עבור לתוכן

בעיית חיבור ראוטר LINKSYS WRT54G עם מודם בכבלים עם נטוויזיון

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות.

האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

תודה רבה.

פורסם

איך אתה מתחבר לאינטרנט? דרך PPTP או דרך L2TP?

הוראות \ כתובות מפורטות תוכל לקבל מהתמיכה של ספקית האינטרנט שלך.

פורסם

נתבי Linksys ידועים בבעיה שלהם להתחבר לרשת הכבלים בארץ.

יש 2 דרכים. 1 100% תעבוד.

השניה אני עדיין לא ניסתי אותה אבל תוכל לנסות.

1.האפשרות הראשונה היא הפשוטה ביותר והקלה ביותר ליישום. להתקשר לספק ולבקש חיבור MPLS (חיבור ללא חייגן). כך שאתה מחבר את המודם לכניסה של הWAN של הנתב ובוחר בסוג החיבור DHCP. ובגלל שאין שום חייגן אין שום צורך לחייג והנתב מקבל כתובת IP חוקית. הבעיה היא שהספקים לא מוכנים לתת אישור לזה. תנסה תתקשר ותראה איך הולך.

(במקרה ולא מסכימים. בזק בינלאומי נותנת לכל מי שמחובר דרכם בכבלים חיבור MPLS. אז תוכל לאיים לעזוב לחברה אחרת ותראה איך הם יגיבו.)

2.את זה לא ניסיתי כי כרגע אין לי מודם כבלים. אבל יש לי את הנתב.

אתה מתקשר לHOT (לא לספק) ומבקש IP פנימי קבוע.

ונותן את הפרטים האלו לפי התמונה.

אני הייתי מנסה את אפשרות מספר 2. כי אם תצליח הרבה אנשים עם הנתבים האלו סוף סוף יצליחו לחבר אותם לרשת הכבלים ללא חיבור MPLS. אני לא מכיר מישהו שהצליח להתחבר עם הנתב הזה עם הכבלים. אבל הצלחתי לחבר נתבים של 3com וכמה חברות שונות לכבלים בצורה הזאת. אולי השיטה הזאת תעבוד גם על הנתב הזה.

במקרה ואפשרות 2 לא מצליחה. אפשרות מספר 1 תעבוד ב100%.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש נתבים מהדגם שלך שצריך לשדרג להם את הקושחה כדי שיהיה אפשר להתחבר לכבלים באמצעות חייגן,אם במסך בפינה הימנית העליונה במסך של הנתב כתוב LT2P -ניתן להתחבר באמצעות חייגןLT2P ,אם לא-תצטרך לשדרג את הקושחה,אבל הפיתרון האידיאלי הוא באמת לבקש מהספק חיבור ללא חייגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים