פרי פיתוח של אינטל ומעבדות דולבי. לרילטק אין שום קשר אליהם.

פורסם

לדעתי שווה

אני מקווה שמישהו מצוות ביקורות יעשה איזו ביקורת על הx-fi ויעשה השוואה לaudigy 2 zs וכל זה

פורסם

תגידו, אתם לא חושבים שלמשחקים ומוזיקה הכרטיס הזה לא נותן ביצועים טובים יותר מה XFI?

למרות שהוא יקר ב-100 ש"ח יותר.

Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card

פורסם
  • מחבר

הסיבה לזה שאני רוצה לקנות כרטיס קול , היא כי במובנה אחת היציאות התקלקלה.

עד כה הכרטיס המובנה היה סביר (למרות שתמיד היה לי תכנון להחליף אותו בכרטיס יותר טוב , פשוט חיכיתי שירדו המחירים).

אז אני מבין שרוב האנשים ממליצים על ה- x-fi xtreme music ?

פורסם

כן

יש בksp ב740 הכי זול בארץ

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש המון (ממש המון) תלונות על כרטיסי ה- x-fi של creative במיוחד על רעשים שיש בסאונד.

למשל -

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=61582

כרגע אני כבר חושב שאולי עדיף לא לקנות את הכרטיס קול הזה ...אולי לחכות לכרטיס בלי כל הבעיות הללו ?

האם יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה והיה להם בעיות איתו ?

פורסם

יאללה יאללה שמענו עליהם

גם על הלייב 5.1 ועל האודיג'י אמרו הרבה ולי ולאף אחד אין שום בעיות

אני גם הצעתי להם לבדוק איזה משהו ברג'יסטרי בדיון שפתחתי כדי שאולי זה יסדר להם ואף אחד לא שם עלי אז שיקפצו עד מחר והלוואי שקרייטיב יביאו עליהם תביעה ענקית על בלבול במוח, מילא היו בודקים את ההצעה שלי לתיקון ונותנים פידבק אבל עכשיו אני חושב שהם פסיכים

אל תקשיב להם

גם לalderaan שמשדר את הרדיו ופתח דיון בפורום כללי יש x-fi והוא לא עושה לו בעיות בכלל וגם לא עושה לו בעיות בbattlefield 2

ודרך אגב חלק מהתלונות זה על זה שהם נגעו בדרייברים בטא שקרייטיב ביקשו לא לגעת בהם ובסוף הדרייברים ננעלו להם ועכשיו הם מאשימים את קרייטיב למרות שהם אמרו להם שהדרייברים האלה הופצו לרשת בלי ידיעתם

פורסם

אל תקשיב להם

כל הכבוד על ההמלצה! :yelclap::xyxthumbs:

יש לי רעיון, למה שלא תממן לו את הכרטיס כך שאם יהיו בעיות זה יהיה הכסף שלך שיתחרבן?

ראיתי שיש המון (ממש המון) תלונות על כרטיסי ה- x-fi של creative במיוחד על רעשים שיש בסאונד.

למשל -

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=61582

כרגע אני כבר חושב שאולי עדיף לא לקנות את הכרטיס קול הזה ...אולי לחכות לכרטיס בלי כל הבעיות הללו ?

האם יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה והיה להם בעיות איתו ?

זו הבעיה. שלפי הדיון שהפנית אליו ודיונים אחרים נראה כי קריאטיב "מתעלמת" מהלקוחות שלה ולמרות שהם טענו שהבעיה נפתרה עושה רושם שלקוחות נוספים נתקלים בבעיות זהות או דומות. אני לא יודע מה קורה בקריאטיב או עם ה-X-Fi אבל בהסתמך על התלונות שממשיכות להגיע מלקוחות בפורומים שלהם ומפורומים אחרים ההמלצה שלי היא אל תקנה מוצר שאנשים ממשיכים להתלונן עליו!.

פורסם

מתוך 1000 שקנו איזה אחד כותב שהכרטיס לא טוב אז בגללו אני לא אקנה פחח :screwy:

ומה עם כל אלה שמרוצים

פורסם

יאללה נמאס לי שיקנה אודיג'י 2

שכולם ישארו עם אודיג'י 2

לא בעצם למה

יש את הaugidy 4 se

פשוט נמאס לי להתכווח איתך כל פעם מחדש יופי טופי שהם מתלוננים

אני לא כותב יותר בדיונים האלה

ארקדי הוא מתכוון לחבורת asus nforce 4 sli שמתנהגים שם בפורום כמו בהמות וקנו את הכרטיסים שלהם עוד ב2005 ולא מפסיקים לקלל את המודרייטורים המסכנים

אפשר לחשוב שלפותח הדיון יש nforce 4 יש לו אינטל בכלל

פורסם

fighter אל תכעס. בסך הכל אנו רוצים לדעת את האמת בכל נושא ותו לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים