עבור לתוכן

לכל מי שטען אי פעם שקריאטיב גנבה מאפל רעיונות.... כגון תוכנה,צבע וכו' זה בשבילו

Featured Replies

פורסם

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972

לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם

נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד

וזה מוכיח שזה ההפך...

פורסם

אתה יודע שקודם קריאטייב צריכה לזכות בבית משפט, נכון?

לא מספיק להגיש תביעה ::) ::)

פורסם

אם הם מגישים תביעה אז הם באים בגישה של לנצח את המשפט :nixweiss:

פורסם

חדשות עתיקות.

פורסם
  • מחבר

חדשות עתיקות.

כן אבל עדיין יש כאלו שלא שמעו אותם...

או מנסים להכחיש את זה

פורסם

אם הם מגישים תביעה אז הם באים בגישה של לנצח את המשפט :nixweiss:

יש לך עוד כל כך הרבה ללמוד על בתי המשפט ועולם התאגידים....

פורסם

אתה יודע שקודם קריאטייב צריכה לזכות בבית משפט, נכון?

לא מספיק להגיש תביעה ::) ::)

הפטנט כבר שלהם, למרות שלדעתי אין ממש קשר (עד כמה שהבנתי את הפטנט) בין הממשק של אפל לזה של קריאייטיב... אבל מי יודע, אולי הם ינצחו...?

פורסם

אם הם ינצחו אז סבבה.

אבל עד שבית משפט יכריע שום דבר לא גמור, וצריך להגיד שאפל גנבה מקיראייטיב לכאורה

פורסם

הרעיון הראשון היה של מיקרוסופט ומכאן הכל התחיל אפל המשיכו לפתח את הרעיון הזה וגם קריאטיב באותו זמן התחילו לפתח את הרעיון השאלה היא מי סיים ראשון

זה לא כל כך ברור אבל מיקרוסופט תובעת את אפל וגם קריאטיב טובעת את אפל אבל הבעיה היא שאפל הכריזו על זה כפטנט ראשונים ולכן זה מאוד קשה להוכיח את הגנבה אם הייתה (הכל בגדר שמועות שם בחברות האלה)

פורסם

אני חושב שאתם לא מבינים משהו.

הפטנט כבר נרשם ע"י קריאייטיב. כל עוד אפל לא מצילחים להוכיח שדרך הפעולה של המכשיר שלהם לא מפרה את הפטנט, הם הולכים להפסיד. זו אל סתם תביעת סרק. הפטנט כבר רשום וקריאייטיב רוצים להתחיל לראות מזה הרבה כסף...

פורסם

פטנט של העיצוב או התוכנה כי 100% הפטנט של התוכנה של אפל זה דיי ברור מכיוון שהם הפיצו את זה ראשונים אםה- ITUNES אבל זה לא היה הרעיון שלהם!! זה היה כניראה של מיקרוסופט (כפי שאמרתי) והחברות קריאטיב ואפל גנבו את התוכנה (טוב אני חוזר על עצמי אין לי כח להגיד את זה שוב)

פורסם

רגע......אתם חושבים כל התביעות האלה זה מה שיפיל את אפל? זה לא ידגדג להם.

פורסם
  • מחבר

פטנט של העיצוב או התוכנה כי 100% הפטנט של התוכנה של אפל זה דיי ברור מכיוון שהם הפיצו את זה ראשונים אםה- ITUNES אבל זה לא היה הרעיון שלהם!! זה היה כניראה של מיקרוסופט (כפי שאמרתי) והחברות קריאטיב ואפל גנבו את התוכנה (טוב אני חוזר על עצמי אין לי כח להגיד את זה שוב)

???

התוכנה היא של קריאטיב הם הוציאו עליה פטנט קודם...

איזו תוכנה קריאטיב גנבה ממיקרוסופט?

פורסם

רגע......אתם חושבים כל התביעות האלה זה מה שיפיל את אפל? זה לא ידגדג להם.

בא נגיד ככה, אם היו לי היום מניות של אפל - הייתי מוכר.

אם קריאטייב תזכה התוצאה הכי טובה שאפל יכולה לקוות לה היא היא הסדר שבו היא תצטרך לשלם בין מאות מיליונים לכמה מילארדים לקריאטייב (כמו במקרה של RIM).

אפל כנראה תשרוד את זה, אבל הרווחיות שלה תיפגע משמעותית.

פורסם

???

התוכנה היא של קריאטיב הם הוציאו עליה פטנט קודם...

איזו תוכנה קריאטיב גנבה ממיקרוסופט?

מ ממ אז ככה מיקרוסופט עבדה על עיצוב תוכנה לנגני MP3 אם דיסק קשיח (למרות שאין להם) ואז החברות אפל וקריאטיב גנבו את הרעיון שלהם לפני שמיקרוסופט יכלה לסיים (הם גנבו את הרעיון בתחילת העיצוב ובניית התוכנה) ואז הם התחילו למהר ולפתח את התוכנה כדי שהם יהיו הראשונים (הם זאת אומרת כל חברה לעצמה) וכן אפל ניצחו סורי אין על זה וויכוח יש להם על זה פטנט ורק לאחר מכן קריאטיב יצרו פטנט על משו דומה לזה בטרוף

בקיצור הרעיון הראשוני היה של מיקרוסופט ולכן הם טובעים את אפל

הם גנבו את הממשק של התוכנה ומכשיר שלהם הכל אותו דבר בכל הנגנים אם לא שמתם לב אין הבדל ממשי הכל עובד על אותו דבר על אותו רעיון ראשוני של מיקרוסופט אם אני ימצא את התמונה שמראה את הרעיון הראשוני של מיקרוסופט אני יביא לכן אבל הסיכוי הוא ממש קלוש אני חושב שהיה על זה כתבה בנענע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים