פורסם 2006 במאי 1719 שנים הייקראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי,במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודםעכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins:1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord2.אייקון של הכרטיס רשת on bord3.אייקון כרטיס רשת חדשבמחשב השני:1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתימחשב הראשי:באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש?במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2תודה
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מן הסתם בכרטיס רשת שאתה מחבר למחשב השני. כל זה כתוב בפירוט רב במדריך, כל מה שצריך זה קצת הבנת הנקרא.
פורסם 2006 במאי 1719 שנים מחבר אם בכל זאת שאלתי אז כנראה שזה לא עובד אצליהגישה הזו לא מתאימה בכלל, אני אחפש במקום אחראפשר לנעול,תודה.עריכה: למי שעוד נתקל בבעיה הנה הפתרון: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm
פורסם 2006 במאי 1719 שנים זה בכלל לא עניין של גישה, כל תשובה שאתה יכול לקבל תמצא גם במדריך הזה. אז למה פשוט לא לקרוא אותו עוד פעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.