עבור לתוכן

ביטול האינטרנט המשותף..

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch

http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm

חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד!

לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה ....

מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גישה לאינטרנט שלו ואני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי בזמן שיש לי איתו עדיין שיתוף ??

תודה מראש!

פורסם

נסה את זה:

1. לך לחיבורי רשת ומשם למאפייני כרטיס הרשת שלך (קליק ימני על הconnection). לך לTCP/IP ושם קבע כתובת ידנית . כתוב כתובת באותה הרשת (כמו 192.168.2.14 לדוגמה ובשדה הSUBNET כתוב 255.255.255.0. בשדות הDNS והGATEWAY אל תכתוב כלום.

2. לך למאפיינים של אינטרנט אקספלורר ומשם לCONNECTION . שם בדוק שאתה מוגדר לחייג כל הזמן בהתקשרות ברירת המחדל שלך.

זה מה שעלה לי בראש עכשיו, אולי יש פתרון יותר פשוט.

כתוב כאן אם זה עבד בבקשה ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא עבד לי ... החייגן פשוט לא מצליח להתחבר כשהIP לא על אוטמטי .

פורסם

המודם שלך מחובר לכרטיס רשת אחר?

מממ...

נסה לכתוב בGATEWAY 127.0.0.1 .. יש בטח איזה פתרון ייעודי אבל לא חקרתי עד כדי כך...

פורסם
  • מחבר

המודם שלי : Motorola SURFboard 4200 USB Cable Modem

USB !!!

אולי עכשיו תוכל לעזור לי יותר ?

פורסם

בעיה ממש מעצבנת....

ניסית להגיד לו לחייג תמיד בהתקשרות ברירת המחדל (כמו שהסברתי למעלה)?

אם אני לא טועה יש לך מן חייגן של ווינדוס שם שמתייחס למודם ותו לא. נכון?

פורסם
  • מחבר

החייגן שלי מוגדר כברירת מחדל !! הקטע שלראוטר זה לא מעניין ...

בקשר לשאלה השניה לא הבנתי וגם נראה לי לא רלוונטי..

כנראה צריך לעשות הגדרות מסוימות לראוטר כך שלא יחלוק את האינטרנט,אלא רק שיתוף קבצים .

פורסם

אפשר לבטל את אפשרות הNAT של הנתב, וככה הוא יתפקד רק כסוויץ'... אבל אז אף אחד לא יוכל להתחבר דרכו לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים