פורסם 2006 במאי 1819 שנים כן אחי , בגלל זה אמרתי - לאוברקלוקרים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בבקשה תסביר לפי הטענה הזאת את העובדה שהאוברקלוקרים במקומות הראשונים בעולם עובדים עם FX-60, FX-57, 965EE, 955EE וכו'
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אבל זהו בעיקרוןאפשרות לפתיחת מכפלהFSB גבוהה יותרHTמהירות שעון טיפה יותר גבוההאלה הדברים היחידים המבדילים בינו לבין ה930D???אם כן אני לא מבין למה אלה שקובעים תמחיר באינטל חושבים שזה מחיר שווה למה שהמוצר יציע
פורסם 2006 במאי 1919 שנים בגלל : 1 , שזה "ספינת הדגל " שלהם , והם נותנים לו מחיר מתאים ( מחיר יותר גבוהה אומר שהם מעריכים יותר את המעבדים שלהם ) 2, מכיון שהוא עובר הרבה הרבה מבחנים והם נותנים לו מחיר גבוהה .נ.ב ה HT מדמה פעולה של 4 מעבדים , שזה באמת טכנולוגיה עתידית .
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יש לך xp2800ואתה עושה מעבר ל 930D?!לא עדיף היה לחכות עוד ממש חודשיים?אני עם XP2500והוא עושה הכל עכשיוואני ממתין ל core duo 2עדיף לחכות למעבר הרבה יותר משמעותי מאשר ל 930D אם היה לך איזה p4 1.4 או איזה duron אז בכייףכי הם באמת חשלים, אבל יש לך אחלה מעבד לא מבין את הסיבה שלך לרוץ לקנות דור קודם שהדור החדשממש דופק בדלת
פורסם 2006 במאי 1919 שנים בכלל עדיף כבר לחכות עוד קצת ל D925 שזה כמו ה 930 רק בלי ה VT (שרוב המשתמשים לא צריכים )
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אין לא ממש רואה טעם לחכות למעבד אחרכי השימוש המרכזי שלי זה משחקיםולא נראה לי שהקונרו הכי זול מול ה930 (או טווח מחיר) זה יהווה שינוי במשחקיםבקשר ל925 עד שהוא יגיע לארץ יש עוד איזה חודש ואני קונה מדילרים אז אני לא יודע אם בכלל יהיה להם תדגם הזהחוץ מזה 1000 שקל למעבד הזה זה לא הרבה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים בגלל : 1 , שזה "ספינת הדגל " שלהם , והם נותנים לו מחיר מתאים ( מחיר יותר גבוהה אומר שהם מעריכים יותר את המעבדים שלהם ) 2, מכיון שהוא עובר הרבה הרבה מבחנים והם נותנים לו מחיר גבוהה .נ.ב ה HT מדמה פעולה של 4 מעבדים , שזה באמת טכנולוגיה עתידית .מה כל כך עתידי ב HTגם בדור בקודם של הפנטיום 4 היה את זהזה כבר ישן
פורסם 2006 במאי 2019 שנים כולם יודעים שה- 955EE וה- D930 שניהם בדיוק אותו מעבד מאותו פס ייצור. ההבדל הוא שה-955 יצא מושלם ללא כל פגם (ולכן יכול להגיע למהירויות גבוהות יותר) וה-930 יצא עם פגמים קלים ביותר (שמגבילים את התדר). הסיבה שה- 955 כל-כך יקר זה שהוא יותר נדיר, הסבירות שייצא מפס הייצור מעבד ללא פגם היא נמוכה. המחיר נקבע לפי היצע וביקוש - ההיצע נמוך והביקוש (ביחס להיצע) גבוה ולכן המחיר בשמיים. שורה תחתונה זה מעבד שנועד להציג תוצאות טובות בבנצ'מרקים, אבל שאינטל לא מסוגלת לייצר אותו בכמויות מסחריות, ולכן היא שמה לו תג מחיר שכמעט אף אחד לא יכול לשלם. כנ"ל לגבי סדרת ה-FX של AMD.כמה מכם קנו מעבד של AMD/INTEL על סמך בנצ'מרקים של ספינת הדגל, כאשר הם קנו מעבד אחר לגמרי ? למשל היום, אנשים קונים מעבדים של AMD על סמך זה ש-FX60 הוא המעבד הכי טוב בעולם, אבל אם משווים שקל לשקל רואים שהמעבדים של אינטל יותר טובים/משתלמים.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים כולם יודעים שה- 955EE וה- D930 שניהם בדיוק אותו מעבד מאותו פס ייצור. ההבדל הוא שה-955 יצא מושלם ללא כל פגם (ולכן יכול להגיע למהירויות גבוהות יותר) וה-930 יצא עם פגמים קלים ביותר (שמגבילים את התדר). הסיבה שה- 955 כל-כך יקר זה שהוא יותר נדיר, הסבירות שייצא מפס הייצור מעבד ללא פגם היא נמוכה. המחיר נקבע לפי היצע וביקוש - ההיצע נמוך והביקוש (ביחס להיצע) גבוה ולכן המחיר בשמיים. שורה תחתונה זה מעבד שנועד להציג תוצאות טובות בבנצ'מרקים, אבל שאינטל לא מסוגלת לייצר אותו בכמויות מסחריות, ולכן היא שמה לו תג מחיר שכמעט אף אחד לא יכול לשלם. כנ"ל לגבי סדרת ה-FX של AMD. כמה מכם קנו מעבד של AMD/INTEL על סמך בנצ'מרקים של ספינת הדגל, כאשר הם קנו מעבד אחר לגמרי ? למשל היום, אנשים קונים מעבדים של AMD על סמך זה ש-FX60 הוא המעבד הכי טוב בעולם, אבל אם משווים שקל לשקל רואים שהמעבדים של אינטל יותר טובים/משתלמים. שטויות אני ממש לא חושב שאינטל מיצרת מעבדים כדי לשבור שיאים בבאנצ'ים!!!!
פורסם 2006 במאי 2019 שנים שטויות אני ממש לא חושב שאינטל מיצרת מעבדים כדי לשבור שיאים בבאנצ'ים!!!! תתפלא - בנצ'ים ושיאים. כל חברה רוצה שיגידו שהמעבד שלה הוא הכי טוב בעולם. זה טוב לאגו וטוב למכירות.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים רוב המשתמשים בעולם בכלל לא יודעים מה זה Fx-60 זה נשמע כמו חללית מסטאר טרק , וזה לא שאני מחמיא לעצמי פשוט תבדוק ותראה שאני צודק.
פורסם 2006 במאי 2019 שנים רוב המשתמשים בעולם בכלל לא יודעים מה זה Fx-60 זה נשמע כמו חללית מסטאר טרק , וזה לא שאני מחמיא לעצמי פשוט תבדוק ותראה שאני צודק.מסכים. הם לא יודעים מה זה FX60, אבל יודעים ש"מעבד AMD" יותר טוב מ"מעבד INTEL". ועל סמך מה ? על סמך זה שמסתכלים בבנצ'ים ורואים במקום הראשון מעבד של AMD, וזה בדיוק האפקט החיובי שנותן ה-FX על המכירות של AMD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.